Szia!
Nem nehéz abbahagyni, elhatározás kérdése csak. :)
Szia!
Nem nehéz abbahagyni, elhatározás kérdése csak. :)
Stelárol valaki,valamit???
Kedves Cool !!Elöször is itt most ki fog derülni mennyire vagy tökös srác hogy kb 5 percnyi ismeretség után tudsz e merevedést produkálni:)Ez azért nem olyan egyszerü...De szerintem PL:nagyember és jomagam azért rosszalkodunk itt mert kapcsolatban élünk vagy nössek vagyunk...És ismerkedünk máshol is csak megérje a kockázatot....Mert az hogy nem szabad ez szépiti meg az egészet:)Remélem jol érezted magad Nicolnál és vigyáztál rá....Mesélj majd..???
Majd hívlak van időm,mudod a sör lassan butit ,de én ráérek.
tudna valaki valamit írni Chanel vagy Leusrol?Megköszönném.
Hy Heineken star!
Úgy látom Mendy már meg is előzött amit leírt magáról az igaz, bár lehet hogy már voltál is nála :)
1 dologgal azért kiegészíteném hogy nagyon fiatal és azért van mit tanulnia még, az ár az jó vagyis nem a drágább kategória:)
Esetleg valaki volt már Lola(18)-nál az egy kis infót írhatna.
Szia!
Már megint akkor kerestél, mikor ki voltam kapcsol(ód)va! :) Kérném az idpontot a hirdetésemben figyelembe venni!
Hogy vagy amúgy? Kaja, pia? :)))
Sziasztok srácok!
Nézegettem itt a fórumot, és gondoltam én is csatlakozok hozzátok...! :)
Talán holnap sikerül elmennem Nicole-hoz...beszéltem vele, nagyon szexi hangja van!
Remélem az arca is olyan szexi...
Azért először hozzá, mer TI jókat mondtatok róla!
Tehát ti lesztek a felelősek érte! De remélem igazatok van! :)
Ha sikerül elmennem hozzá, majd mesélek...
Jó vadászatot!
U.i.: Remélem nem csak az ilyen csajokkal kezdtek ki...! :)
Üdv.: Cool
Sziasztok!
Alexa(19)-nél volt már valaki? Ha igen milyen a csaj? Kecó? Árak?
Újból érdeklődnék,mivel választ azóta sem kaptam és a hirdetésem sem aktív Pedig kedd óta be van fizetve a díj Legyetek szívesek akitválni Köszönöm
Megjöttél? Akkor észreveszi, több évtizedes szokást nem könnyű abbahagyni és minek erre a kis időre :) Akinek nem tetszik...
Nagyranőtt gyerekeknek a mikulás idény közeledtével érdemes ellátogatni Krisztához, kellemes élményben lesz részed :)
Csak arra figyeljetek, hogy a mikulás ő lesz, ti pedig jó krampuszhoz híven ne felejtsétek otthon a virgácsotokat :D
Valóban úgy tűnik, szerintem vétek lenne nem meglátogatni annak, aki teheti! Sajna nem túl sűrűn járok Debrecen felé, de ha véletlenül arra keveredek, akkor őt tutira nem hagyom ki!:) Addig is ha esetleg kedve volna átruccanni Baranyába, egy partnere már biztos lenne!:DDD
Lolita a képek alapján azonos Lolával, aki a Színház utcában volt, de mostanában nem hívtam. Ha a régebbi véleményekre kíváncsi vagy, akkor itt a fórumkeresőbe írd be a nevét ;)
Üdv mindenkinek!
A héten voltam Tündinél (26). A hölgy a Rákóczi úton rendel, ahol régebben Vivien volt. Alacsony lány, nekem kisebbséginek tünt, de nem vagyok biztos benne. A lakásban szó szerint hideg volt, de ezt ellensúlyozta a hölgy hozzáállása, merthogy aranyos és kedves, és látszik, hogy kezdő, még próbál a vendég kedvében járni, elnézést kért a hűvös időért, és próbált mindent bevenni. A fényképek róla készültek, ami nem látszik a képeken, azok az enyhén lógó mellek, de összhatásban nem csúnyák. Arcra átlagos, széles mosollyal. Nálam összhatásban 6/10.
Amúgy elég kihalt a fórum, sajnálom, hogy nem igazán jön beszámoló, legyen az pozitív vagy negatív, lassan már inkább én sem fogok ide írni... :(
Azt Te csak gondolod, hogy nem érződik. :) Aki nem cigizik, azonnal észreveszi. Csak az erkélyen vagy az udvaron van dohányzás nálunk. Ebben kérlelhetetlen vagyok, hisz minden átveszi a szagot, a falak, bútorok, minden. Ez egy rossz szokás sajnos, el kell dobni és kész. :)
Szia!
Nem erőse dohányos vagyok és nem érződik rajtam. A kecó kicsit bevette a szagát, de sose áll a füst, a szoba meg mentes. :)
Örülök, hogy nem vette el a kedved. A rágót is kitalálták már, használ.
Jó estét, drága papim!
Itt reggel Holle anyó jól megrázta a dunyháját, aztán valami talán ónos szemerkélésbe átment. Bizony hideg van és minden csúszik, vagy csupa hó.
Jaj, nagyon nagy sikerélményem volt ma, ebben az időben miattam Győrből elautózott valaki! Nagyon jól esett. Komolyan.
Mégse olyan rossz a hirdetésem, mint Grófom írta :)
Forralt bor,FORRALT BOR,F O R A L T B O R, F O R R A L T B O R
Kedves szerkesztőség!
Nem találom a saját hirdetésemet,hogy hol tudom módosítani! Eddig volt egy hirdetéseim ikon de most vagy én vagyok hülye vagy tényleg nincs!!!!!??????????