Szia,kifejtenéd bovebben?Hogy néz ki arcra?Hogy áll a dolgokhoz? Koszi!
Szia,kifejtenéd bovebben?Hogy néz ki arcra?Hogy áll a dolgokhoz? Koszi!
Tisztelt szerkesztőség!
Többször próbáltam már a hírdetésemet aktiválni de mindig letiltják!
Mi az oka mivel semmi olyan tartalom nincs benne ami a többi hírdetésben ne lenne benne!
mail:kriszta82@gportal.hu
Várom válaszukat!
Szia!
nekünk is hasonló problémánk van ha esetleg te kapnál választ ird már meg légyszi hogy mi volt a baj!
Köszi
Sziasztok.....
Évi(24)ről van valakinek valami infója?
A képei elég jók....
Hát azért a képeken lehet látni, hogy az előző nem stimmel
Szia! Szerintem a Te és a lány érdeke is, hogy gumival csináld. Azért gondolj az egészségedre!
Üdv!
Gondolhatod, hogy amit lehet, már beszereztem. És persze nyilván az sem véletlen, hogy tagadják a könyvek létezését.
ehhez a témához én nme tudok hozzászólni, de érdeklődve olvasom amiket írtok!:)
Nem hinném, mert ahogy írtam is ő Párizsban van, a haverom viszont Skóciába ment. Hogy megtalálta-e azt a templomot, ahol őriznek egy ilyet, és nekik lehet-e közük az eltűnéséhez, hát gőzöm sincs...
Ezt nem hiszem, mert nem olyan. És mindjárt összekapcsolva egy másik dologgal mit mond a rendőrség? Mit mondana? Amit szokott, fogalmuk sincs, hogy hol van...
Jó éjt, kedveskéim! Holnap találkozunk.
Túl messze vagytok, az a baj. Bár az enyém nem éppen pihe, inkább sárkefe :)))
Hello! Az a helyzet, hogy én ezekben nem hiszek, nem tehetek róla.
kedves ilko
tudod a sotet oldal utjat ha elkezded, vegig rajta fogsz haladni
a pokolba nem vehetsz returjegyet
szerintem elobb szerezz egy nec.icon masolatot, olvass bele, ha mar ennyire kivancsi vagy
vagy keresss ra a neten
tudod, ez nem olyan mint egy film, amely ha nem tetszik akkor tobbet nem nezed meg
ez sokkal tobb hatassal van rad
az eltunt baratod most vagy nagy atalakulason megy keresztul, vagy mar halott
persze a halal is egy fajta atalakulas, ujjaszuletes
nezopont kerdese, mint minden
udv a gyonyorok kertjebol
bacchus
Tisztelt szerkesztőség! Szeretném megtudni hogy a hónapok óta elfogadott hírdetésem , miért lett egyik napról a másikra tiltott? És szeretném megtudni ha előfizető lennék ugyanilyen akadályokba ütköznék-e? Másodsorban teljesitettem mindent amit e-mailben irtak, milyen akadálya van még a hírdetésem jóváhagyásának?
Szia! Egyszerűen lüktet a puncija, remeg a lába, ha elélvez egy nő. A többi csak megjátszás. LÜKTET!!! Szerintem a popó se perverz ma már, van aki szereti, van aki nem, ennyi, de sokan művelik :) A gond itt azzal van, visszatérve az élvezésre, hogy gondolj csak bele! Adott egy lány/nő, aki naponta több idegen pasival lefekszik. Nem várható el, hogy orgazmusa legyen. Egy normális párkapcsolatban is van egy összeszokási időszak és ott ráadásul érzelmek is vannak normális esetben. A nőnek általában érzelmi orgazmusa van. Persze vannak kivételek, amikor két egymáshoz szexuálisan nagyon passzoló ember bújik össze, akkor akár többször is elélvezhet egy nő. Azért ezt egy szolgáltatótól, főleg több év, több ezer kuncsaft után nem lehet elvárni, az üzlet, slussz.
Sziasztok!
Igen anno zita néven szerepeltem ezen oldalakon, de most Edit 38 vagyok.
Írhatnám, hogy nem akarom fényezni magam,de ha ezt írnám hazudnék, mert az a lány aki itt is hirdeti magát, bizony fényezi. Édes . érett hölgy vagyok aki képes a vad és a szelid érzelmi kapcsolatra. a visszajárósaim nem a véletlen művei, de kérlek téged még ismeretlen, gyere érints meg, kóstold meg milyen érett és édes a 38-as nő. Nem bizti, hogy a fiatalok mindent tudnak, ez egy kis huncutság volt tőlem, de várlak, ismerj meg. Sok édes élmény, élvezet vár rád.
Puszi Edit.