Üdvözöllek az elmén!:))) Végre egy lány!
Üdvözöllek az elmén!:))) Végre egy lány!
kedves Haver6911, bar eleg reg volt, valami remlik, orulok, ha nem erezted rosszul magad. :)
Madárdalos szép napot mindenkinek!!!!
Szia!
Neked is egészségedre! Kinek a szex, kinek a pia :) Köszönöm, jól vagyok.
Csá Kató mamó,hogy vagy ?
Elvoltam egy kicsit lazítani Villány környékén,hát mit nem mondjak,tudod írtam már,hogy a veres bort nem nagyon csippantom de amit arrafelé háznál kapni az üti az egész egerhegyaját.
Helló mindenkinek!
Nemrég jártam Miránál. Háát, 10 pontból csak jóindulattal adnék neki 4-et, ha értékelnem kellene.
Valóban jó kis húsos leányzó, van cici is, amik elég lógósak, viszont a feneke masszívan kemény. De csak ennyi pozitívum! A franciája is rém gyenge! Az időt nem nézi, de az előre megbeszélt időt ne lépd túl, mert azért is ...TÖRÖLVE... kell. Jobb előre rendezni!
Szóval eléggé felejtős a lány! Én biztosan nem megyek hozzá másodjára.
Köszi Kari-ka hogy írtál Barbiról
Szia Tibior!
Kössz a segítséget! Legközelebb őt fogom meglátogatni. Te voltál már nála? van róla több infód?
Kössz
Tomika
Igen én vagyok az a Niky és más a tel. számom.
adél-nál volt valaki?
és lolitánál? vélemény?
Sziasztok !
Elnézést kérek mindenkitől rossz helyre írtam a hozzászólást
Sziasztok !
Az Ajkai Dóri számát meg tudná adni valaki nekem ? érdekelne a Dóri engem is vagy hol találom hirdetését ? de a száma jobb lenne
Sziasztok !
Az Ajkai Dóri számát meg tudná adni valaki ? vagy hol találom hirdetését ?
De elült a csevegés! Hol vagytok, skacok? Képzeld Gróf, levágattam tegnap a hajam. Jaj, nagyon szép lettem :)))
Már dobhatod is ki a kukába a fotóimat, amin a fejem van.
DCLOGG: mindig kiírja a vl szerkesztősége, hogy hirdető vagy régi tag vagy ujjonc. Kár ez a saját magam reklámozása. Legközelebb legyél okosabb.
Sziasztok!Sajnos 1-2 még megoldásra váró probléma miatt egyelőre nem láthatjátok a megszokott hirdetésem,de szeretettel várom minden kedves régi és új partneremet továbbra is! Szép napot Mindenkinek!!!
Te a debreceni Niky vagy?Jó már a számod?Mert régebben mikor hívtalak vmi cigány nő vete fel és nem tudott erről az egészről semmit és megfenyegetett ,hogy majd gyün az ura.!Elég kellemetlen volt.
nekem ajánlották, hogy rendben van, csak nehéz beférni hozzá, mert sok a törzyvendége. Én próbálkozom már egy ideje, de ha ráérek napközben akkor nem érem el. kibróbálni még nem volt szerncsém. Az info ismerőstől van.
Ha véletlenül bejutsz irhatnál bővebben
Még annyit a Kinga baba-Letti témához,hogy ha valóban akkora nagyágyuk volnának mint amilyennek leirják magukat,akkor nem lenne szükség arra hogy álnéven irkáljanak itt a fórumon sajátmagukrol.És arra sem lenne szükség hogy más oldalakon más-más nevekkel és esetleg más számokkal hirdessenek,mint ahogyan itt is csereberéltek már nemegyszer,nem véletlen hogy egy idöben Kinga baba hirdetése le is volt tiltva.