Szia! Nem kell megsértődni, viccelődni szándékoztam. Csalánra pisiltél? :) Tudod, hogy bírlak!
Szia! Nem kell megsértődni, viccelődni szándékoztam. Csalánra pisiltél? :) Tudod, hogy bírlak!
Sziasztok!
Tamiról gödöllőn tud nekem valaki infót adni megéri meglátogatni?
Én még akkor voltam nála mikor itt hirdetett. Kiváncsi voltam milyen lehet ha szinte minden benne van az alapban. Az ajtóban én is majdnem hasra estem. Gyönyörű lány fogadott tényleg igaz minden, amit kérek azt kapom, amit csinál tényleg csillagos 5. A kedvessége nem hagy kívánni valót
DE
nekem inkább legyen drágább, de ne legyen futószalag. A barátnője veszi fel a rendeléseket, csak fél óra van. hiába kértem késöbbi idöpontot akkor is csak fél óra lehet. a lány saját bevallása szerint is napi 10- 12 vendége van
rögtön a lényegre tértünk még csak törölközö sem volt kikészítve. nem is kérdezte akarok-e fürdeni persze ő sem ment.
az is zavart kicsit, hogy végig borostás a lába. (ekkora forgalom mellett tellene gyantázásra)
mikor megérkezetem rögtön a szobába kisért, de a konyhából vidám zsivaj hallatszott.
Összességében nem érzem pénzkidobásnak a dolgot sőt fantasztikus volt a végig francia (fürdés nélkül más szóba sem jöhetett )
Remélem árat emel és egyedül folytatja, mert akkor törzsvendége leszek.
Jut eszembe, milyen sütit kértek??Csak nektek, csak most sütök bármit!!!
Szia Pál!!
Szerintem nem ugy értette Kató,hogy veled kell vigyázzni,hanem általánoságban,én mindig bizom az emberekben, azt hiszem mindenki olyan mint én, kis naiv vagyok.. lehet behuzodok a csigaházamba,,egyébként, azt hiszem itt az ironikus,olykor bántonak tünő mondatok, nem biztos ,hogy annak is vannak szánva,, ez a baj ezzel a személytelen kommunikációval, ha nem látjuk egymás ,mozdulatait, mimikáit, kacsintását,mosolyát, nem jól értelmezük,a viccnek szánt mondatokat....Tudom az ördög nem alszik.. de milyen fáradt is lehet már:)))))))))))))
Puszi neketek!!
Nekem ne törj diót, az az én feladatom. Te megtisztíthatod, kiválogathatod a csonthéjból és valami süleményt készíthetsz nekünk! :)
Ugyan mire kellene vigyázni velem kapcsolatban!? Tettem ellened valaha is valamit? Akkor mondj ilyet, ha van erre bármilyen okod. Az azomban biztos, túl sok információt adtál ki Magadról Pircsi. Erre jobban kellene figyelned és vigyáznod a késöbbiekben. Az utólsó mondatban viszont nagyon igaza van Katónéninek! Erre tényleg komolyabban figyelj! Az ördög nem alszik!
Kezdődik ismét, vagy folytatódik az összeesküvéselmélet!? Szerinted? Én is őrzöm. Ne is folytaasuk a dolgot, én nem veszek részt céltalan és kreált vitákban. Van erre megfelelő ember, hagyjuk meg ezt az örömöt!
Jó éjt!!
Megyek kurálom magam!!!
Jó szórakozást, Kedves Kató!!
Szia! Megjött, holnap dumcsizunk. Puszi mindkettőtöknek!
Mond és te kivel,hol töltöd az ünnepeket??
Nem leszek egyedül,a gyerekekkel, meg családlátogatás,,,stb, majd emailban megirom ,hogy az éjjeleim kivel töltöm.... érdekes kapcsolat, vendégből, kedves...
Nekem egy, de ő már nagy.
Tudod én egyedül vagyok a 3 lurkómmal, most már munkahelyem sincs, pedig az biztos pont volt az életemben, és még sorolhatnám, de már megszoktam, ha magamon nem segitek senki nem segit, igy nme sirunk, mosolygunk, és a mosolyunkal mi teszünk boldoggá másokat, no most filozofikus hangulatban vagyok...Neked ugye egy fiad van??
Egyedül leszel karácsonykor?
Ez a cimbi nem olyan vendég. Ma nekem is laza napom volt, inkább ügyeket intéztem, meg vásároltam. A pénzből sose elég, főleg karácsony előtt. Ne búsulj, holnapra jobb lesz!
Nekem most Ko .. nem tudok dolgozni , besértődött vendég ven, levegőm nincs,pénz kellenne,kész káosz...most már hangom sincs...
Biztos jót csverésztek, majd holnap elolvasom. Azt nem tudom, a diótöréshez mit szól majd? XD
Már nemsoká itt van a kis szatyrával, rosszalkodunk egyet, kettőt, hármat... :)
Megpróbálak,helyetesitteni a Pálnál, csak nem tudom megfelelk-e neki,de majd kedvében járok, lehet török egy kis diót ,és elküldöm neki..
Neked kellemes colázást, és egyébb szemnek szájnak ingerét:))))