A múltkori borozás hevében visszafiatalodtam. Akkor olyan 25 voltam! :)
A múltkori borozás hevében visszafiatalodtam. Akkor olyan 25 voltam! :)
Én meg 20 is! :)))
Most? Próbál gyógyulgatni! Én pedig 50 voltam! :) De nem fáj, sőőőőt! :)
Nem igazán Rólad szól! :)
Inkább kitől? :)))
Szerinted Pircsi mit csinál? Elmúlt szegény 43 :) (Én is)
Lehet békésen is beszélgetni? :)
Mitől van ez? :)
Az a veszekedős kötekedős fajta, nem én lennék!? :)
Mostanság nincs, azért jött vissza.
Nem látok én mostanság veszekedést! :)
Születési hibám :)
Itt írogattunk, meg maileztünk, onnan ismerem egy kicsit. Nem szereti a veszekedést, olyankor visszavonul. Igaza van.
Aj! De türelmetlen Vagy!? :)
Én sem ismerem, nem volt még szerencsénk egymáshoz! :)
Hol a társaság? Én megyek, ha senki sincs itt. Akkor jó éjszakát, álmodjatok szépeket!
Mit szólsz? Megjött Bélapapa is!
Gratula Neked! :)
Jaj, Pál! Nem, hogy tolatás nem volt, de két nagyon jó vendég délután. Az elsőtől szinte meghatódtam. Fiatal srác, huszonéves. Mindig kezet fogok bemutatkozáskor, így vele is. Felemelte a kezem és megcsókolta. Esküszöm, nagyon jól esett.
Nagyon Nőnek éreztem magam, ilyet már rég nem kaptam. Igen, van még igazi úriember fiatalban is. Nem érdekelte egyik vendégemet sem a homlokom, kiélveztek mindent, még jót beszélgettünk is. Minden napom ilyen legyen!
Szép estét Pálunk! Én is láttam, hogy csődbe mentek, de az nem egy-két nap alatt történik, tudhatták. Igen, sajnos sokan vagyunk így, hogy valaha elképzelni se tudtuk volna, hogy elmenjünk akár a szülővárosunkból (én sem!), most meg elvágyódunk valami biztonságra vágyva. De hova csak úgy? Szégyen! Kiknek is a szégyene?! Azért csak maradj még! :)