köszi megvan.jónak tűnik.de mit értesz odadó alatt?
köszi megvan.jónak tűnik.de mit értesz odadó alatt?
Talizmán néven írtam róla, olvass vissza.
sziasztok! szilviánál volt valaki?l tud valaki infot adni róla?
sziasztok !ma regeltem , eddig Sarafinánál ,Kiránál (együtt nagyon jo müsoruk van ) és Lara 36-nál voltam,akinek bejönnek az idössebb nök nem fog csalodni :). Tud vki ajánlani vkit ? sztem a joalaku csajokat !
Esős estét!
Köszönöm megvagyok, de esik, és hideg is van!!
Szisztok!Nemrég jártam az Orsi 19-nél,annak reményében hátha fejlődött már v.mit,nekem fontos,hogy a lánnyal a sexen kivül lehessen besélgetni,sajnálattal tapasztaltam,hogy a mi kis Orsink erre még 19 évesen vagy nem elég érett,vagy egyszerüen cska ennyire BUTA,"csajjal"azon kivül,hogy ki a kedvenc együttese,két értelmes szot nem lehet váltani!Tehát ,ha valaki egyszerüen csak a sexre vágyik,akkor tudom ajánlani!
Szió.
Keresek oly' leányzót, aki szereti, és élvezi is a mélytorkosságot. Válaszolj, jó lesz, ha talizunk.
Hello
Adtam fel hirdetést hétfő reggel, tegnap befizettem az előfizetői díjat. Érdeklődnék,hogy mikor lesz aktív a hirdetésem, mivel ritkán vagyok gép előtt jó lenne tudnom Köszönöm
Sziasztok srácok.
A hétvégén voltam Veronikához és kellemesen csalódtam benne hiszen ő egy SZEX ISTEN NŐ pláne a francia világában.Egy-két fórum elolvasása után kíváncsi voltam hogy mit tud ő.Elég feszült állapotban mentem fell hozzá de ő gyengédségével és megértésével el varázsolt.Kényeztetéseivel és testének formás idomaival és erotikus mozdulataival hamar a csúcsra jutottam.Rövid gondolkodás után úgy döntöttem hogy még egy fél órát maradok de nem bántam meg ugyan is olyan dolgot kaptam ismét amit másnál nem tapasztaltam.Én úgy döntöttem hogy ezentúl csak nála maradok mert eszméletlenül jó a csaj.Nem tudom ki hogy van vele de én ajánlom hogy próbáljátok ki!!!
hali(:
Sziasztok mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok így előre.Remélem mindenkinek szeretettben és békesékben telik majd el.Adig is várok még mindenkit egész decemberben.sok puszi
Most meg eszembe jutott, hova tűnt Bélapapi?? Ideje lenne lejelentkeznie legalább, hogy él!
Szia Neked is!
Én még sose vizipipáztam, különösebben nem is vonz, fiam szokott néha, ha parti van. Tudatlan vagyok a drogokban is úgy általában. A gazra egyszer erőszakosan "rábeszélt" valaki, nem nagyon mertem vitatkozni (erőviszonyok:)), kb. 24 órát szenvedtem, aztán közöltem, ha megölnek se, semmit!
Én viszont imádom a jó dohány illatát, az nem büdös, a cigi általában igen, de más is büdös, pl. a pulutyka, mégis főzik, eszik.
Na, nekem az bántja az orromat, a cigi se büdösebb! Most lehet, hogy elveszem a kedved a látogatásomtól, én dohányzom.
Reggel lefőzöm az első kv-mat és rá kell gyújtani, addig hozzám se szóljon senki! :)
Jó reggelt, szép napot!
Hány napig tartott a koncert? :) Agyon leszel művelve!
Jelentem koncerten voltam, Ágnes Vanilla és csapata muzsikált nekünk! József Attila és Radnóti Miklós verseit énekelte. :)
Szia Heineken star a kérdésedre enged meg hogy én válaszoljak full magyar lány vagyok fehér bőrü kék szemü 170cm magas 55kg aranyos cicikkel és formás popóval!Számomra az élvezet kölcsönös ha többet szeretnél tudni rólam keress fel a hírdetői oldalon találsz elérhetőséget :D
Köszönöm a kedves szavakat Fisco meg azt is hogy meglátogattál puszi!!!:))
sziasztok.
volt valaki már az alábbi hölgyeknél?esetleg tudna róluk jót vagy rosszat mondani így bevetés előtt...
Izabell,Klaudia(30),Viki(21),Fortuna(24)Clau(24) előre is köszi!
Gróf, Te dohányzol?
Szia!
Jönnek azok maguktól :))) (vagy nem)
A víz nagy boldogság, én nem vettem lajtos kocsit azért, inkább elolvastam a bejárati ajtón, hogy mikor lesz víz. Jó, hogy utólag közlik, hogy nincs, mintha nem vennénk észre :) Megmostam a hajam, viszont bosszúból ma nem borotválkoztam!!
U.I.: elnézést kérek a helyesírási hibákért, egy kopott laptopról pötyögtem, néha kimaradtak a betűk...