Üdv! Erre én is kiváncsi vagyok?
zandras · Tag ·
Üdv! Erre én is kiváncsi vagyok?
Amúgy nem tudom minek hirdet valaki, ha 2 hete nem lehet elérni?!
Nem egy lány van ilyen!
Jó reggelt drágám! Itt nem dalolnak a madarak, csak a felső szomszéd kopácsol, de legalább most nem fúr, az a hobbyja :)))
Szia!
Kattints a nevemre itt és megmutatja a hirdetésem. Én már régóta cseverészek itt, Veszprémben nem ír senki semmit, nem mintha hiányozna :)
Hali mki!
Chanel19-nél járt már valaki, tényleg ő van a fotón?
Sziasztok, köszi a válaszokat. Katónéni, rendes Tőled, hogy Veszprémből is ide írogatsz (ha jól vettem ki), meg is akartalak nézni, de a keresőben nem találtalak. Pircsi Neked is jó reggelt, Téged is megnéztelek, szép napot kívánok, a dekoltásos fotód jó, de a másik helyére is vmii hasonlót javasolnék, de nem akarok beleszólni, nem kritizálni akarok! És köszi Gróf, hogy tudsz egy "privát" számot, a szomorú az, hogy csak eggyet... de még így is észben tartom. Viszont megkérdezném, hogy mi a véleményed azokról, akik "egyetemista" jelzővel hirdetnek? Egyet ismerek, hát nem találtam volna ki...
Igen, ez már nekem is feltűnt. Jó negatív reklám neki és a "vonzáskörzetébe" tartozóknak. De az is érdekes jelenség, hogy ha valami el van rejtve (kvázi moderálásra küldve) akkor TUTI, hogy mindenki megnézi, mert érdekli, hogy miért próbálja valaki letiltatni. Így aztán pont az ellenkezőjét éri el az illető, csak uncsi mindig rákattintgatni a megnézésre. Haggyuk is a fószerkámat, nagy senki lehet.
Madárdalos szép reggel!!
ÜDV Katoka, és mindenkinek aki erre jár..
Bizonyára jeges is = Negra, nemde?
Szia, megyek. Jó éjt! (Bizony, szerintem nyár volt :))
Már? Nem másfél?
Történelem?! Te miről beszélsz? :)
Szia! Végre! :) Most írsz, vagy hiába várok itt? Mert akkor holnap elolvaslak.
Szia!
Az a szomorú, hogy csak néhány városban fórumoznak, de nem erőszak. A fiúk majd válaszolnak a többire, az utolsó kérdésedre én is tudom. Vannak rangok, újoncként kezdi egy fórumozó, minél többet ír, úgy lép előrébb (lelkes újonc, tag stb.)
Hol vannak a skacok, meg Pircsi? Örülök, hogy írtál ide is! Üdvözlet kis csapatunkban! :)
Sziasztok, látom itt is megy az élet, többször kellene benéznem. Az mongyuk szomorú, hogy 6-7 ember osztya a lapot a Debrecenben, ezt a részét sajnálom mindig, hogy egy kedves csajnál ha járok, nem csak neki "szerzek" örömöt. Van arra tippetek, hogy hogyan tudhatom meg előre ha szabadúszóhoz szeretnék menni? Van egyáltalán ilyen, vagy borzasztóan titkolja, nehogy pártfogásba vegyék? Vígasztaljatok má' léci!
És még egy kérdés: mitől vagytok Ti tagok? A VL-ben jáccotok? És mitől "lelkes" egy újonc?
Sziasztok lányok,
kicsit ráértem és beleolvasgattam ebbe a fórumba is, amit egyébként nem szoktam. Örömmel tapasztaltam, hogy a "másik" oldalnak is van hangja, amit nagyon hiányoltam egyéb oldalakon. És meg kell, hogy mondjam, hogy együttérzek veletek: igénytelen fickókkal nehéz lehet összemelegedni. Szabályosan becsülöm azokat, akik elviselik a sokszor kellemetlen vendéget és egyáltalán nem bánom, ha a fórumban szóvá teszitek, hátha ezáltal javul a higiénia - végülis én se szeretnék egy ápolatlan havertől "átörökölni" valamit, Rólatok nem is beszélve. Szóval tartsátok magatokat bátran a tisztasági minimumhoz.
Szeretnék 1 "lazító" masszázsra menni egy kedves vékony lányhoz. Tudtok vkit ajánlani??
Gyerekek, jól betettünk Iceman-nek, szegény, mennyi felesleges hozzászólást kellett átugornia!! :)) NYUGI! Viccelek, Iceman, ne legyél má' habos, de tényleg, fontosak a csajos infók, de hadd szórakozzunk is egy kicsit! Pl. ez a vudu téma érdekes reakciókat váltott ki. Ugyanis szerintem is hat, de csak ha hisz(ünk) benne. Mint a viccben a medve halállistája. Ezért nem ártalmas, ezen a szinten. Deazértjólesettráhozniba s z kikámraamajrét!!! Komolyra fordítva a szót, főleg Grófnak: az echte vuduval valósz. tényleg nem jó jáccani, de nem hiszem, hogy sokan tudnának a megfelelő szinten "sámánkodni". Akik meg igen, végtelen bölcsességükben nem használják...így aztán nincs is....? Ez a 22-es csapdája nem? Abban egyébként sok igazság van, hogy az ártó szándék visszahat, de azért ennek is nagy része psychés, és amúgy is elég réteges téma, nem akarom a többieket untatni, csak egy megjegyzés: a bosszú alapú átok bumeráng-effektusa gyenge, mongyák a hozzáértők. Azér' jó volt egy kicsit más síkon is hozzászólni, köszi Gróf, és ne kímélj, teccik ahogy gondolkodsz.
Ok, elküldöm, aztán moderálásra küldöm magamat, jó lesz ba s z kikám?!
Most láttom, hogy visszajött, sokunk örömére!
Lehet már Kitti nem is jön vissza?? Nekem azt mondta, már nem sokáig lesz. Vagy másik városban próbál szerencsét. Ki tudja.