Vivike (27): nagyon jó teste van, a képek valósak, közvetlen, laza csaj. Szívesen megyek vissza. Popo Orsival dolgozik, aki egy pici lány, mikor nála voltam még nagyon kezdő volt, azóta biztosan sokat érett. Összességében az egész intézmény javasolt.
Emese (35): 1x voltam nála. Sokkal fiatalabbak is vannak. Ő szerintem kifejezetten élvezte az együttlétet, de ha már választani lehet, én inkább fiatalabbat választanék. A teste alapján azt mondanám, hogy több mint 40, bár lehet, hogy csak koraérett. Nekem még nem jöttek be soha a korosabbak,*** moderálva ***
Fanni (23): Nem az a bombacsinos feszes testű lány, de ha jó hangulatban találod, akkor átlagon felüli szolgáltatást képes nyújtani! Nagyon jól tud tolatni! Ha viszont rossz a kedve, vagy fáradt, ugyanannyi *** moderálva ***kapsz gyenge árut. Ez valahol érthető is lenne, de te nem tehetsz róla. Talán nem kéne napi 10-15 ügyfelet fogadnia. Inkább reggel keresd fel, ha jót akarsz.
Gina (21): 1x elment, nem hagyott mély nyomot.
Helga (40): egyszer egy vasárnap csak őt értem el. Korrekt volt, de ugyanaz vonazkozik rá is, mint a többi korosabbra: *** moderálva *** én inkább tehetséges fiatalokhoz megyek, akikne jó a teste.
Síba (31): profi, aki élvezni is tudja, annyira, hogy még meg is lepődtem. Isteni francia, kőkemény fenék. Ajánlott.
Enemy: aki beéri a kézi levezetéssel, annak ajánlott, mert abban kevés jobbat ismerek. Nagyon korrekt csaj, egyébként nagyon csinos is.