Szandinál még nem de érdekelne, Szabina ...TÖRÖLVE...
Szandinál még nem de érdekelne, Szabina ...TÖRÖLVE...
Kicsit pozitívabb hozzáállást kérek. Igen, jól sikerül a kirándulás!:)
Eső nem lesz! Hévíz nagyon szép és nagyon jó. Csodás szeptemberi emlékem van onnan! :)
erwin rommel ! Ugy érzem hasonlóak a tapasztalatink a hölgyel. Lehet hogy hasonló az izlésünk.....:) Barby25 próbáltad már? üdv zandrás
Böbike ?????????????????
Én voltam nála és soha többet nem megyek , hogy miért ?!?!?!?!? Minden szépen indult jó volt a francia is de kölcsönösen nem szerette , akkor nem sejtettem , hogy miért !!!! Utána hanyatt feküdt és úgy csináltam de mondta , hogy mindig őt nézzem és nem értettem miért ! A csattanó az , hogy "menstruált " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ennyit kérdezett mielőtt elélveztem , hogy finnyás vagyok-e mert testreélvezést kértem és amikor lehúztam volna a munkaruhát akkor szembesültem a tényekkel ! Gonjdolhatjátok mit éreztem , el sem tudtam "menni" csak azon voltam , hogy minél hamarabb eltünhessek onnan ! Ezek után gondolhatjátok , hogy nekem melyik kategóriámba van , Ajánlom v. nem !!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Alföldön nem sok helyen jártam még, de ami késik nem múlik. Debrecenben, Egerben, Békéscsabán biztosan jártam, bár többet járkáltunk nyugaton, fiatalon sokat utaztam. Az Északi-Középhegység viszont tényleg szép, bárhova mész.
Én most Hévíznek is tudnék örülni. Csak az esőnek nem :)
Szia!
Ebből a kirándulásból várhatóan nem lesz semmi, még mindig nem kapcsolta be a mobilját, max. az égiek nagylelkűségében bízhatom. Este 7-kor hív, abban maradtunk. Ma "ügyelek" délután, szombaton is vagyok elvileg.
Bizony nem pénz kérdés sok minden, néha egy nagy séta, ami ingyen van, valami szép környezetben, egy jó beszélgetés is fel tud tölteni. Sajnos a munkám miatt nem sokat vagyok friss levegőn, ahogy van egy egy órás dolgom, futnivalóm a városban, már 3-an jönnének...Én tényleg futok séta helyett, pedig volt, amikor egy kutya mellett is mentek a dolgok, pedig vele sokat kell kint lenni, különben kínzás tartani.
Holnap én is elmegyek valahova kirándulni. :) Múlt héten Kunszentmárton, Cserkeszőlő, Tiszakürt, Tiszasas, Lakitelek, Árpádszállás, Tőserdő, Szikra, Kapásfalu, Világoshegy, Nyárlőrinc volt soron. Az Alföld is szép vidék! :)
Ez így van, lazítani kell időnként. Nem a rongyrázás a lényeg, olcsón fillérekből is lehet kirándulni. A lényeg, sokat legyünk a friss levegőn és a Napon. :)
Köszi szob! Ennek megfelelően alakítom a görbe útjaimat. Nem mondom, hogy teljesen lebeszéltél. Ha más nem ér rá, megeshet még, hogy mégis leellenőrzöm. :) Csak hogy megvédjem: az ő helyében én sem tudnék állandóan mindenkire mosolyogni. Ezzel nem téged bántalak. Mindenkinek lehet rossz napja.
Még 1x Thanx
sziasztok! tegnap voltam lauránál aki a deák téren van! őt csak ajánlani tudom mindenkinek a szervize az a 10-es skálán 10 pontot ér!!!!!!! igaz hogy kis husikás de nem kövér szépek nagon a mellei kis mosolygós kedves arcu, és nagyon igényes, a puncija az illatos volt és nem ugy mind egyeseknél akiknél már jártam, a bőrének nagyon finom az illata! és nagyon kivégzett a csajszi
Már írtam neki, még nem ment át. Mindegy, majd meglátjuk, mi lesz, pedig jól esne nekem is egy kirándulás. Sokan nem tudják, hogy nem a munka a fárasztó ebben az egészben, de nem írom le direkt, hogy melyik része a nehéz. Ezért kell néha kikapcsolódni, szünetet tartani, élni. A partnerekkel semmi gond, egy rossz szót nem szólhatok, ez a kisöreg is aranyos, itt ragadnak, beszélgetnek, élethelyzeteket, sorsokat hallgatok végig, tényleg élvezem, amikor itt vannak.
Üdv mindenkinek!
A múlt héten voltam Vikinél (25). Kijelzett számról hívható, kártyacserével megoldottam;) A hölgy a Hajnal tér környékén található, egy kis családi ház tetőterében. Arcra szépecske, de az itt levő kép (és régebben képek) nem igazán tükrözik a valós alakját. Nagy has, vastag combok, nem kicsi popó jellemzi a hölgyet. Ugye kinek a pap, kinek a papné... Cicik szépek.
Masszázsa elhanyagolható, a többi elmegy. Fürdési lehetőség van, kicsi és leírásra nem méltó, tisztának tűnő törölköző. Az elején nem ajánlja fel a fürdési lehetőséget, pedig nekünk is jobb lenne, ha mindenkit megkérne rá. Ágyon tisztának tűnő lepedő. Kedves, közlékeny, emiatt 6/10 az én véleményem alapján. Ja, most jut eszembe, kicsit sörtés láb, au, máris csak 5/10 :((((
Jó 7végét
Ilyenkor sms-t szoktam küldeni, nem írok semmit csak egy karaktert küldök. Ha bekapcsolja a telot a visszaigazolásból látom, hívható a szám! :)
Hello fisco, jártam Eszternél és velem nem volt unott az idöt sem nézte, mindent megtett azért h elégedetten távozzak.igaz h a lakástól nem ájultam el de a csaj nem volt rossz.
Füreden sokszor jártam, tényleg szép hely, a Tagore sétányon is kellemes és a víz hullámzása, a hajókikötő, olyan megnyugtató.
A hattyúk átköltöztek a nyáron Siófokra :) Kis vadállatok!
Köszi, de nem tudom, lesz-e kirándulás. Holnapra akartam átszervezni, mert vasárnapra esőt jósolnak, de kikapcsolta a telefonját, nem tudom elérni egyelőre. Igen, érdekesen moderál a gép! XD
Azért remélem, ma még bekapcsolja a telefonját, holnap még szép idő lesz. Persze lehet, hogy vasárnap is megússzuk.
Füreden megnézhetitek még a Jókai és a Vaszáry villát is. Mindkettőben érdekes látnivalót találtok. A reformkori városrészben élmény sétálni. :) (többször kell "á" betűt használnom, mert bizonyos szavakban kimoderálja az "a" betűt. :)
Szia KP74!
És mikor érdemes keresni Nikit reggel vagy délútán?
Akkor amikor én voltam nála elég unottan csinált mindent, amúgy meg annyira nem jött be a csaj hogy majdnem vissza is fordultam az ajtóbol csak nagyon ki voltam éhezve!:-D,de igy igaz én is csak Krisztát,és Rékát ajánlom.
A napokban ha sikerül akkor meglátogatom Nikit és leírom hogy mik a tapasztalatok.
De neked bejött Eszter ennek örülök.
Mostmár kiváncsi vagyok Eszterröl még irjatok véleményt mert nem hiszem hogy csak velem volt ilyen unott!
Amúgy az a baj hogy nem mindenki irja le a tapasztalatokat lányokkal kapcsolatban.