Na csá gyerekek.
Pp-nek igaza van a dac és a harag kéz a kézben jár,és mint tudjuk a harag rossz tanácsadó.
Na csá gyerekek.
Pp-nek igaza van a dac és a harag kéz a kézben jár,és mint tudjuk a harag rossz tanácsadó.
Barbi 26: telefonon beszéltem vele és nagyon kedves volt (az első benyomás nekem nagyon fontos ezért irtam hogy kedves) viszont nekem kicsit ...TÖRÖLVE... lenne, de szeretném meglátogatni!
Lilla21:mindenkinek más izlése van nekem bejött a leányzó és ...TÖRÖLVE...!Más is volt a lakásban mikor én nála jártam!
Mira22:őszőlőn rendel egyedül, formás kis husis csaj finoman van mit fogni rajta de az nem is baj ,mert kedves és türelmes! a képei tükrözik a valóságot.Nem vállal be mindent, de igaza is van legyen mindenkiben egy bizonyos igény!
Dr.gának nem lehet mondani sőt.....számomra és az én ...TÖRÖLVE... több mint megfelelő!
Remélem segithettem ezzel a pár sorral!
További jó keresgélést!
Hali lori!
Margóval kapcsolatban írtad, hogy: "Van valami a csajba...". Megmondom én mi van benne! Egy paróka a seggébe! :) Láttad? Az egyi képen illett volna megfésülködnie... :)
Én ugyan nem voltam nála, de nem is fogok. Ezt értsd úgy, ahogy akarod.
Minden jót!
Hali Ádim!
Írtad, hogy Lilla21-nek milyen formás idomai vannak... Nem kötekedésképp, de ...TÖRÖLVE....
Miráról viszont írhatnál még infót! Milyen a teste, ő van a képeken, milyen a hozzáállása, ...TÖRÖLVE...? stb. vagy ha van még bármi érdemleges róla, azt szívesen veszem/vesszük! :)
Ja, és Barbi26 éri az ...TÖRÖLVE...?
Köszi!
A dac nem jó tanácsadó, bár nehéz legyőzni. Ha különbnek mutatkozunk és azok is vagyunk, többre vihetjük és célhoz is érünk. Fel a fejjel. :)
Hali
Voltam már Nikinél nem is egyszer és csak jó dolgokat tudok mondani róla,viszont az utolsó alkalom nem volt olyan jó mint az előzőek.Mintha kicsit siettetett volna
Hali!vanda28-nál járt már valaki?Jó lenne egy kis infó mielőtt támadok.Köszi!
Én most Noé és Cicus között vacilállok. Noéról már írtak pár jót, de nem tudom- Cicusnál volt esetleg valaki? THX
Tisztelt vidékilány.
Pár hete adtam fel önöknek hirdetést,és írtam önöknek pár levelet a "kapcsolat"menüpont alatt is.Még mindig nem aktiválták a hirdetésem(várakozón van),és szeretném tudni az okát.Kérem nézzenek utána,vagy ha minden rendben van,kérném önöket hogy aktiválják.Kérnék választ emailben.Köszönöm.Vivien
Hali! És ő van a fotókon? Helyszín?
Ádám! Barbi26-ról tudsz bővebben? Ő van a képeken? Kora kb. valós?
Hali Uraim!
Margórol kérdeznék.Van valami a csajba.....Volt már valaki nála?
Tudod mi a baj? Már magam se tudom, ki vagyok, egy káosz van a fejemben. Hogy nem ez, az biztos. Ráadásul ma elég érzékeny napom van, tegnap akkora pofont kaptam, hogy a másikat a fal adta, de talán erre volt szükségem (átvitt értelemben, nem fizikailag). Először a gyomrom fordult meg, aztán a sírás folytogatott, de sikerült végleg pontot tennem valamire, ami régóta húzódott, évtizedek óta. Szerencsére ez nálam egy-két napig tart. Boldogok a lelki szegények! Köze nincs az itteni stand-upolásomhoz, még csak a munkámhoz se, de kihat rá. Úgyhogy ma ne is bánts, légyszi. Én is tudom, amit mondanál. Holnapra elmúlik, de még friss. Aztán jön a dac, ami mindig vitt előre. Jó fej vagy, Pálom! :)
Finom voltál, de megértettem. Igazad van.
Próbáltam nagyon "finom" lenni. Az életben ennél határozottabban nyilvánítok véleményt. :)
Katasztrófa engem fotózni, de csak Neked Pál: a farmeros kép az igazi, a civil Linda :)
Üdv Urak!
Kérdésem lenne.Egy igényes roma lányt keresnék.Ha tudnátok segíteni megköszönném!
Hali!
A minap meglátogattam Lilla 21et és valami eszméletlenül jól csinálta a dolgát! A franciája elmondhatatlan és azok a formás idomai........Fantasztikus!Annak ellenére hogy nem mindig választ előnyös fotót, a munkája dicséretes!Ajánlatos, akárcsak Mira!Ő a kedvességével nyerte el a tetszésem nem siettet nem nézegeti az időt, és ami a legfontosabb nem csapja be a partnert egyik lány sem!Bár nem sok lánynál jártam eddig, de a jó lányokat meg kell becsülni! Barbi 26 is is nagyon kedves!
Szia!
Kösz a véleményt, de a varázslattal kitörölhettem eddig... Nem az kell a népnek, én ezt tapasztalom naponta szinte.
Egyet letörlök azért, azt én is nézegettem.
Kedves Diana!
Tudok olvassni, és számolni is. Mikor írtam a hozzászólást, akkor a hirdetésedben 42 évesnek voltál feltüntetve, mígy előtte, és most is 52-nek.
Az emailcímet pont azért írtam, mert gondoltam, hogy a születési éved, és az ugye maradt 58. 2010-1958=52. Ezért írtam, hogy az maradt 58, így mindeki ki tudja számolni, hogy az a 42 mégsem annyi.
De én csak a társaim figyelmét szerettem volna felhívni erre az érdekességre.
Üdv!