Szia!
Füred és környéke egy igazi élmény. Koloska völgy, Lóczy-barlang, Jókai kilátó. Reggeli kávé és süti az Anna Grandban. Ebéd a Borcsában, a Tagore sétány végén. Dlutáni dessert és kávé a Bergmann cukrászdában.
Szia!
Füred és környéke egy igazi élmény. Koloska völgy, Lóczy-barlang, Jókai kilátó. Reggeli kávé és süti az Anna Grandban. Ebéd a Borcsában, a Tagore sétány végén. Dlutáni dessert és kávé a Bergmann cukrászdában.
Szia!
Nincs valami ötleted, hogy hova menjünk? Ismered a környéket. Mi lehet szép egy külföldinek, aki kirándulni akar, csendet, zöldet, szépet? Csak úgy neki a Bakonynak?! Szép, szép, de valami jó kis sétálós hely kéne, meg gondolom, kajálunk is. Én Tihanyt már unom, hiába szép. Gondolkodott a Balaton-parton, de ott meg örökké a vízbe ugranék, akárhány fokos, úgy kell lefognom magam... :) Kösz, ha van ötleted.
Sziasztok !
Böbike(32) alias "Dundika" : még mindig olyan flegma hozzáállása van ?
Több fórumozó is azt írta, hogy nem érdemes meglátogatni, pedig olyan ígéretes méretei vannak és még a spárgát is megtudja csinálni:-)))
Szívesen meglátogatnám de azért hogy pofára essek nem áldozok !
Várnék egy friss beszámolót, persze ha van ilyen !
Üdv
Sziasztok újra.
Én is kérdeznék valamit. Lara 27 -nél járt már valaki ?
Előre is köszi...
Szia.
Jártam már nála, mit mondjak,nem leszek visszajáró.
Külalakja tulajdonképpen megfelel a képeknek, de a hozzáállása nagyon gyenge,
vagy nem voltam szimpatikus neki.
Az egész történet olyan kedvetlen enervált volt.Ennyi.
Hali!Én Klaudia 25-höz készültem,már meg is beszéltük,de az utolsó pillanatban keresztülhúzták a számításaimat...Telefonba nagyon kedves,szimpinek tünt,majd ha többet tudok írok.
Szép napot!
Barbara 25-nél járt valaki? Egy kis beszámolóval megörvendezthetne bennünket...
Nagyon helyes menj kirándulni, élvezd a Napsütéses Bakony csodáit. :)
Oké Kriszta borbányán volt mikor nála voltam elég jól csinál mindent, és nem nézi az időt annyira nem, hogy tőlem kérdezte mikor is mentem, persze csaltam egy kicsit.:-D
Réka Sarkantyú utcán volt nagyon jó alakja van és tudja ő is a dolgát, és az időt se nézi folyamatosan beleéli magát a dologba.
Eszter Stadion utca de őt nem ajánlom az időt is, nézte a teljesítménye meg egy nulla volt, és nekem alakra se jött be annyira.
Sajnálom de, engem csak a jobb kinézetű fiatalabb csajok érdekelnek.
Ja, azokról a lányokról írhatnál bővebben, hogy mik voltak a tapasztalataid, akiket lent neveztél (Kriszta, Réka, Eszter). Merre találhatók, mennyire odaadóak, milyen a testük a képekhez képest, milyen a hozzáállásuk stb?
Hali fisco!
A felsorolt lányok közül mondhatom én is, hogy Angéla felejtős! Egyébként még hirdet más neveken is (pl Klaudia), egyszerre akár több hirdetése is van fenn, a képek árulkodóak.
Niki(21)-ről abszolut nincs infóm.
Kinga babáról viszont erősen megoszlanak a vélemények. Amennyire én levettem a korábbi kommentek alapján, talán kissé visszafogottabb, mint azt sokan elvárnák. Némelyek szerint viszont egyenesen pocsék szolgáltató.
Barbi(26)-ról csak korábbi kommentek alapján tudom mondani, hogy állítólag nagyon jó teste van, kedves, annyira talán nem is nézi percre az időt... Viszont nem olcsó! Ellenben elég drága. Egyik kolléga írta, hogy annak ellenére, hogy jól néz ki meg minden, de annyit nem ér, amennyit kér (egy Szent István király arcképével ellátott bankjegy félóráért).
Whitelady-ről szintén csak korábbi komment alapján ismétlem a fórumozó társam, hogy vele rendben volt minden, és tudja a dolgát rendesen, kevesebbért érhető el, mint Barbi, a teste is rendben van.
Vanda viszont régóta a legjobb szolgáltatók egyike! Erről nincs is mit többet mondanom, minden kritériumnak megfelel.
Viszont ha bejönnek a nem egészen modell alkatú, idősebb nők, akkor Lilla(41)-et tudom ajánlani. Nem nézi az időt, élvezi amit csinál, piszkosul tud kényeztetni, na szóval nagyon tudja mi kell egy férfinak. Egyáltalán nem drága, sőt! Az idősebbek között szerintem ő a top!
Hétvégén én is megyek kirándulni. Egy kis kikapcsolódás nem árt néha. Még nem tudom, hova, majd írok, biztos valami szép helyre megyünk. Van egy osztrák partnerem, meghívott legalább egy kellemes fél napra. Igazából vasárnapra terveztük, de lehet, hogy az eső miatt előrehozom szombatra, úgyis szabad. Aranyos ember, kedvelem.
Szia, jó éjszakát! Ne virrassz sokáig! :)
Nagyon finom, érdemes kipróbálni!
Hi!
Ez igaz, de ha visszanézegetsz néha, látni fogod ki az a 4-5 nick, akinek számít a véleménye. Én mindig ezt csinálom, és még sosem vezettek félre. Tény, hogy sok menedzser is beír oda, meg van elég sok önreklám, de ezeket célszerű egyszerűen átugrani.
Üdv
ilko
Nem vagyok ellene! :)
Szép estét!
Remélem!, Már befejezhetné a monológjait, aztán dumcsizhatnánk normálisan :)
Szia Stevie76!
Köszi az infót,de egyben kár pedig ő lett volna az elsőszámú akihez mentem volna egy hosszú kihagyás után.
Cleo20:
Valóban ő van a képeken és valóban ügyesen fotózták:) cicik nagyon jók, a többi feledhető...amugy a kéró nagyon tip-top, rendben van. A hölgyike az ajtóból el sem lépve kéri a ...TÖRÖLVE..., majd elküld tusolni. Utána rád nyom egy adag sikositót, ugy hogy még a füleden is az lesz,hehe, utána gyorsakat mozogva hamar kivégez. Közben flegmázik picit : ezt nem szeretem,azt nem szeretem,ez igy jó,az ugy jó...ugyhogy eléggé lelomboz a végére,majd gyorsan eltávolit,ugyebár jön a következő pór, mert a mennyiség a lényeg,nem a minőség... summa: valszeg egy látogatás lesz belőle,utána egyből okosabb leszel és máshoz caplatsz el unalmadban:) de lehet,hogy bejön a stilusa,amitől még egy gyakorlott pszichiáter is maga alá piszkitana a gyönyörtől és törzsvendége leszel:)
nagyember!Nem tudok sajnos újj tippet adni Én:Nicolhoz és Ninához járok az mindig tuti:)Ma Nicolnál voltam nagyon rendben volt ,ajánlom mindenkinek aki jol akarja érezni magát!Köszi:Nicol...:)nagyember neked valami tipped?Szandra 39 röl tud valaki valamit?Klaudia 25 röl?Segitségetek elöre is köszönöm...
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném kifizetni a hirdetésemet, de nem küldik el a számlámat, utaljam azért a pénzt az azonositómmal megjelölve? Köszönöm: Réka