50es éveiben járó domináns, igényes férfit keresek akivel meg szopathatom a csajom vasárnap késő este.
tobb info privatban.
50es éveiben járó domináns, igényes férfit keresek akivel meg szopathatom a csajom vasárnap késő este.
tobb info privatban.
Sziasztok! Desiret elérte már valaki? Ha igen, hol-mikor-hogyan? ;)
Hi. most látom van egy Ariana nevü hirdető is ;) Őróla nem tudok semmit.
Adrianára.gondolsz? Messzire kerüljétek el. *** moderálva ***
Nem tudja véletlenül valaki, hogy annak idején Anett 37 aki a Jókai téren dolgozott,hogy dolgozik e még vhol, vagy végleg visszavonult? Jöhet privát üzenetben.
Inkább Olgáról számolj be 🤭🤭🤭
Milyen volt?😀😀😀
Hali! Infót kérnék egy Jade nevü hölgyről. Járt már nála valaki? Időnként fel szokott tünni a Pécsi hirdetők között. Ha valakinek infója megosztottság velem,akár privatban is. Köszi
Multkor voltam Zsofinal, mostanaban visszajar sopronba. Viberen egyeztettunk, minden siman ment, viszonylag koran mentem hozza, del korul.
almosan nyitott ajtot, meg felalomba volt melegitobe, na itt gondoltam nem lesz nagy erotika. Hat nem is volt, egy orat beszeltunk meg fel ora lett belole, viszont annyit is fizettem erte mert elore szolt. Igazabol korrekt volt, de igy azert nem varunk vendeget.
amugy kulsore nem rossz, kicsit magas vekony szeles vallakkal. Arca szep. Francia utan ami nem volt rossz hatulrol csinaltuk, en eleg jol szoktam birni, na o nem volt olyan turelmes majd egy poz valtas utan mondta na jo fekudjek le, es kiverte. haha
gyorsan lerendezett. Ez van, aki egy gyors menetre vagyik az mehet mert nem katasztrofa, de aki tobbre vagyik az kerulje.
Hosszú utcában van valaki?
Nagyon pördítttyyyük a fórumot:-).....
üdv:
spray
Igazad van. 20-22 éves lehetett és a hasán terhességi nyomok is voltak. Az, hogy kiskorú csak a beetetés része volt. Arra ment ki a játék, hogy megijedjek és adjak még neki pénzt a 10 ezren felül. Más ember fél beülni idegen autóba, ez meg nem akart kiszállni. Keményen kellett vele ordibálnom és fenyegetőznöm mire kiszállt az autóból nagy szitkozódva.
A tanulópénzt megfizettem….
Még a poént se érti a sok fatökű. 😶
Igaz. De nem intellektuális munkát végzö diplomásokról beszélünk. Az ilyen viselkedést már megszoktam.
Egyébként meg járt már valaki Roxinál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Előre is köszi !
Azért ha valóban úgy kommunikált a hölgy ahogyan az az előbb le lett írva , akkor az kritikán aluli , hiszen korrekt módon is el lehet mondani azt hogy nem vállal bizonyos fajta dolgokat ...
A tanulópénzt bőven megfizetted. Lehet hogy 10 ezred bánta, de egészséges maradtál! Ha netán rendőrt hív akkor a stricije is ráfázott volna, ha tényleg kiskorú. Nem hülye hogy rendőrt hívjon.
Sziasztok hétfő reggelig elérhető vagyok Szekszárdon sok szeretettel várok minden kedves úriember 😘😘😘😘
Törékeny a szépség és könnyen véget ér...
S ha nincs benne mélység, akkor semmit sem ér...
Néha szárnyalsz, ha azt érzed, hogy van még némi remény,
S erőd elhagy, ha felfogod, hogy nincs is már miér'...
A sorsod a tiéd, azt hiszed, te irányítod,
De aztán rájössz, a kormányt nem te birtoklod...
Várod, hogy jó legyen, hogy újra szép legyen, hisz csakis ez éltet,
De ha folyton ver a sors, akkor elfogy túlélő - éltető türelmed...
Átkozod az istent, hogy újra kitolt veled, és hogy mikor kéne, soha nincs melletted...
Tudod, hogy nincs igazság, pedig mindig vártad, hogy a sok jóért, mit tettél, nem lesz újabb bánat...
De újra és újra... és mindig a szart kapod...
És közben szép lassan leáldoz a napod...
Amikor még hittél, vártál a csodára...
De csodák nincsenek, és szárnyaid levágva...
S te zuhansz a mélybe, honnan nincs menekvés...
És már bármit tennél, késő a cselekvés...
Az isten is elhagyott, sötét angyal lettél,
Pedig ő tudja jól, hogy rosszat nem is tettél...
Mégis bűnhődsz, igen, mert kell, hogy legyen áldozat,
Akire semmi nem vár, csak az örök kárhozat...
Akit a "jó" isten biz' mindenért okol,
Akire "jutalmul" vár a földi pokol...
Amikor írtam, utána Pécsre váltott. Most valóban megint "itt" van. Őrá gondolok, bárhol is lesz: Sziasztok! Új lány vagyok! Viberen is válaszolok!
Bettina (29) - Mád
Szerintem nem ugyanarra gondolsz. Bettinából a 26 Nyíregyházán van, a 22 Pécsett.