Ma meg Megasztárt néznek :)) Bár Gróf lehet, hogy gazért ment. Majd betépve itt lesz XD
Ma meg Megasztárt néznek :)) Bár Gróf lehet, hogy gazért ment. Majd betépve itt lesz XD
Már sokat megéreztem én a te "mocskos lelkedből" :) Nem kell ahhoz nóta. Azért nem baj, ha ez nem az én zeném?
Ma ismét Ivánt hallgatom, na őt elég nehezen találnád meg a You Tube-on, de nekem itt van, amikor csak akarom (meg a géphez férek :)) és egyedül vagyok, s máris nem vagyok egyedül, mert van egy Ember a gyönyörű dalaival, búgó hangjával és az én érzéseimmel. Szóval, valami szép ebben a vad világban.
üdv mindenkinek:))
november 2-ig Nyíregyháza-sóstón megtalálható vagyok nonstop.Puszi
moncsi
Egy kis beszámoló a hétről: Jártam a Lolánál... hmm... egy édes kis tünemény, a mélytorkosa nagyon jó, nem dicsérem tovább csak ajánlani tudom!! Ő volt a hét elején, hétközepén jártam Ilcsinél na az tuti nem az idén barnult, flegma, unott, semmitmondó volt a félóra vele számomra! Újra meglátogattam a Szendyt, hát drágám jó lenne már a képeidet újakra cserélni, mert kicsit levagy már lakva! A ház ahol voltam eléggé lepukkant, régimódi, és még a testőr is ott ül, elég kiábrándító! Voltam már nálad régebben, de ez a mostani félóra veled nem hozott újra tűzbe! Neked is elmúlt már a varázsod!
Niki(21)-nél járt valaki?
És az új ikreknél?
Barbara(20) és Jázmin(20) tök egyformák. Még a gyűrűk, a karkötő, a nyaklánc és a fülbevaló is :)
Csak egyikőjük a szobában, a másik pedig a fürdőben van lefotózva, mobillal.
Mindenki azt ír ide, amit akar. A vélemény szabad.
Sztem Kari-ka nem lány és nem manager. Egyszer én is jártam Kinga babánál és soha többé, de ez igények és izlés dolga.
A lányok nem teljesítenek egyformán minden alkalommal. Ez a fórum a tapasztalatok megjelenítésére szolgál, felesleges itt a múbalhé.
(A hirdetőket és managereket meg elég könnyű kiszúrni :)
Vandáról:
A telefonszámokat nem szoktam elmenteni, vagy felírni, de volt egy lány a Mező utcán, aki néha Vanda, most talán Letti(23) néven hirdet. Formás, nagyon alacsony, nemroma nő, hosszú, sötét hajjal. Korrekt, igényes, kedves, profi. A városban hosszú idő óta az egyik legjobb.
Hali!
Kassai út, Nagyerdő környékén van valaki?
Szeva Zandras, írjál csak bátran, látod nem moderálják az őszinte beszédet, csak ha véletlenül anyagias dolgok kerülnének bele (persze tévedésből) azt törlik ki (érthető). A fórumnak sztem is a lényege az infócsere a lányokról és ebben pl. G.K. nagyon profi, de a többieknek is -megmondom nyíltan- sokat köszönhetünk! Persze ha lesz ellenvélemény, akkor válik érdekessé a dolog, de ez így egészséges. Egyébként MINDENKÉPPEN értékes a kritika, mert: 1. a pozitív kritikától mindenki boldog és a a kollégák is tudják mit célozzanak meg, 2. a negatív kritikától várhatóan összeszedi magát az illető (meg gondolom Apus segít neki :( és mi is megússzuk a depressziót...
Szóval hajrá és ha van vér a pucogódban írj nyugodtan nevet is - úgyis fantázianevek és gyakran cserélik őket. Itt a fórumon nem kell félned közfelháborodástól, egy csomóan úgyis temelléd állnánk.
Hajrá!
ne foglalkoz vele kinga! aki ismer anak nem kel magyarázkodnod. azt viszont megfigyeltem, tényleg próbál mindig lejáratni. én lettinél is voltam már, igaz az időt nálam is nézte. de szerintem ez így korrekt!!!!!!!
Kedves Bökdösö, és t.Mt-k! Lehet hogy közfelháborodást fogok kelteni de leirom a tapasztalaimat 1-2-3..........hölgyröl. Nem, nem név szerint és tisztelet a kivételnek, meg akinél még nem jártam. Elsö alkalommal csak egy fél órára szoktam menni, esetleg ha menetközben belendülünk maradok egy órát. De nagyon sok lánynál sajnos én is azt tapasztaltam hogy gyorsan legyünk tul rajta és huzz el! Néhány hölgynél pedig azt tapasztaltam a 2.-3. találkozó után mintha nem igazán örülne a rendszeres látogatásoknak, próbáltam finoman rákérdezni hogy nem szeretik a törzsvendégeket, de nagyon háritottak. Szerencsére rövid pályafutásom alatt volt szerencsém néhány lányhoz, akiknél elmondhatom hogy törzsvendég voltam, de ök sajnos már elhagyták a pályát :( . folyt köv?????????????
El mentek borért
Na mijen volt muci????????
:)))
Én úgy szeretek részeg lenni
Mert akor nekem nem fáj semmi
De semi,de semi se fáj
Én kerülöm a józanságot
Keresek egy más világot
egy jobbat,ahol csendes ,a táj
Nem tudok élni itt józanul
Szívemre száll,bánat borul
Csalfa itt minden és hazug aszó
Részegnek lenni de jó..
You tube én ugy szeretek részeg lenni ,kasel lászló énekel kisér on csardas mr-4
de ne a köcsög szinti boy-t nézd.
szoval katókám, ha ezt úgy igazán csukot szemmel végig hallgatod akkor talán megértesz valamit a mocskos lelkembőőőőőőől..................
Azért ne vedd annyira a szivedre,nagyon meg vagyok veled elégedve,nagyon jó vagy!!!
Gróf, Pál! Hol vagytok már?!
Ha Neked jó??? :) De hol vannak a többiek? Majd éjjel írogatnak, mikor mami alszik. Szép. Elfáradtam az utazásban, agyam leszívva, tente lesz hamarosan.
Csááááá katóóó,szép az élet ,agyam zsong .lábam zsibbad ,kell még többb????????????
Az ivást csak mértékkel, kérem!! Tessék vigyázni az egészségünkre! A husi az más, egészséges, finom és tele pocakkal minden szebb :)
KARIKA!! Most gondolkozom te nem is férfi vagy hanem NÖÖÖÖÖÖÖÖ! Csak azért Íros a lejárstó kampányt ellenünk mert biztos rosszul megy a szekér!!! Te csak unatkozol én meg dolgozom! Na páááááááá