Jó estét!
Lefagyott a géped? :) Jajj, nagyon hideg van itt! És arra, ahol Te jársz?
Mit etettek Veled Kínában? Csak érdekelne.
Pusssz
Jó estét!
Lefagyott a géped? :) Jajj, nagyon hideg van itt! És arra, ahol Te jársz?
Mit etettek Veled Kínában? Csak érdekelne.
Pusssz
Sziasztok.
Enikőről tud valaki valamit, észrevétel?
Tapasztalat?
köszi.
Hát ez az új Kriszta nem semmi, gratulálok a managementnek. Nemcsak hogy kétes hirdetőből egycsapásra képgaranciás lett, de egyúttal 4 évet fiatalodott is. :)
Nem ragaszkodom én valós nevekhez és korokhoz, de ahhoz igen, hogy ha már több helyen, többször hiredet valaki, akkor minidg ugyanazt hazudja. Mert ha ebben ilyen lazán átver, akkor másban is.
Mellesleg érdekes, hogy sok normális lány hiredtését meg nem engedélyezi a szerkesztőség valamiért. Részleteket nem tudok, de elég sokan vannak akik nem jelentek meg itt, avgy csak hónapos késéssel. Ettől függetlenül még mindig ez a legjobb oldal, csak így tovább.
Mindenki nevében köszönöm Heineken Star a hozzászólásaidat. Az ilyen Angéla 20 (Gyula :D)
féle csajokkal szemben csak így lehet fellépni mert sajnos a szép szóból nem értenek. Eleget rontotta itt a levegőt ideje ,hogy lelépjen.
Lehet, hogy igazad van, kicsit megviselte az emésztésemet a "kínai" kaja, még most is csikar a hasam. Kutyát, macskát nem eszem!! :) A szexet jól bírod! Nincs izomlázad? A maillel kapcsolatban kösz, nem nézem meg :) Amúgy se szoktam az ilyeneket.
Jó éjt Pál, jó éjt Magyarország!
Akkor az enyém jobb volt? Nonstop sex, szombat déltől vasárnap délutánig. Régebben kaptam egy mail-t, hogy miért nincsenek kínai sírok a temetőben. Ne nézd meg, ha ilyet kapsz! :) Amit itthon eszünk az nem kínai kaja, hanem singapuri magyar változatban. Az eredeti kínait nem ennéd meg, azt garantálom. 2001-ben láttam először, nem bírtam megszokni a három hét alatt. Inkább nem ettem semmit reggelire.
Valaki tudna ajánlani pár lányt hogy hova lenne érdemes elmenni?
Kedves, vagy kedvetlen leányzó futtatók!
El sem tudjátok képzelni, milyen szörnyűséges, - ugyanakkor szórakoztató is egyben - amikor megpróbáljátok védeni a portékátokat.
Talán jobb lenne egy helyesírási szabálykönyvet beszerezni és olvasgatni, amikor úgyis várakozással töltitek el napotok nagy részét.
Tanulni sohasem késő, gondolom ezért nem kezdtetek el eddig....:))
Ha nem írtok ilyen hozzászólásokat, nem tudtok örömet szerezni ezeknek a magyar embereknek...., márcsak ezért is érdemes lenne elgondolkodni ezen..
További szép napot mindenkinek!
Jó reggelt! Más jött helyette, de jobb volt :) Amúgy az osztrák is itt volt, csak nem tudtunk egyeztetni, hideg van a házában Csehbányán, aztán porolt vissza hamar Bécsbe. Villanyfűtést csinált az okos fejével, azzal meg befűteni egy házat! Egy vagyon.
Nekem jól telt a hétvégém, tegnap szabadnapoztam, kicsit körül néztünk, mi újság a városban ezüst vasárnap, meg ettünk egy jó kis kínait. Még mindig inkább nézelődnek az emberek, mint vásárolnának, majd 24-én délelőtt :)
Jó reggelt Mindenkinek!
Gondoltam egy beszámolót már én is közlök, Barby (29)-ról úgysem láttam eddig.
Nem hozzá készültem, de mivel a 2 kiszemelt áldozat nem dolgozot akkor, gondoltam egy félórás próbát teszek nála...
Elérhetősége: A telefont Ő kezeli, a hangja ugyanis meggyőz erről. Nagyon kellemes hangja van a telefonon keresztül.
Helyszín: Józsvárosban, a domb melletti tízemeletesek egyikében fogad, amelyik kívülről fel is van újjítva...., más felújjítottat nem láttam... A lakás a szokásos panel, bennt is látszik a felújjítás, de csak módjával....
Leányzó: A lakásban más hölgyel együtt rendel, bár nekem a másik kolléganő nem jön be, pedig lehet alkudni is ha 2-en vannak a műsorban elmondás alapján. De így kihagytam ezt az életemből most. Hmm, nem könnyű a hölgyet jellemezni. Szőke, nagyon csinos, jó mellek-kel és aranyos fenékkel, bár az arca nem kifejezetten babaarc. Inkább olyan kiélt plazacica jellegű....
Action: Nem volt rossz, úgy különösen nem, hogy még a csókot is becsempésztük műsorba, ami elméletileg csak kölcsönös szimpáta estén lehetséges.
A végén tusi, bár ez elég nehezen ment, tekintettel a kád fölött lévő szárítóra... Innivalóval kínált, de most nem kértem.
Mindet összevetve nem volt rossz, de 10/6-7 re értékelem. Nyíregyházán ez akár jónak is nevezhető...
Ja és ami nem elhanyogolható Nyíregyházán az eddigi hozzászólások szerint , az hogy nem tűnt el semmim, bár amit tudtam a kocsiban hagytam...
Sziasztok,
A pláza környékén van normális lány akit érdemes felkeresni!?
Válaszotokat várom mert holnap mennék Debrecenbe.
Üdv: Cheeba
Sziasztok! Segítsetek már én azt a lányt keresem Debibe aki régen Kittyke néven dolgozott. Tudtok róla valamit? Mert nem találom. 23 éves 160 cm magas és a belvárosba dolgozott a barátnőévvel. Köszi a segítséget.
Csendes estét! :) Hogy sikerült a hétvégi kaland Katóka? Jött az osztrák barátod?
Szia vándorkasza!
Hogy telnek napjaid? Kaja, pia megvan? Én ma nagyon szét vagyok esve, program volt tegnap este :)
Szia tekergő.
Most olvastam hogy mit írtak és köszi a hozzászólást.
Én egy szóval sem írtam hogy bajom van a ci*ányokkal, sőt van egy-két jó barátom is, de ők nem a te színvonalad "Fanti" már bocs.
sziasztok, sisinél járt vki?
Sziasztok.
Hozzászólnék "Fanti" beírásához. Nem a bőröd színe a gond, hanem az, hogy iszonyatosan primitív vagy, ha tudod egyáltalán, hogy mit jelent ez a szó. Még nehogy az előtted szóló (Fisco) jelentsen fel fenyegetésért pl: "kihúzom a beled, tudom a rendszámod, stb." Látszik elég tudatlan vagy, mivel van egy ilyen, hogy IP-cím, és az alapján le tudják nyomozni, hogy ki vagy.
Nem a származásoddal van a probléma, hanem azzal ahogyan a dolgokhoz állsz....
Sziasztok!
Az utóbbi napok miatt én is írok egy pár sort, a megbízható fórumtársak lebecsmérlése miatt.
Egy pár megjegyzésem lenne, akik úgy hirdetnek nyíregyen hogy szolibarna bőr, pl aki most úgy hirdet Enikő(20), és egy másik Izabella(20) full ci..ok minek nekik szoliba járni:-D
Akik még csak most nézelődnek azoknak egy jó tanács, hogy kerüljék az ilyen és hasonló csajokat, és olvassanak vissza, hogy kik a megbízható csajok!