A Napsütés a tűz látványa a Boldogság és az öröm alapja. Felhős, nyálkás időben alábbhagy mindez.
A Napsütés a tűz látványa a Boldogság és az öröm alapja. Felhős, nyálkás időben alábbhagy mindez.
nagyember:bocsi most már nina 34,repül az idö....:)
nagyember:Én se nagyon rosszalkodtam mostanság elég elfoglalt vagyok...De ha még nem voltál Nina 33 nál öt tudom ajállani....Nagyon szép feneke van,jo fej és jo a müsora is csak pici cicikkel... ...TÖRÖLVE... .:)
Üdv Néktek !
Szeretnék hiteles beszámolót olvasni a "kis sellő"-ről (20) . Volt-e már nála valaki látogatóban ?
Nagyon megmozgatta a fantáziámat :-))
G.K. teljesen jól látod a helyzetet, de hozzá kell tennem, hogy az egyház és a így a társadalom által is "ránk erőltetett" monogám rendnek elsősorban genetikai és öröklődési alapjai voltak/vannak: így tudod ugyanis csak biztosan, hogy a saját gyerekedet neveled fel, és abban a pillanatban amikor osztálykülönbségek alakulnak ki, már nem mindegy milyen génállományok keverednek. Megjegyzem egyébként, hogy ezt a szigorú monogám felfogást a kereszténység vezette ilyen tökélyre, hiszen a zsidó kultúrában a többnejűség az ószövetségi időkben teljesen természetes volt. Nem akarok vallási vitát nyitni, de a lényege az volt a dolognak, hogy egy fickónak sokkal több gyereke lehetett ha több felesége és törvényes ágyasa volt, mintha csak egy lett volna. A gyermekhalandóság azonban leesett, a gyermeknevelés anyagi terhek megnőttek, a végeredmény az lett, hogy egy feleség is simán produkálja a felnevelhető és eltartható gyermekszámot. (fucking penicillin!) Így aztán fószerkáim, nincs mit tenni, mint otthon jópofizni, utána meg a vidékilány.hu-t bújni :)
Jól van, látom foglalkoztat benneteket a téma. Elmondom egyáltalán hogyan jön szóba az egész, azaz mitől lesz valóság az egyébként fantazmagóriának tűnő felvetés. Tegyük fel, hogy a vártnál jobban sikerül egy "légyott" (pl. csörögefánk meg ilyesmi :). Legközelebb megdumáljátok, hogy hosszabb időre mész. Aztán, hogy egy egész éjszakára. Aztán átmentek "konzumba": egy hétvége együtt valahol. Nincs nyafogás, mint egy barátnőnél, nincs fájafejem mint egy gondoktól űzött feleségnél, és nincs de jó-lenne-dugni-egy-nagyot-de-nincs-kivel-érzés a termálban vagy vacsi után vagy reggeli előtt vagy zuhanyozás közben. És jön a köv. hétvége és a vége az, hogy tk. "jártok" mint a tinik. Kényelmes, bevált, ideális ÉS nem jár semmilyen elkötelezettséggel. Nem rossz, mi?! Naláttyátok már benne is vagytok a slamasztikában! Jól van csak viccelek, de azért nem olyan iszonyú lehetetlen az egész, mint amilyennek elsőre hangzik. Nem igaz? Vagy még sosem voltatok olyan lánynál, akivel egy egész hétvégét is el tudtatok volna képzelni?
tot1234 KÖSZI!!
Hali!
Milyen vak vagyok!!!Igazad van:)))))
Jó reggelt!
Az semmi, itt fúj a szél, esik az eső, fűtésszámla van, fűtés nem annyira, de ez a távfűtés előnye. Kényelmes, viszont megfagysz. Nem álmodtam semmit :( És nekem se sok kedvem van semmihez, de muszáj.
Igaz, nem Te írtad, de nem baj. Fáradt voltam tegnap, meg nyűgös. Melyik farmeros?! Egy van, amin az ábrázatom is látszik. Ha nem tetszik, tehetek fel még aztán válassz! Egyik jobb, mint a másik, nyúzott, kialvatlan pofával :D
Igen. A téma akár egy tudományos szakdolgozatot vagy egy szociológiai tanulmányt minimum megérne!
Agggggy isten,katókám mitszólsz ehez a búval b@szott időhöz.
nekem még az élettől is elment a kedvem.
A radiátorok is hidegek,mint a béka segge,valami gáz van a kazánnal,nagy nincs gáz?
Hali!Mostanában "jófiú" voltam,nem jártam semerre...De ha van tuti tipp,írjátok már meg!A lányoknak is jó reklám ha olyan ír róluk jót aki több lánynál is járt már!
Ha Leonidas,Silver vagy én írunk,az tuti nem önreklám!
Akár pontozhatnánk is 1-től 10-ig...Csak vicceltem...
De azért jól jönne egy tuti tipp,eléggé ki vagyok már...
Hajrá fiúk,puszi lányok!!!
Szerintem sem a kor a legfontosabb. Csak az volt furcsa, hogy egyszer 52 voltál, aztán hirtelen 42. De mégegyszer hangsúlyozom, semmi probléma a koroddal.
Szia!
Ezt a kezes dolgot nem én írtam! :) A csalódás hiszékenységünk miatt van, ez benne van a pakliban. A farmeros gút! :) Melyik farmeros? :)
fúúúú tényleg eddig észre se vettem:DD
veszélyes vagyis nem kivánatos ahogy pucsít ott:SS
Akkor pá mindenkinek! Remélem. holnap reggel is valami hasonlóra ébredek :)))
Hol van Gróf?
Debrecenre gondoltam.
Kedves Szerkesztőség!
Az admin, modik nem látják, hogy ki az, aki merő szórakozásból mindent moderálásra küld? Abba kéne hagyatni vele, feleslegesen olvastatja végig az összes hozzászólást. Én kitiltanám az első figyelmeztetés után. Csak egy vélemény.
Üdvözlettel
Katómami