"Tündérke (20)" mitől lett hirtelen "kétes hirdető"?
- Átfestette a haját vörösről szőkére, vagy miért?
Ha jól tudom, elég régóta hirdet már itt, és egy rossz szó nem volt róla soha.
Mi történhetett?
Ki tudja?
Csak úgy érdekel.
"Tündérke (20)" mitől lett hirtelen "kétes hirdető"?
- Átfestette a haját vörösről szőkére, vagy miért?
Ha jól tudom, elég régóta hirdet már itt, és egy rossz szó nem volt róla soha.
Mi történhetett?
Ki tudja?
Csak úgy érdekel.
Tényleg a szex világnapja van, nem én találtam ki. Én se ünnepeltem még :) Még kitalálhatnának ilyen ünnepeket, az a szerencs, hogy nyitva vannak az üzletek. Lehetne még részegesek világnapja is, sokan örülnének neki :)
Kitti fantasztikus emberek,érdemes megcsodálni a szép,nagy melleit:)emellet tökéletes alakja is van és kedves.
Nektek is!
Ezt hol találtad? Ünnepelni lehet bármikor! :) Ma még nem ünnepeltem! :)
Csődőr! Kérhetnék egy részletes, konkrétumokkal tarkított beszámolót tőled emailben? 82freddy@gmail.com
Alexa egy tündérke, ha elmész hozzá megtudod miért mondtam. Extrák közül nekem a csók tetszett legjobban
Sziasztok!
Lara 36-ról tud valaki valamit? A képeken szép szilikon cickói vannak... :)
Köszi
Jó reggelt mindenki!
Remélem tudjátok, hogy ma van a szex világnapja. Ezt meg kell ünnepelni! :D
Tegnap voltam Laura39 nevü lánynál nagyon kedves és a kiszolgalás fantasztikus volt.Mindenkinek csak ajálani tudom aki szereti az éreteb hölgyeket. A franciája eszméletlen és elisélvez ha ügyes vagy.
Szia! Van állandó lakóhelyed, ahol fellelhető is vagy? :) Mikor jársz erre? Rég láttalak. A napsütés nem sokáig tartott reggel, dél óta szakad az eső. Ma is kellemes napom volt, olyan nyugis vagyok, úgy látszik, megérzik a népek :)
Te egy igazi vándor vagy, hol itt, hol ott, de jó lehet, bár nem tudom, mit csinálsz.
Atis, sajnos nem értelek!
Biztosan bennem van a hiba, mert nincs elég önkritikám, de légyszi áruld el nekem, hogy a kommentemben hol vádoltalak bármivel?
Biztosan bennem van a hiba, mert nincsen elég ismerősöm, de én egy férfit sem hallottam még, hogy önmagát pasinak nevezze. Ez olyan gáz!
Ne haragudj, de nem fogok utánad, sem semmilyen más férfi/pasi hirdető után nyomozni, mert nem érdekel senkinek a valós kiléte. Másrészt azért sem fogok férfiak után nyomozgatni, mert én a hetero kisebbséghez tartozom.
Egyébként ne érts félre, nem haragszom én rád! De most muszálynak éreztem kiigazítani a dolgot.
Minden jót mindenkinek!
Tisztelt Szerkesztőség! Nem értem mi történt ezzel az oldallal, régebben annyira jól működött és komolyan foglalkoztak a hirdetőkkel! Most amint látom és tapasztalom, senki nem törődik önöknél semmivel, legfőképp azokkal nem, akiktől az önök bevétele származik! Önök szerint hova vezet ez hosszú távon??? Talán el kéne gondolkodni!
Az Alföldön vagyok ma, holnap Szelestére megyek :)
Sziasztok!
KB egy éve jártam Dorina és Dóri könyvelő irodájába nincsenek az oldalon jelenleg,hogy mit jelent aki járt ott az tudja és azt is hogy hol van .Nincs már meg a számuk az érdekelne hogy működnek e még.
Ha tud róluk valaki megkösszöném ha válaszolna
kösz.
Itt is süt a nap! :) Pál, Te most merre élsz?
Atis, ebből próbáltál megélni? Egy időben? Csak mert a rendszer szerint egy hónapja regisztráltál :) Elég hamar feladtad.
Süt a Nap! :)
Sokat voltam levegőn, a környéken kirándultam. :)
már bocsi hogy beleszólok,azért vagyok hírdető mert én is itt hírdettem magam egy időben mikor megpróbáltam itt nyíregyen ebből megélni pasi léttemre.De rájöttem hogy csak külföldön lehet és azért nem hírdetek már! járjj utánna mielőtt vádaskodsz.Bár udom a lányoknál szokás az ilyen írogatás....
Hali rumcájz!
Ha beírod a Keresés kulcsszóra szövegdobozba az infózandó lány nevét, akkor minden olyan kommentet dobni fog, ahol az a név előfordul az adott városban. Ezt ajánlom egyébként mindenkinek, aki infót szeretne! Ha nincs akkor érdemes rákérdezni.
De egyébként, ha beírod a Tamara nevet, akkor egy viszonylag friss bejegyzést fogsz találni "atis"-tól, aki dícséri a franciáját, és hogy korrekt volt minden. Egyébként az atis név mellett zárójelben az áll, hogy Hirdető!!! Szerinted? Szerinted mennyire lehet korrekt a hozzászólás?
Szerintem semennyire!
További jó keresgélést!