Sziasztok!
Holnap Nyíregyházán leszek, keresek vékony, Krisztához hasonló, rendes lánykát. Krisztánál már voltam, tényleg jó és aranyos lány. Ha rajta kívül tudnátok hasonlót, akkor várom az ötleteket.
Előre is kössz!
Tomika
Sziasztok!
Holnap Nyíregyházán leszek, keresek vékony, Krisztához hasonló, rendes lánykát. Krisztánál már voltam, tényleg jó és aranyos lány. Ha rajta kívül tudnátok hasonlót, akkor várom az ötleteket.
Előre is kössz!
Tomika
Helló!
Tud valaki bármit is Rita 29-ről!
Van olyan, aki találkozott vele!?
Engem ugyanis átvert...
Üdv.
Igen, pontosan, de nézzék hülyének, aki hagyja!! Én is kiviszem a pénzem. Ami az ország szégyene: én végiggondoltam, mit kaptam 18 éves koromtól fogva az államtól. Csak, ami alanyi jogon járt, GYED (utána már dolgoznom kellett!), családi pótlék slussz. És mennyit fizettem márbe?! Ne az én keservesen befizetett pénzemből garázdálkodjanak! Magamnak gyűjtenék vénségemre, hogy 80 évesen ne kelljen dolgoznom a megélhetésért és szerintem sokan érzünk így. Menjenek a fenébe a hazaszeretettel! Magyarország úgyis már csak a térképen létezik. Ezért nézem én már kívülről a világot, ezt is meg kellett tanulnom, kényelmesebb, mint benne élni.
szia.Petrov!valoszinü.hogy akkor nem otthon voltam hanem rokonoknál és nem mindég volt nálam a telefon.Miért nem hivtál töbször utánna?
Szia marshall és manxxxx!
Miért nem hívjátok az Editet, mert Ti nem tudtok dönteni. Ami másnak nem jó, vagy jó, az lehet nektek bejönn. Már a bejelentkezésnél egy kellemes hang vár hívj hát.
Edit
voltam tegnap lauránál nagyon jó volt és még megyek is hozzá. ajánlom mindenki részére hogy próbálja ki
köszi szépen :)
Ne csodálkozz azon,hogy tőlünk nyugatabbara mennyi a nyugdij,ott már kb 60 éve müködik a magán nyugdij rendszer,amit nálunk most pártunk és kormányunk megpróbál démonizálni és az átkos kapitalistákra pórátz tenni---valahonnan ismerős ez a retorika---- .
Különben bekaphatják mivel ha annyir akar valaki magán nyugdijpéztárat nyitni nyudodtan mehet külföldre is és ott is megkötheti ,és ez után mindenki bek@phatttttya.
Igen csak már hallom erre a a nemzeti odalt---haza áruló ki viszi a magyarok pénzét---ja csak én az onnan visza is kapom és biztos nem fogják lenyulni a keservesen megtakarított pénzemet mindenféle pénzügyi zsonglőrködésekkel,mondva csinált indokokkal,parasztvakítással.
De ha már itt tartunk a magán nyugdijpénztárak vagyonának --több ezer milliárd forinról van szó---NEM AZÉRT AKARJÁK FŐKÉPPEN LENYULNI MERT AZ NEKIK ANNYIRA KELL,--hanem mert ezek a pénzek főképp magyar államkötvényekben vannak amiből az államháztartást finanszírozták-finanszíroztuk- és ezek a kötvények lassan lejárnak és fisszafizetésük esedékessé válik.
Kedves Angéla!
Sajnos azt kell mondjam, hogy nem Gregori az egyetlen, aki panaszkodott rád.
Ha már saját magad is bevallod, hogy nem vagy kedves lány, és nem jókedvedből teszed, akkor légyszi ne csináld, és gondolkodj el azon, hogy valami máshoz kellene kezdened az életben. Vagy neked az jó, ha gyűlölnek az emberek?
Neked sem megy a szex, hogy csak úgy bumm bele aztán szevasz, mert írod, hogy kényszerből csinálod. Így ne csináld, meg ne ilyen hozzáállással.
Nehogy egyszer az történjen, hogy valaki ne ijjedjen meg a managgeredtől, mert arra te is rá fogsz cseszni! (ezt ne fenyegetésnek vedd!) Ezt akarod? Biztosan nem!
Légyszi gondolkodj el azon, amit írtam, és amit és ahogyan csinálsz! Hidd el, ezzel a kommenttel engem csupán a jószándék vezérelt!
Minden jót kívánok!
Hali tibor85!
Natashával telefonon beszéltem, de nem igazán győzött meg, én személy szerint nem szavazok neki bizalmat. Az ötszázason szereplő úriember nevéről elnevezett utcán rendel.
Niki(21)-ről nincs igazán infóm, hacsak nem az, hogy több lánnyal van egy helyen. Valószínűleg! Az utca pedig egy csizma kiegészítőről van elnevezve, amit a csizma Sark...ára helyeznek fel.:) Remélem érthető voltam. :)
További jó keresgélést!
Teszem a dolgom! :)
Ha így rohan az idő, nincs olyan messze a nyugdíj. Fiam most született, aztán már 20 éves! Viszont tényleg magunknak kell gondoskodnunk a jövőnkről. Austriában a minimum nyugdíj 800 euro, az átlag persze ennél többet kap, a többi szociális támogatásról már nem is beszélek, pl. betegápolás 7 fokozatban plusz a nyugdíjra, összegeket inkább nem írok, mert égnek állna a haja mindenkinek. Egye azért mégis: a 7-es fokozat, mikor már teljes gondozásra szorul az öreg nyugdíjas +1500 EUR.
Szép, nem? Bezzeg nálunk! Dögöljön meg! Csúnyán hangzik, de így van.
Na pusz, hamarosan újra láttok, most dolgozom. :)
Hali!
Nem idevág, de keresem a kecskeméti Noémit, tegnap reggel még aktív volt a hirdetése? Mi történt?
Voltam már nála nyáron, csak mivel eltűnt kitöröltem a számát. Hiba volt. Nem tudnátok pótolni?
helloka
Natasha(22)-ről, Niki(21)-ről van valakinek valami infója?
Hali! Nem tudja valaki, hová tűnt megint Noémi? Tegnap reggel még fent volt, d.u. már nem. Esetleg tel.szám?
gregori angéla vagyok na jó azt elismerem hogy nem vagyok valami nagyon kedves lány de arról viszont én nem tehetek hogy neked egyszerüen nem áll fell te eljöttél hozzám én fogadtalak szerintem én mindent rendesen csináltam csak .. de most komolyan te mitcsinálnál mikor ott küszködsz valakivel majd 20-percig és nem állfel könyörgöm kikellettvolna nyalnom a seggedet ja és a ...TÖRÖLVE... figyelj ha jól megnézem szerintem nem vagyok lehúzós mert az idő az eltelt és én csak azt tettem el ami az enyém mert én sem csak jólkedvemből teszem amit teszem hanem azért hogy ne legyen hiányom semiben egyszerüen nem értem az ien aembereket mint amien te vagy hogy lemocskolsz holott pedig nagyon nincs igazad ... de mindeggy ezvagy te .......szerintem te nenj el lányokhoz neked a guminő való mert ő nemfog majd rádszólni hogy léci kezdj valamit magaddal mert nem állfel menj el orvoshoz ..szia .....angéla20 ja és egyébként énvagyok a képeken senki más és képzel szoliztam ..
Csak egy észrevétel volt, csináld csak a dolgod! :)
Ha nem gondoskodunk magunkrók, más nem fog rólunk. Most jön majd az igazi feketeleves. Nincs mese, félre kell tenni, hogy ne haljunk éhen pár év múlva. Te még fiatal Vagy, van időd félretenni. Arra vigyázz, ne dőlj be mindenféle "csábító" ajánlatnak.
Szia! Majd fent leszek megint :) Most más dolgom volt, mint ezzel foglalkozni. Mondtam már, hogy sokan megfordultak nálam, számom elmentve. Én még semmit nem léptem karácsony ügyben, korai, meg kicsi a család, két fő maradt. Akik számítottak, 19-26 éves koromig eltemettük. Nekem is osztott az élet, fiatalon már. A többiek szanaszét, nem is tartjuk a kapcsolatot. De legalább békés szokott lenni a karácsony és nem színjáték.
Hali!
Mit láttál, vagy hallottál, amitől így kivagy? Sokunknak tele. Tegnap néztem a Naplót, én jövőbeli nyugdíjam érdekében igyekszem valamit tenni. Ez már vicc!! Keres valaki netto 100 ezret és 30-32000 Ft nyugdíjra számíthat. A legjobban a vállalkozónőn akadtam ki, aki brutto 300 után rendesen fizeti a járulékokat és 6 éve van vissza a nyugdíjig... Talán láttad te is.
19 millát kéne félretennie 6 év alatt, hogy 200 ezer nyugdíja legyen!! Csodálkoznak, hogy a vállalkozók többsége minimálbérre jelenti le magát. Fizessen ezért a hóhér járulékokat!
Ja és gyengébbek kedvéért az ,hogy "csak gumival csinálom" normális csajoknál azt jelenti hogy szexelni és szájjal kielégíteni nem hajlandó gumi nélkül, nem azt hogy megfogni se akarja.