Nagyember!!Voltam Klaudia 25 nél szerintem rendben van,jo fej,jo alakja van és nekem a müsora is bejött olyan barátnő filing volt én kedvelem!Megyek még hozzá az tuti:)szerintem probáld meg te is...Eltüntél kicsit....Nincs infó csere:)
Nagyember!!Voltam Klaudia 25 nél szerintem rendben van,jo fej,jo alakja van és nekem a müsora is bejött olyan barátnő filing volt én kedvelem!Megyek még hozzá az tuti:)szerintem probáld meg te is...Eltüntél kicsit....Nincs infó csere:)
Helló! Igen, már voltam nála! Az arca nekem szintén tetszik, de ez ízlés kérdése! :) Szerintem jól szop, és remek élmény volt, amikor az őzikeszemeivel belenézett mélyen a szemeimbe! Egy hiba van, hogy az időt szigorúan nézi!!! Sőt, az óra már a tusolásnál elindul...! Ez nem jó, de érdemes kipróbálni!
Ember! Ha tényleg láttad, akkor durván "nem jó" az ízlésed!!!
natasa 22 kissé fura volt telefonban de személyesen egész jó oral technika tuti és az ágyban is nagyon be tud vadulni remélem érthetö voltam minden jót
Tisztelt VL szerkesztőség! Leírtam 2 levélben is a feladás dátumátol elkezdve minden adatot ami a pénztári befizetésről szólt. Azt is mikor és hol és ki fizette be ezek után sem találjátok azért az furcsa. A számlátokon szerepel a befizetés ,vagy most ugrott a havi díj és fizessem be mégegyszer? Azért ez nem fer szerintem.Igazatok van, hogy nem írtam rá de szerintem két hét alatt biztos hogy előkerült már a befizetés amin nem volt azonosító.Ennek azért utánna nézhetnétek.
Hi, szerintem a Rita29 egy klassz csaj, én taliztam vele! Bár a képeken sztem nem ő van, de nem rossz...
De hova tűnt a hirdetése!?
Kedves "CIMBIK" !
Jártam ismét LAURA/30/-nál és most volt minden ! Urak , ő egy igazi nő ! Nem kell egy vödör síkosító ,hogy szexre kész legyen és képzeljétek el élvezi is és nem játsza meg magát ! A múltkor nem írtam a körülményekről , nagyon kultúrált és tiszta minden , jó parkolási lehetőség is van . Megmasszírozott , volt kölcsönös francia ill. szex is ! A franciája nagyon jó és ahogy lovagol , olyan érzésem volt mintha nem is lenne rajtam munkaruha ! Megint egy kicsit többet kaptam és ezt most megint nagyon köszönöm ! Tudom ,hogy ma hazautazik így csak annyit szeretnék még , hogy nagyon vigyázz magadra te "GYÖNGYSZEM"
Szia Tomi! Én Kinga babát ajánlanám neked.Vékony,csinos, ápolt lány és nem lehúzós!
Sziasztok! Az Arany Jánosrol hova tüntek a lányok! Van Nyíregyen olyan utca, ahol vannak lányok? Köszönöm a válaszokat!
cicus21 a képei eredetiek szexy test arc álagos, nem túl helyes de nem is csúnya.
Jó beszélőkéje van a szexben viszont elég gépies, lassú, nem szereti se mélyen se vadul...
Összességében 6/10 kb.
Szép napot!
Nemsokára újra látod a hirdetésem :) Én 18 évesen lakásra gyűjtögettem, de inkább nem mesélem el, hogy mire mentem vele.
Akkor még nem gondoltam a nyugdíjas évekre, talán érthető, viszont bulizások helyett dolgoztam, spóroltam, meg is lett az eredménye!! Nálunk aki nem ügyeskedik, semmire se viszi, vagy épp, hogy valamire. Kitermelt az ország egy csomó szorongó, depressziós embert. Gratulálok nekik!
Én csak annyit mondok, megtalálom azt a szottyadt senkit!
Barom voltam...! A hét lúzere én vagyok! :)
Senki ne keresse, sőt kérem, hogy tiltsák le, ha lehetséges!
Mi ennek a módja!?
Előre is köszönöm!
Minden szavad igaz és én is hasonlóan érzek. Az eltérés az, hogy 18 éves korom óta teszek félre, mert sohasem bíztam a nyugdíjban. Emlékszem, Nagymamám nyugdíja 228 Ft volt. Később kapott 200 Ft földmegváltást. Ennyiből kellett megélnie!
Tisztelt Szöszike!
Ha a számlánkra érkező befizetés nem tartalmaz azonosító számot vagy aktuális díjbekérő számot, akkor nem tudjuk rögzíteni, hiszen nem tudjuk, kinek a díja. Olyan befizetés nem érkezett számlánkra, melyben az Ön azonosító száma szerepel.
VL
Szia Rita27! Vasárnap ezt már megbeszéltük.Majd jelenkezek. Petrov
Tisztelt Szerkesztőség! Kérem Önöket,a tegnap és ma elküldött emailjeimre reagáljanak,vagy ha bármilyen probléma lenne az email cimemmel,akkor itt válaszoljanak.Részletesen leirtam mi a gondom,személyes adataimat,kódot,jelszót stb. szintén elkuldtem,ezzel is segitve az Önök gyors és hatékony munkáját,és természetesen azt,hogy mielőbb vissza kerülhessen fotósorozatom a megszokott helyére.Várom válaszukat!Köszönettel:EMESE27
Sziasztok! Szeretném megkérdezni miért nem aktiváljátok a hírdetésem , már 2 hete lassan ,hogy befizettem a havi dijjat. Nézzetek utánna légyszi mert már elég régóta huzodik a dolog. Köszönöm.
Szerintem is átverős RITA 29 !!!! Én csak telefonon beszéltem vele de egyik szavával meghazudtolta a másikat . Egyszerűen lerázhatatlan , visszahívott és azt mondta , hogy ő nem olyan k..va mint a többi lány itt a hirdetésekben , ő nem akar mindenkivel csak egy de nagyon gazdag ...TÖRÖLVE... keres egy "DEÁK" / alkalom ,utána meg elkezdte sorolni ,hogy milyen menő debreceni vállalkozók járnak hozzá akik pezsgőt meg kaviárt visznek neki ! Hazudik össze-vissza !!! Meg , hogy képzelem azt , hogy mindenféle retkes kurvát kinyalok !!! Kédem én te mi vagy !!! Amúgymeg kikérem a többi lány nevében mert igaz beleszaladtam már én is egy-két lányba akinek hagy kivánnivalót a higiéniája de oda többet nem megyek és ennyi !!! Én még arra is gondoltam , hogy a találkán vár még egy-két kandúr és akkor megy a lehúzósdi !
Gratulálok! Remélem csak az első lépés volt nehéz és a többiek is csatlakoznak!
Szia !
Légyszi, kicsit részletesen, mert én is kinéztem !!!
De ha átverős akkor ejteni kell ! Mi volt a gond ?