Hol voltál Pál?! Teljesen Rád izgulva vártalak az előmelegített ágyikómban, Te meg mással töltöd az éjszakát! Na, ez nem volt szép Tőled. :D
Hol voltál Pál?! Teljesen Rád izgulva vártalak az előmelegített ágyikómban, Te meg mással töltöd az éjszakát! Na, ez nem volt szép Tőled. :D
Jó reggelt! Remélem a bacik nem akadályoznak semmiben! Dolgozz, élvezkedj csak! Egy kis köhögésbe nem halunk bele. Ugye, hogy vannak jó vendégek, mintha ezer éve ismernénk egymást?
Pált egész éjjel vártam az ágyamban, de biztos puculta magát :)
Jobbulást, drága és tartalmas, szép napot!
Köszönöm a gondolatot, nekem is egy éjszakás vendégem volt, vagy egyéjszakás? :)))
Sziasztok,..
Gondoltam rátok az este, de volt egy éjszakás vendégem, eszméletlen, bár mindenki olyan lenne mint ő,ideállisabb szeretőt elképzelni sem tudok, bár kicsit korlátozott a köhögésem, de engedtem a könyörgésének, legfeljebb kap bacit....
Hogy vagy Kató, remélem te már jobban, látom már Pál-lal az ágynál is tartottatok.....:))))))
Ma megint kevesett leszek, teljes ki van bélelve a mai is....
Puszi mindenkinek..
Kedves szerkesztőség!
Többször írtam Önöknek,nem válaszoltak.A kérdésem az lenne,hogy miért nem tudok adatlapot kitölteni,miért nem engedik a hírdetésem megjelenni.Valós tartalmat írtam,semmi kétértelmű szöveggel.Kérem válaszoljanak.Köszönöm
korábban volt róla írás. Olvass vissza.
Várlak, drágám! A többieknek jó éjt! :)
At én sem! :)
Puculkodj is, mert én nem szeretem, ha kicsit büdös :)))
Oké! Sietek!
Akkor megyek puculkodni, addig melegítsd az ágyat! :)
Puszi Néked ahova szeretnéd! Találkozunk az ágyban :)
Ez természetes! :)
De együtt!! XD
Részeg még én se voltam, de becsípve igen. Azt mondják, jól áll, dől belőlem a hülyeség olyankor :)
Akkor menjünk az ágyba! :)
Mindig az volt a vége, nekem kellett hazavinnem a csapatot! :)
Jaj, fiam már itt téblából, ki leszek dobva!
Nagyon ritkán iszom, mivel sokat vagyok úton! De soha nem voltam becsípve sem!
Olyankor lehet is! Én ritkán iszom, van egy kedves ismerősöm, vendégnek indult, aztán mivel közel lakik, egyedül él, ha itthon van,meg szokott keresni egy kis whisky-colás beszélgetésre, na én akkor tini leszek :)