Jól emlékszem, most nem rég volt itt Magyarországon??
Jól emlékszem, most nem rég volt itt Magyarországon??
Patanydzsali
más írásmóddal PATANDZSALI, más néven GÓNARDÍJA vagy GÓNIKÁPUTRA két fontos klasszikus hindu mű szerzője vagy társszerzője. A Jóga-szútra négy könyvében - „Lelkierő”, „A jóga gyakorlata”, „Szamádhi”, „Kaivalja” - a jógarendszert kategorizálja; ill. a Mahábhásja munkában egyszerre védelmezi a grammatikus Páninit legfőbb kritikusával és támadójával, Kátjájanával szemben, és cáfolja Pánini több aforizmáját.
Sziasztok!
Nem fogom magam fényezni,de eddig nem volt még rám panasz szerintem.Diszkrét, igényes környezetben H-Sz-P: 9-19, K-Cs: 9-14-ig, hétvégén nem vagyok elérhető. Ha ebben az idő pontban probáltok keresni biztos,hogy megtaláltok.
Doroty-ról tud valaki valamit?? voltatok már nála??
Szerintem nagyon senki!:(
Szia minerva!
Aktust gumi nélkül? Hááát... te tudod! De én nem tudok ilyen lányt.
Szevasz stevie76!
Szabina sajnos ismert, de még nem eléggé. Ez az akármi egy jó ideje több néven is hirdet. Akik jártak nála, azok bizony csúnyán ráfáztak. Három szó csupán: lehúzás, lopás, strigó. Ugyanez az akármi hirdet most Kitti néven is. Nagyon ajánlom, hogy kerüld!
Timea21-ről nem tudok semmit, se jót, se rosszat!
Minden jót!
Ne törődj velük. Nekem sok hívószám nélküli van akit hangról felismerek és tudom el is jön. De sok olyan is aki hívószámos még is csak időpocsékolás. Olyan is van akit már mentettem és tudom ha hív nem jön. Nem is várom még is kedvesen tudom kezelni őket. Sőt olyan is akit letiltottam és többé nem jöhet. Legyen az akár higiénia hiánya hiába fürdik nálam, de a legfőbb ok nálam ha nemhogy nőnek de még csak embernek sem néz!!!!!!
A Nóra 19-ről van valakinek tapasztalati infója,he igen akkor dobja már föl.köszi
Szép napot!
Nyugi Pircsi, ez sajnos ezzel is jár, van aki csak szórakozik, de egyszer csak befut a komoly. Kitartás!!
Sziasztok!
Csajok mindenkinek ilyen gyatra ez a hónap?Mert ez már kibirhatatlan hogy szinte egyhéten egy vendég vagy az se!!
JÓ REGGELT!!
Nekem nem olyan HU.. de jó,mert Húú,de dühös vagyok az összes faszverő köcsögre, bejelentkezik és nem jön, de MIÉRT??? és fel vannak háborodva, ha hivószám kijelzést kér egy szolgáltató..Gratula nekik, nagyszerü emberek..
Tisztelet a kivételeknek!!!
Húú,de dühös vagyok az összes faszverő köcsögre, bejelentkezik és nem jön, de MIÉRT??? és fel vannak háborodva, ha hivószám kijelzést kér egy szolgáltató..Gratula nekik, nagyszerü emberek..
Tisztelet a kivételeknek!!!
ÁMULATBA EJTŐ,HOGY AROXANA 29 NÉVEN FUTTATOTT LÁNY MOST 1 ÉVVEL FIATALABB LETT EGY HÓNAP ALATT.EZZL KIT AKAR ÁTVERNI.
üdv mindenkinek!!
tegnap voltam Viviennél,aki most sokáig el volt tünve a városból,szerencsére újra itt van!!!Szerintem sokan gondoljuk róla azt,hogy "Ö megéri az árát"!!!:))
jó szorakozást nektek!!!
Bealudt mindenki? Már 70 levelet váltottunk itt meg sehol senki! Mi ez, kérem?
Most épp mailezek vele. Hova lettél?
Nem ismerem. Sose játszom. Most beszéltem a go-go báros ficakkal. Jó fejnek tűnik.
Sziasztok lányok!
Nem akar valaki Ausztriában egy go-goban dolgozni? Beszéltem a főnökkel, ritka jó fej! Ha érdekel, írjatok a linda9137@gmail.comra! 28-50-ig intelligens nőket keres, akik csinosak, intelligensek és beszélnek németül.
A honfoglalón játszom,ismered azt a játékot??