Remélem, rendben vagy már! :) Érezd jól Magad Írországban, megérdemled! Emlékezni fogsz, ha nem iszod szét az agyad.
Remélem, rendben vagy már! :) Érezd jól Magad Írországban, megérdemled! Emlékezni fogsz, ha nem iszod szét az agyad.
sziasztok!
ezt mindenkinek tudnia kell hogyvan végre egy oan lány akihez érdemes elmenni!!!
a neve :Veronika 20
őt mindenkinek csak ajánlani tudom ma voltam hozzá teljesen meg vagyok vele elégedve, nemnézi az időt, nagyon kedves,aranyos a teljesítménye egyszerüen fantasztikus a francia hmm!!!! klassz .. látogassátok megéri nemis az drága fajta, én megmodom az őszintét én mondtam neki hogy ezt befogom írni a fórumba. sziassztok ha tehetitek látogatsátok meg csövi.
tel..06-70-54-95-56-1
Csináltam egy kis korhely levest savanyúkáposzta csirke comb meg amit találtam a hűtőben .
Ez helyrerakja a belemetr remélem, ebbe még nem csalódtam.
Estére tedd ki a csizmád .hátha tojik valamit a mikulás.
Na puszi pá , csocsi.
Ui:Valószínü hogy karácsonyt írországba töltöm 3-nap,van egy utazási iroda aki wiszki (csak így magyarosan)túrát szervez hét wiszki lepátló üzemben kóstolással teljes ellátással
szállás utikőltséggelegyütt 70000 ropi ,kicsit húrós de szerintem örök élmény lessz ,ha egyáltalán emlékezni fogok valamire.aúúúúúúúúúúúúúú
Egy kis beszámoló....
Voltam a héten Szendy(35)-nél...pfff az a nő: Elsőnek is a képein egy nagyon jó nő látható,de mikor meg láttam élőbe azt hittem,hogy egy másik nő áll velem szembe! A bőre tiszta lyukacsos az arca nyúzott és még valami nagy szemőlcs is van rajta.. és tuti,hogy nem 35-éves. A franciája elmegy,de úgy nyögött közbe mintha 3-an basz... volna közbe! Tíszta szinjáték volt az a félóra!!!
:)
:)
Szia!
Elég hideg van, nagyjából befagy a seggem és még meddig tart!! Ejjaj! Mondtam már, hogy mértékkel, kérem, de hiába beszélek neked, most futkoshatsz!
Sziasztok.Tudtok valakit ajánlani aki megbízható?Mert úgy látom Vanda most nincs,pedig ő egy igazi tündér.Köszönöm.És azért csinos is legyen :-)
Szia katómamó ,azthiszem időcspdába estem,de ittvagyok teljes melszéleséggel.
Hogy vagy drága ,hallom arrafelé itéletidő van .
Vízhuány nálam kizárva ,tegnap vettem a peni-marketbe 5 liter olasz vörösbort,de ne tudd meg ojan sz@r olyan f@sás van rajtam mint állat.már bocs a vulgálkis kifejezésért de ezt sem tudom magamba tartani ,mint sok mást sem:):):):)É:)l
Pál! Úgy beszélgetnék Veled, de élőben!
Nálatok meg áll a víz, láttam. Mikor jössz fel? (Hülye kérdés, majd észreveszem :))
Sziasztok! Az érett kategóriát szeretem,na persze ha jól néz ki és ad magára.Segítséget szeretnék kérni. kihez érdemes elmenni? (Helga,Aliz,Timi,Baba,Dolly)Milyen a testalkatuk,arcuk? Előre is köszönöm. Ígérem én is írok majd beszámolót.
Hali Dora 21 röl tudtok vaamit valaki volt mar nala
PÁR NAPJA VOLT FENNT AZ OLDALON ALEXA NEVÜ HÖLGY,KERESEM VAGY MÁR MEGSZÜNTETTE A HIRDETÉSÉT?
Szia! Hó is van, meg hideg is, nem az én időm. Várhatok, míg kitavaszodik.
Achiles! Jó lenne ha meg irnád melyik Veronikánál jártál. A Nyiregyházi Veronika26-nál?
Jóreggelt! Este láttam, mekkora a hó felétek! Pihentető hétvégét Mindenkinek! :)
Helló
Észrevettem egy kis malőrt az egyik hirdetőnél. Ha ránéztek a Linett adatlapjára, alul vannak a kis képek. Elég rávinni a kurzort és már látni, hogy Dorcyka 19 próbált trükközni. Bár a képekről is látni. Amúgy voltam nála. Nézi az időt és hívogatják is közbe. A lakásban tuti voltak még mások is. Végülis ezzel csak a saját üzletébe piszkít bele.
Üdv
Gyere is! Én viszont megyek, lassan jön az ifjúság hálni :)
Akkor mégegyszer jó éjszakát! Holnap találkozunk.
Vándorkasza? Bélapapi?
Szólítalak Gróf!!!