Több órán át!? Még olcsón is megúsztad! Általában az önjelölt "VIP" lányok annyira fémérzékenyek, hogy simán felszorozza az órák számát és máris 6 számjegyű lesz a mutatvány.
Több órán át!? Még olcsón is megúsztad! Általában az önjelölt "VIP" lányok annyira fémérzékenyek, hogy simán felszorozza az órák számát és máris 6 számjegyű lesz a mutatvány.
Igen, ez nekem is fontos és ha több ilyen nővel is voltál, akkor látni lehet azt is, hogy ez nem pénzfüggő!
A kérdés csak az, hogy mikor! Volt amikor Kelemen Anna is egy 50-es volt, aki egyébként egy nagy nulla az ágyban.
Sziasztok! Análra kihez érdemes menni Győrben? Köszike
Apróban hirdető Alináról valakinek van tapasztalata?
Isteni franciát kaptam tőle, majd meglovagolt és beleélveztem. Mindezt naturban. Csak ajánlani tudom!
ComePlay · Újonc · Ez tényleg így van: elérhetetlen,sosem veszi fel.Elég beteg dolog.Mi ebben neki az élvezet?Az ilyeneket tényleg ki kéne vágni a portálról
Johnnybegood · Újonc · Egyetértek, Eni franciája isteni
ajánlom
Ismét várok mindenkit egy vagy több jó együttlére! Puszi!
bbbs · Újonc · Annyiért máshoz megyek, aki igazán profi, és abban minden benne van. Még az is, hogy igazán szerelmesen néz rád, nem csak úgy nyögdécsel, mintha... :)
Kb. két hónapja voltam ( ez volt a harmadik alkalom ) egy hölgynél Debrecenben.Ő szintén ilyen nagy csokrot kért,
Az igazsághoz hozzátartozik 4-5 óra hosszat voltam Vele. Annyiszor és azt kaptam, ahányszor és amit kértem, de mégsem fogott meg annyira, valami mégis hiányzott.....
Sziasztok.
Informálódni jöttem. :) Olyan igazi biszex csajszit keresek, aki lányokat is masszírozna intim területen is, kézzel szájjal. De csakis aki tényleg élvezi is. Ha találkoztatok már itt ilyen lánnyal, vagy magára ismer a hölgy, írjatok légysziiiii. Köszönöm. 😉
Igen,tudom én is,hogy ki ő.Rettenetesen irritáló stílussal és hozzáállással rendelkezik.Mintha kegy lenne,hogy pazarolja az idejét a vendégére.De kocsiban hogyan sikerült elvennie a pénzedet,mert ugye helye az nincs?Egyébként tényleg jó lenne már valamit kezdeni ezzel az iparággal,mert egyre több ilyen -meg olyan esetről hallani.Lehúzás,megbeszélt dolgok nem teljesítése,viszont az ára az kellene,stb...
Sziasztok, Meli ről tud valaki valamit? Elérhető még? Komárom és Kisbér között anyit tudok? Köszi
A Pécsi Nicol28 kóstolta már valaki? Ő nem volt még itt szerintem...
Igen, leginkább Miskolcon látom én is. Lehet, hogy ott a headquartes 😃
Sziasztok Heni (25) nevezetű hirdetőt kerüljétek. Meglopot!
Elég bunkó és még ő haborodot fell. Igergetett hogy vissza adja aztán letiltott! Szombathelyen illetve Zegen hirdet!
Alexan · Újonc · Borsodi régiót nagyon a keblébe zárta,sajnos.Szeretném ha a heves vérmérsékletét újra ellenem bevetné.
Nándi · Őstag · Ma reggel a hűvösben Aliciánál kezdtem a napot!
Két hét mulva jön ujra, tuti ismétlés lessz! :D