Persze! Én meg itt vártalak hiába! :)
Persze! Én meg itt vártalak hiába! :)
Elvittek az ufók! :) Még az is lehet, zaklattak szexuálisan!? :)
Hali! Én már jól vagyok, egy-két napot bírj ki és pihenj!! A köhögésre nem kaptál valamit?
Üdv Doktorúr!
Megmondom őszintén, hogy a híred már megelőzött. Ezt így szokták sokszor igen találóan megfogalmazni... De ez itt most nem találó, mert úgy helyes, ha azt mondom, hogy már hallottam rólad, és örülök, hogy itt is tiszteleted teszed!
Hogy hol, vagy kitől hallottam már rólad azt ne is kérdezd, mert nem fogom elárulni, és ezzel esetleg kellemetlen helyzetbe hozni az informátorom.
Azért ne aggódj, mert semmi egyebet nem tudok rólad azon kívül, hogy létezel és ez a nick neved. Gondolom más oldalak fórumán is ezt használod...
Ezzel a kissé nyakatekert bevezetővel csak azt szeretném, hogy örömömre szolgál egy újabb (vélhetően hozzánk hasonlóan) korrekt fórumozót köszönteni az oldalon!
Az első beszámolód köszönjük, és remélem/reméljük további hasonló, és korrekt hozzászólásokkal fogod te is gazdagítani táborunkat.
Minden jót!
Hali Gregory!
Igazán nincs mit köszönnöd a kommentekért, de sajna még mindig színen van ez a... Gyula.
De vigyázz! Még a végén fogalmat csinálsz belőlem, és ismertebb leszek, mint az itt hirdető leányzók! :) Itt a fogalmazásodra utalok, hogy: "...Heineken star-os hozzászólás...". Köszi! :)
Sziasztok Csajok!
Épp most történt velem egy olyan hogy a faszival közös tus minden tusal végzünk elkérem a tisztelet dijam.Látom h mennyi van nála stb... kifizet elteszem a pénzt megtörténik az aktus minden. Faszi elmegy és fel hív h nem e hagyot itt 40ezre ftot. Szerinted hogy ha voltnála összesen 26ezer ft ebből lejön az én tiszetelet díjam.És ami maradt nála az megmaradt.Szóval lányok vigyázatok mert képesek meggyanúsitani és aztán negativot írni h mi történik velük.Puszi lányok Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Én már voltam nála,de semmi olyat nem tudok mondani,ami vonzóvá tenné...amugy a képeken ő van. Ha esetleg számit: vannak tetoválásai,ki van varrva:)
Először is Üdv mindenkinek a forumon. Rögtön egy beszámolóval nyitnám itteni jelenlétem.
Meglátogattam a VL-en hirdető Dorcika(19)-t. A Jósavárosban rendel normális állapotú panellakásban, könnyen megtalálható, mind busszal, mind autóval jól megközelíthető helyen. Az ajtóban szexy fürdőköpenyben, mosolygósan fogadott és egy szobába kísért, ahol már égett néhány mécses így teremtve kellemes hangulatot. Maga a lány megjelenése a képek után sok újat nem tartogatott. Nem túl magas, arányos, formás, kedves, fiatal lány szép arccal és nem túl nagy, de tenyérbevaló feszes-formás cicikkel. Már az elején megállapítottam, hogy rendelkezik a megfelelő erotikus kisugárzással, ami engem is beindított. Pozitívum, hogy miután elhelyezkedtünk a széles és kényelmes ágyon apró csókokkal és érzéki pettingel vezette fel az akciót. Majd gyengéd és egyre szenvedélyesebb franciába kezdett. Mivel csak egy fél órára fizettem be és az előjátékot rendkívül élveztem, így magára az aktusra nem sok idő maradt, de azt kihasználtam és rendesen megdolgoztam a meglehetősen szűk punciját, amit láthatóan nagyon élvezett.
Sajnos más pózra nem volt lehetőség, mert kifutottunk az időből. Talán ez az egyetlen negatívum vele kapcsolatban, hogy erre eléggé odafigyel és nem fér bele nála +10 perc. Ezt a kis keserű pirulát leszámítva jól éreztem magam vele.
Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom. Csinos, aranyos lány, akinek van erotikus kisugárzása és megadja a módját a dolognak. Kedves, közvetlen, vidám odafigyel a partnerre. Érezhetően szereti és élvezi a szexet. Nekem mind a gyengéd, mind a szenvedélyes "vacsmacska" oldalát megmutatta.
A Doktorúr lájkolja Dorcika tehetségét. :)
noncy!!Név esetleg képek a kedves hölgyröl???Én másodszor jártam stellánál teljesen rendben van,tiszta lakás,törölközö,csiniben várt,és megkérdezte a végén van e kedvem lezuhanyozni és megkinált ásványvizzel is ,ez ritkán fordul elö de nálam csillagos 5 ös...Jo volt a sex is:)
Szia Drága!!
Itt vagyok,most rosszabul, fárdt vagyok,de nem tudok piheni a köhögéstől... Te hogy vagy??
Nem tud valaki a korábban Sasha néven hirdető leányzóról?
Hol vagy már? Lefeküdtél? Gyógyulgass, ne bánd a csendet most, pihenned kell, hamarabb múlik!
Üdv!
Ma jártam Lara(19)-nél. Hát a lány nem túloz amikor azt írja magáról, hogy "fiatal, szép és hamvas bőrű".
Valóban szép, nagyon csinos, és elképesztően selymes a bőre. Egész nap tudtam volna simogatni. Cicik nem túl nagyok, de formásak és feszesek.
Szexi fehérneműben fogadott, aztán hajrá. Először natúr francia, aztán még kicsit gumival. Aktus közben nem túl aktív, de nem is nevezném fadarabnak. Amúgy is kicsit szétszórtnak tűnt, szóval betudtam fáradtságnak (előtte és utánam is volt partnere). Azért közben végig simogatott, szóval nem éreztem nemkívánatosnak magam. Összességében nagyon elégedett voltam, nem bántam meg, hogy őt választottam. Biztos vissza fogok még menni.
A lakás átlagos panel, kicsit hideg volt, bár ez a cickóknak direkt jót tett :)
Pál egyszer azt írta, járt nálam, én csak tippelni tudok, de, ha itt maradt és jól érezte magát, jó fejnek kell lennie!
Dehogynem :)
Nekem is laza,bár reggel még nem igy nézett ki..Nem ismered a Pált? Csak itt beszélgetek??
Akkor te se úsztad meg! Az enyém nem volt olyan drága, de kiütött. Most, hogy nem szedem, tisztul az arcom.
Elég laza nap van ma, vagy később jönnek. Egy vendég eddig, a teló is hallgat, bezzeg, mikor beteg voltam! Lehet, hogy ez a nyirkos, ködös idő az oka. Nem baj.
Pált nagyon megkívántam tegnap este, de így jártam! XD
Hello pszicho!
Megadom a hölgy számát,elvileg ma még dolgozik.Nem biztos hogy mindenkivel ilyen!Én megadom mindig a kellö tiszteletet ami 1 hölgynek jár,persze amikor ezt nem kapom vissza akkor én is paraszt vagyok!30/538-52-66 a szám.Vigyázz a hölgyre:)
Ez már izgatásnak minősül...(izgulva, előmelegitett):)))Voltam a dokinál, remélem a gyógyszer hatássa egyenesen arányos az árával..
Nagy kár,hogy Kitti most nincs:(nélküle kicsit üres a terep.