Szia!
Kösz a véleményt, de a varázslattal kitörölhettem eddig... Nem az kell a népnek, én ezt tapasztalom naponta szinte.
Egyet letörlök azért, azt én is nézegettem.
Szia!
Kösz a véleményt, de a varázslattal kitörölhettem eddig... Nem az kell a népnek, én ezt tapasztalom naponta szinte.
Egyet letörlök azért, azt én is nézegettem.
Kedves Diana!
Tudok olvassni, és számolni is. Mikor írtam a hozzászólást, akkor a hirdetésedben 42 évesnek voltál feltüntetve, mígy előtte, és most is 52-nek.
Az emailcímet pont azért írtam, mert gondoltam, hogy a születési éved, és az ugye maradt 58. 2010-1958=52. Ezért írtam, hogy az maradt 58, így mindeki ki tudja számolni, hogy az a 42 mégsem annyi.
De én csak a társaim figyelmét szerettem volna felhívni erre az érdekességre.
Üdv!
Hát Kitti megint fantasztikus képekkel lepett meg bennünket, azt hiszem ujra tiszteletem teszem nála.
Szia Katónéni!
A nyitóképed jó! A többi között is van még jó! Az újak nekem nem jönnek be. Nem látszik rajta a "varázslat", nem illenek hozzád, nem Te vagy rajta. Ezt látom, nekem ez jön le! Baj?
hi en voltam helga 40 nél elég jol massziroz,és jol dolgozik de szerintem a kandur a másik szobában van,kérdeztem van e ott valaki azt mondta a kutya lehet nem tom ,de a fürdőszobában volt férfi borotva ,amugy nem rossz
Pá! Lássuk a holnapot! :)
Na, sziasztok sárga köves úton haladó sorstársaim ,beverem a szunyát.
csáááááááááááááá.......ki kap........................ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Az ember a civil életben van, rá se ismernél. Ha nem a fiam lenne a fotósom, könnyebb dolgom lenne.
Egy valamit :) eldugtam előled, a lényeget. Nem a szürkeállományomra gondoltam. No akkor csapjunk a lecsóba!! :D
No para Dorothi ennek a bádog embernek a te fényképeid dobognak a szíve helyén!!!
Szia!
Mindjárt leveszem (vagy nem:))), de mennek fel újak is. A kecót sajnos nem tudom egyelőre lecserélni, szerencsére nem ezért jönnek. Mindennek eljön az ideje, még sajnos dolgoznom kell rajta. Így is annyit keresek, mint a legtöbb helyen két ember (se), mégis kevés a luxushoz. Viszont ma ráztam meg magam és kicsit vadítok, mint tavaly, hisz a legtöbb rajtam múlik, nem igaz? :)
Aztán jöhet a vélemény. Alkatilag sajnos ilyen vagyok, jótestű még mindig. Nézd meg a korosztályomat! Katasztrófa. Nekem még mindig izmos testem van, pedig nem mai csirke vagyok, de nem itt a lényeg, csak egy része.
Amúgy tényleg humornak szántam! XD
Ha már voltál nála ird már meg hol rendel ha nem is ide akkor erre a mail cimre: arael20@hotmail.com köszi.
Gróf úr ne haragudjon de nem értek magával egyet,szerintem kató maiminak a fő kép alatti 4-ik fényképe igen izgató és mondhatni sikkes,már pedig nekem sohasem tetszettek a sovány /elnézést kató/ nők ,és különben is izgatóbb számomra az amit csak sejtetnek velem mint az amit csak úgy a pofámba vágnak kendőzetlenűl.
Gróf úr ezt a témát már kb egy éve a pl- án már egyszer kitárgyaltuk .
Maradok rendületlen odaadóan ,és figyelmesen olvasó /bár kicsit néha értetlenül álló /"""híve""" Bádog ember.
Válassz gróf úr ,Dorothi csapatában lehetsz még oroszlán a vagy madárijesztő,vagy akár nyugati boszi is, /most azt nem tudom az jó volt vagy rossz
vagy keleti volt????? mindegy már régen láttam./
Ja, a bádogember. Tetszel, édes! :)
Sziasztok!
Lolánál járt már valaki? nem fotógaranciás a hölgy, ezért érdekelne, hogy milyen tapasztalatokat szereztetek, gondolok itt a helyszínre, szolgáltatás színvonalára, stb, csak részletesen. Köszi előre is. Zsolt.
Köszönöm, ez qrva jóóóó!! XD Melyik vagy Te?
ami baba VIGYÁZAT VELE!!!!!!!!!!!!!!!!!
...TÖRÖLVE...?, és csak csatlakozni tudok "lófarok-hoz"sztem gyenge nézi az időt számolgat és sztem ...TÖRÖLVE...? is 8 -félóra
alig vártam lelépjek tőle.
Kaptál egy csapatképet:))))))))))
Az a madár osztrák, mi Varjúnak hívjuk, amúgy lehet, hogy rigó. Nekem a kalapja és a tekintete tetszik nagyon. Ő a másik szerelmem. Jól táncol metálra is.