Füreden sokszor jártam, tényleg szép hely, a Tagore sétányon is kellemes és a víz hullámzása, a hajókikötő, olyan megnyugtató.
A hattyúk átköltöztek a nyáron Siófokra :) Kis vadállatok!
Füreden sokszor jártam, tényleg szép hely, a Tagore sétányon is kellemes és a víz hullámzása, a hajókikötő, olyan megnyugtató.
A hattyúk átköltöztek a nyáron Siófokra :) Kis vadállatok!
Köszi, de nem tudom, lesz-e kirándulás. Holnapra akartam átszervezni, mert vasárnapra esőt jósolnak, de kikapcsolta a telefonját, nem tudom elérni egyelőre. Igen, érdekesen moderál a gép! XD
Azért remélem, ma még bekapcsolja a telefonját, holnap még szép idő lesz. Persze lehet, hogy vasárnap is megússzuk.
Füreden megnézhetitek még a Jókai és a Vaszáry villát is. Mindkettőben érdekes látnivalót találtok. A reformkori városrészben élmény sétálni. :) (többször kell "á" betűt használnom, mert bizonyos szavakban kimoderálja az "a" betűt. :)
Szia KP74!
És mikor érdemes keresni Nikit reggel vagy délútán?
Akkor amikor én voltam nála elég unottan csinált mindent, amúgy meg annyira nem jött be a csaj hogy majdnem vissza is fordultam az ajtóbol csak nagyon ki voltam éhezve!:-D,de igy igaz én is csak Krisztát,és Rékát ajánlom.
A napokban ha sikerül akkor meglátogatom Nikit és leírom hogy mik a tapasztalatok.
De neked bejött Eszter ennek örülök.
Mostmár kiváncsi vagyok Eszterröl még irjatok véleményt mert nem hiszem hogy csak velem volt ilyen unott!
Amúgy az a baj hogy nem mindenki irja le a tapasztalatokat lányokkal kapcsolatban.
Sziasztok!
Friss élményemet osztanám meg veletek.
Tegnap jártam Zsaninál, nehezen értem ugyan el de amit kaptam mindenért kárpotolt.
Tiszta rendezett lakásban fogadott kedvesen. A lány profin massziroz és aki szereti a gömbölyded formákat az nem csalódik ha felkeresi.
Fantasztikus órát töltöttem nála csak ajánlani tudom mindenkinek.
Voltam már néhány lánynál de hozzá vissza is fogok menni.
Üdv!
Sziasztok!
Én voltam Nikinél, nekem bejön, a képeken ő van, élőben szerintem csinosabb. Készséges mindenben, viszont igen rapszódikusan rendel, gyakorlatilag inkább nem mint igen.
Eszter szerintem halvány, a lakás átlagos, és az egyik hétvégi napon egy atlétás fiatalember kukkerolta ki fog feljönni, szerencsére biztos helyről észrevettem a dolgot és kihagytam, utólag azt modta telóban, hogy a barátja volt!
Virágot hiányolom, nagyon tetszett, de eltűnt!
Üdv
Szerintem Eszterrel nincs gond. Élvezi amit csinál, korrekt, nem lehúzós és nincs manager. Nem is nyavalygós mint egyesek. A teste szuper, a helyszín megfelelő, érdemes kipróbálni.
Akikkel bizti nincs gond és most is hirdetnek: Lilla, Pandi (masszázs), Edit, Eszter, Kriszta.
Didóhoz még nem jutottam el, de róla csak jót hallottam.
Emilia, Veronika, Rubi szerintem egy helyen vannak, valószínűleg a Búza téren, lehet a panzióban, inkább kihagyom őket.
Vandáról mostanában elég jókat hallani, lehet egyszer kipróbálom, de csak ha Kriszta éppen nem ér rám :)
Köszi, mindkettőt jegyeztem. Lehet, hogy Füredet választjuk, csak az a víz ne csábítana! :) Muszáj ugranom!!
A másik kaland Zirc. Apátság és az arborétum nagyon szép és tartalmas program. Ebédre kizárólag a Hotel Szárvaskút éttermét ajánlanám. Csoda amit ott művelnek. Az étterem hangulatáról nem győzök felocsudni meglepetésemben. :)
Szia!
Füred és környéke egy igazi élmény. Koloska völgy, Lóczy-barlang, Jókai kilátó. Reggeli kávé és süti az Anna Grandban. Ebéd a Borcsában, a Tagore sétány végén. Dlutáni dessert és kávé a Bergmann cukrászdában.
Szia!
Nincs valami ötleted, hogy hova menjünk? Ismered a környéket. Mi lehet szép egy külföldinek, aki kirándulni akar, csendet, zöldet, szépet? Csak úgy neki a Bakonynak?! Szép, szép, de valami jó kis sétálós hely kéne, meg gondolom, kajálunk is. Én Tihanyt már unom, hiába szép. Gondolkodott a Balaton-parton, de ott meg örökké a vízbe ugranék, akárhány fokos, úgy kell lefognom magam... :) Kösz, ha van ötleted.
Sziasztok !
Böbike(32) alias "Dundika" : még mindig olyan flegma hozzáállása van ?
Több fórumozó is azt írta, hogy nem érdemes meglátogatni, pedig olyan ígéretes méretei vannak és még a spárgát is megtudja csinálni:-)))
Szívesen meglátogatnám de azért hogy pofára essek nem áldozok !
Várnék egy friss beszámolót, persze ha van ilyen !
Üdv
Sziasztok újra.
Én is kérdeznék valamit. Lara 27 -nél járt már valaki ?
Előre is köszi...
Szia.
Jártam már nála, mit mondjak,nem leszek visszajáró.
Külalakja tulajdonképpen megfelel a képeknek, de a hozzáállása nagyon gyenge,
vagy nem voltam szimpatikus neki.
Az egész történet olyan kedvetlen enervált volt.Ennyi.
Hali!Én Klaudia 25-höz készültem,már meg is beszéltük,de az utolsó pillanatban keresztülhúzták a számításaimat...Telefonba nagyon kedves,szimpinek tünt,majd ha többet tudok írok.
Szép napot!
Barbara 25-nél járt valaki? Egy kis beszámolóval megörvendezthetne bennünket...
Nagyon helyes menj kirándulni, élvezd a Napsütéses Bakony csodáit. :)
Oké Kriszta borbányán volt mikor nála voltam elég jól csinál mindent, és nem nézi az időt annyira nem, hogy tőlem kérdezte mikor is mentem, persze csaltam egy kicsit.:-D
Réka Sarkantyú utcán volt nagyon jó alakja van és tudja ő is a dolgát, és az időt se nézi folyamatosan beleéli magát a dologba.
Eszter Stadion utca de őt nem ajánlom az időt is, nézte a teljesítménye meg egy nulla volt, és nekem alakra se jött be annyira.
Sajnálom de, engem csak a jobb kinézetű fiatalabb csajok érdekelnek.
Ja, azokról a lányokról írhatnál bővebben, hogy mik voltak a tapasztalataid, akiket lent neveztél (Kriszta, Réka, Eszter). Merre találhatók, mennyire odaadóak, milyen a testük a képekhez képest, milyen a hozzáállásuk stb?