Sziasztok
Edit38-ról valakinek infója van?
A képek szépek.
Sziasztok
Edit38-ról valakinek infója van?
A képek szépek.
Sziasztok!
Angel (24) -nél már volt valaki? Szívesen elmennék hozzá, de nem szeretem a zsákbamacskát. :-DDD
Jó reggelt! Megnéztem, hát igen :) Azért ez a nóta inkább altató, mint ébresztő, reggel Gop, gop, jump, jump kell! :D
Az nagyon bejön, de az öreglány tényleg jól tartja magát.
Csá Kató,hogy jól induljon a napod, a you tube-on ird be : tolmachevy sisters santa lucia, meglátod szép az élet
egész nap lesz mit dúdolni.
A végén megláthatod ,hogy az öreg 70 éves komcsi bandak@rva,Alya Pugacsova hogy néz ki még a mai nap is--igaz van rá pénze--
Na haligali.........
Szia Rita27
Ma délután szerettem volna időpontot egyeztetni veled, de mind a kétszer férfi vette fel a telót és nem tudta milyen RITÁT keresek. Most mi a helyzet. A telefonszám amit hívtam:06-30/608-4067
Szia Petrov.
Anyósod hogy van? Itt van még? :) Reggelente Verka Serdjuchkával kelünk, nagyon beteg a csávó! XD
Hali! Már azt hittem, sztrájkolsz :)
De emlékezni jó :)
XD
Elgondolkodtató és szerintem tanulságos mindkét oldal számára, hogy a most (2010. 11. 13. 18.00 óra) hirdető 90 lány közül egyik sem járult hozzá a véleményalkotás engedélyezéséhez! Azt hiszem ez a legdurvább dolog, ami az oldallal kapcsolatban megfogalmazható.
Üdv Böki!
Köszi az infót, de pénteken sajnos nem sikerült elérnem, viszont ami késik az a gyorsvonat.
én köszönöm hogy eljöttél hozzám...
Misel és Döniz név alatt ugyanarról a lányról vannak fotók, más számmal és apró eltérésekkel. Ez már gyanús.
Hogy hívnak?
Sztojka Gültem.
Micsoda?
Mikor anyám megszült apámtól
megkérdezték mi legyen a nevem?
Az megkérdezte anyámat aki fáradtan
csak annyit mondott,hogy úgy legyengültem.
Apám erre azt mondta hááá jó akkor legyen Gültem
Hát ez a Letti csaj elég flegma,nem tartozik az ajánlottak közé.Bár szép meg minden,de kedvességre nem ad semmit.Összeségében csalódás:(
Lara 36 rol csak annyit érdemes tudni hogy komolyan jó nő,jo a müsora,kedves de valojában legalább 50 éves de a cicik is pont olyanok mont a képen!!!:) Nekem megvolt a Te helyedben sem hagynám ki!!!
Ma megyek Kittihez. Már rég voltam nála. Tuti dolog.
Egy francia hetilap férfiak részére pályázatot hirdetett: "Egy reggelem leírása" címmel.
Az első díjat a következő műnek ítélték: "Felkelek, reggelizem, öltözködöm és indulok haza!"
Nem kár azért, bepótoltam másnap. :) Utazni jó, szeretem a változatosságot. :) Ennél már csak a repülést szeretem jobban. Volt olyan 20-napom, amikor 16 fel és leszállást éltem át. :) Ez nem dicsekvés, ez a múlt.
Lettike13 anyit szólnék hozá amit irtál te beszélsz a büntetendő dolgokról amit te csinálsz az tőrvényes szerinted amit irtak rólad ha nem valós az is csunya dolog.