Értettem. Pesten voltam. :)
Értettem. Pesten voltam. :)
És hozzá kell tegyem ha az én csajomról is így beszélnél megkeresnélek!
KARI-KA! Nem szoktam fórumozni csak olvasom az infók miatt, de neked most szólnom kell, mert lehet hogy Kinga babából kettő is van!!!! Mert én már jártam az egyiknél és konkrétan emlékszem arra mikor azt mondtam neki hogy nem szeretnék itt zuhanyozni ezért mielőtt elindultam otthon beiktattam egy gyors zuhanyt. Kicsit húzta a száját aztán megkért arra, hogy legalább egy nedves törlőkendővel töröljem meg magam ott ahol kell. Ha ez a lány iénytelen akkor nem tudom neked mi az igényesség.
vanda 28-at tudom ajánlani mindenkinek aki szereti a nőiesen telt nagy cicis lányok. ...TÖRÖLVE... korrektek, lakás igényes és a lány is csúcs!próbáljátok ki!
Szép napot Neked is!
A macskást meg a farmerost letöröltem, elég ez a 4 kép, de lehet, hogy ez is sok. Akinek tetszett, úgyis elmentette :)
Az új érdeklődők meg olvassanak, ne a fotók miatt robogjon a számlálóm! Van ott szöveg is, lehet értelmezni.
Merre jártál Pál?
Nem a hang volt az elsődleges, hisz ezek a képek régebben is láthatóak voltak. Köszönöm a megszólítást. :)
Szia!
Ezt nem értem. Ha befejezted akkor miért van itt a hirdetésed egy hónap után? Ha aktív hirdető Vagy, akkor pedig "moderáltatnod" kellene azt a búcsú bejegyzésedet?
Napsütéses szép reggelt Mindenkinek! :)
Igen, mostanában éjszakás voltam, de ennek most vége. Visszatértem a régi kerékvágásba. :)
Hol van a "macskás és a farmeros"...?
Hali vándorkasza!
Látom, az ellenség ide is betette a kezét, hogy száradna le neki!! Mit kell moderálásra küldeni??
Te meg már megint iszol, ejjaj! Dolgoztam ma, azért tűntem innen. Pál meg éjszakás. Gróf körúton.
Vasmen nem tudom, hol, pedig érdekel :) Gyere ide Te is!! Még a végén leszitt egy jó kis csapat! Lányok nem akarnak cseverészni, majd rájönek, hogy jó.
Sziasztok!
Angéláról tud valaki infot?A képek nagyon ígéretesek.
Csá gyerekek kib@szott jó szilva pálaeszt ittam,ez már a narancs kormány által engedélyezett főzetből való.
ennél egyenlőre pozítivabbat nemtudok momdani róluk.
TOL MINT ÁLLT
Szép napot vándor!
Fekete Pakot hallgass, attól jó kedved lesz, ne ilyeneket! Nálunk most az szól "jáj, de budos az a János, mer a lábát nem mossa..." :)))
Jó reggelt vasmen! Hát Te ki vagy? Igen olyankor már alszom.
Egy nagyon fontos dolgot szeretnék célozni a lányok felé (kinek nem inge.....) Ti elvárjátok tőlünk a max ápoltságot amivel teljesen egyetértek ! Jó lenne ezt viszonozni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már a harmadik olyan lánynál voltam akinek igencsak hagyott kivánnivalót a higéniája (neveket most direkt nem írok) Én úgy érzem , hogy ugyanúgy elvárhatjuk mi is , sőt !!!!!!!!!!! Nálatok többen megfordulnak naponta nekünk meg csak kilengéseink vannak , általában mindenkinek van állandó partnere(nekem van !!!) Bocs a többi lánytól !!!!!!!!!!!!
Ilyenkor egy dolgos NŐ már alszik.
HAHÓÓÓÓ
Szió Któnéni )) Alszol már??
rendbe van ez