Megkaptam, ment válasz.
Megkaptam, ment válasz.
Tisztelt szerkesztőség!
Szeretnék érdeklődni ,hogy több hónapja havi fizetős hirdetőtők vagyok. ( ugyanazok a képek és szöveg van azóta fenn ) Miért tiltottatok le? Ha már e-mail- ban írjátok,hogy valami probléma van legalább azt írjátok meg ,hogy mi az.A sok lehetőség közül nem tudom eldönteni mi a baj. De nem értem ezeket a tiltásokat. A pénzt befizettem ha nem aktiváljátok akkor vissza kapom? Vagy majd az aktiválástól számítjátok az 1 hónapot? Miért van az ,hogy mostanában ennyi a tiltás? Nagyon sok a panasz ahogy olvasom. Remélem minél előbb választ kapok. Szöszi.
Privi ment Kató!!
Sziasztok.tudnátok.ajánlani.valami.jo.nöt.elöre.is.köszi
Akkor vonatozunk! :)
A nap itt is süt, de nagyon hideg van!:(
OK. Abban az időszakban valszeg csak hétvége jó, mert forecastolni kell!:( Hogy érted, hogy együtt kéne menni? Én általában ha van rá lehetőség az ict használom, mert gyors és kényelmes. Amúgy ahogy láttam Pécsről Debrecenbe máshogy nehézkes eljutni max még kocsival, de én kocsival "csak" hivatalos utakra szeretek menni, amúgy vonat, vagy busz, de inkább előbbi!:)
Nyugaton még az idő is más!! Itt -6 fok, és szép szürke.
Képzeljétek, kisütött a nap! Jön a tavasz :)))
Nézd!
Mint ahogy azt többen előttem leírták.......NINCS!
Én személy szerint meg sem tudom számolni hogy hány levelet küldtem a "szálak kibogozása" érdekében,teljesen feleslegesen de szerintem vagyunk ezzel még így egy páran különben nem írtunk volna ide elérhetőséget.
Olvass vissza mindent és megérted.
Köszi, elolvastam, válaszoltam is rá.
Szia!
Márciusban elutazunk Debrecenbe. Csak még nem tudom, mi hol találkozzunk? Együtt kéne menni, de Te lenn délen, ők keleten, én nyugaton... Csapunk egy nagy szülinapi partit. :)
A szülinapomat megünnepelhetnénk, Bush úgyis meghívott. Március 18. El ne felejtsétek! :)
Szia!
De sajna, hónap eleje mindig gázos!:( Tudod én munkahelyről netezek, este otthonról nem mindig van időm (sőt igazából inkább nincs), de azért próbálok lenni!:)
Pécs nem jó hely. Több szempontból sem, és nem magam ellen beszélek, de nem fejlődünk semmit, hiába EKF meg minden!:( A lányok között vannak normálisak, de kevés, nagyon kevés. De egy debreceni túrában benne lennék!:)
Üdvözletem mindenkinek!
Hát jó rég jártam erre, de most szeretnék némi segítséget kérni. Két jóbarátomnak hamarosan szülnapja lesz, közel egyszerre, így gondoltam meglepem őket. Elvinném őket kényeztető masszázsra, ahol aztán majd mindenki kitalálja meddig megy el. Próbáltam nézelődni és okosodni, hogy kihez lehetne menni, de ugye a dolog természetéből adódóan ehhez tényleg egy jó fej csaj kellene, merthogy eléggé rosszul sülne el a dolog, ha szimpla k***ázásnak tűnne. Tudna valaki ajánlani valakit?
Eron is nézelődtem, és Edina21 nevű lánnyal beszéltem, elég jó fejnek tűnt, akivel ezt meg lehetne játszani, de most ha ügyesen olvastam a sorok közt, ő itt Edina20 lehet... Bár ki tudja... Ha tényleg ő az, akit nem ajánlotok, akkor nagyon nagy mellé nyúlás lenne, tudna valaki ebben az ügyben is eligazítást adni?
Nem szándékoznánk szétverni a lakást, meg nem is vagyunk azok a nagy duhajok, ezért alapnak gondolnám, hogy tényleg egyedül fogadjon minket a lány, de azt mondjátok, ez szinte kizárt? Hát én tuti el nem mennék valakihez ilyen ügyben úgy, ha közben valahol a lakásban bújtatott közönség van.
Előre is köszi minden infót, segítséget, mindenkinek kellemes napot!
Szabolcs
Apám, és tényl4eg kimoderálta a rendszer, tehát a helyes válasz:
F a s z á l l í t ó k! :-))))))))
Katóka, tessék jönni!!
Szia!
Az előbb véletlenül ráböktem az elküldre, mielőtt befejezhettem volna a mondatot.
Tehát:
Hogyan hívják azokat a hajósokat, akik kivágott fákat szállítanak?
Faszállítók!
Na ezt moderálják ki! :-)))
No Kató én magadom a lehetőséget,hogy közelebb gyere... irtam privit!!
Szia!
Azt tudod, hogyan hívják azokat a tutajosokat, akik faanyagot szállítanak