A durex is vékonyka, hatudnak a dobozán. Nem mindenkinek van kis nudlija, a vastagabbra is kéne valami.
A durex is vékonyka, hatudnak a dobozán. Nem mindenkinek van kis nudlija, a vastagabbra is kéne valami.
Hál isten nem nagyon van extra méretü vendégem,,, van egy fajta ami nekem bejön, de meg nem mondom a nevét.. és meglepően jó.. olyan neve sincs.. csak ne durex legyen azt utálom,
Na ugye mondtam kisfiam,hogy hagyd el az oldaltNemneked való ez minimax az kell neked.
Kis ferdeszeműnek kicsi a répácskája is, rá szabják a gumikat is. Tényleg, nem tudod, hol lehet XL-es gumit kapni? Csak a szexshopban. Néha kínlódni kell ezekkel a boltban kapható márkásokkal is, az Istenért nem akar felmenni rá (szegény pasik, meg az életkedvük elmegy). Ráírják, hogy átmérő 54 mm, aztán jó, ha 4 centi.Segíts már lécci! :)
Na, megnéztem egy ázsiait, nagyon jajgatott, kiabált a kis kínai, vagy mittomki, de küldte is neki a pasi rendesen! Póba is ám!!
Ajjaj, ezt nem Bush, ennyire azér má neee! Jó így magyarul. :)
Nem volt még négerrel dolgom, de nem is lesz. Régen izgatta a fantáziámat, de már elmúlt, meg is halnék. Van ilyen testszaguk, hiába fürödnek, meg a 30 centis mégse úgy áll, mint a kisebb. :))) Lógós nem kell!
Hát tudod mit?! Én nem adom meg magam, nem sírok-rívok neked nyögdécselve, jól megerőszakollak csak úgy magyarán!! Mit nekünk keleti szex, de mingyá megnézek egy ázsiai videót, mert már elfelejtettem, annyi maradt meg belőle, hogy nagyon jajgat a csaj és dugják orrba-szájba. :) Jampecot is kedvelem, ne féltékenykedj, te vagy Debrecenben a befutó!
Szeva Geróf, Te mindig elméletben kefkózol, nem csoda, hogy Pircsi ledobta az ékszíjat, mert nem könnyű lefordítani amit írsz, de várjá, megpróbálom: (Pircsi figyu):
"hiányoltam a megénekelt érzékiséget" = nem vonaglott egy csöppet sem a kehes ribanc
"a film bohózatias és életszerűtlen" = beállított színpadon dugnak és közben úgy tesznek mintha a Bánk Bánt játszanák el
"a Nő az igazi varázs" = ha már kimerültél az élettől, egy dögös csaj még simán felállítja ha akarja
"belső indíttatás" = szétdurran a slicced a kefélhetnéktől
"érzelmi motiváltság" = nyafka ribik széthajtásának leküzdhetetlen vágya
Összefoglalva: a keleti punik unalmasak. :))))))))))))))))))))))))
Szerintem: én kipróbálnám azt, ahogy szeliden sírnak-rínak akció közben, de semmire SEMMI ellenállást nem tanusítanak, szóval ezt a szelíd erőszak érzést, az alázatot, a megsemmisülést, teljes megadás-érzést azért elő tudják hozni, nem? Komolyan kérdem!
Naláttyátok egy húron pendülünk! Megjegyzem, hogy a masszírozást hírdetők 90%-a full szolgáltatást is nyújt, csak a hírdetése így eu-konform :) egyébként nekem is jött már jól, mikor ismerőssel találkoztam egy ismeretlen lépcsőházban, hogy a "Hé Te mit keresel itt?" kérdésre azt lehetett mondani, hogy van itt egy jó masszőr, kijött a lumbágóm! :)
Anikó! Te félreértettél vmit, sztem a Gróf nem szivatni akart, hanem felvenni Veled a kapcsolatot és mi sem kritizálunk. Megértjük, hogy nem publikusak az extra szolgáltatás mikéntjei, rendicsek és ha kicsit baribb lennél elmennénk meggyőződni róla, teccel, nna.
Én a gyógyfürdőbe járok masszíroztatni,mert ott értenek is hozzá amit csinálnak, na meg nem kívánom meg a masszőrömet, mert egy tagbaszakadt fiatalember, a saját nememhez meg nem vonzódom.Azt viszont tényleg nem értem hogy miért itt hirdetik magukat azok, akik csak masszírozást vállalnak.Engem megütne a guta ha megmasszírozna egy jó csaj,utána fel kellene öltöznöm oszt eriggy haza:))))
szed össze magad......hogy...a kertet:))) kapáld be..gondolom...
Grimaszolsz is hozzá?? olyan Quasimodo stilusban??
Na ezért nem ir ide senki! Normális ember pláne nem. Nekem ennyi is elég volt! További szép délutánt és jó kiváncsiskodást!
sZIASZTOK...
Grof ur..nem szokott az agya összegubancolodni fogalmazás közben,, én elég primitivnak érzem magam mikor olvaslak, vagy ne ismerjem be...??
Gyerekek a háromhetes vizihulla is jobban tartja magát mint én most... az éjjelt már kilöktem a nyakamból...
Érdekes lehet egy kis sárgával szex... én is kiprobálnám...:))))Te kató néger szeretőd volt már??Nekem még kimaradt...
p
Sokaduma emberek, a Gróf érdeklődött, ez a normális, nekem is adott már tök jó tippeket, eccer ő is kérdezhet. A lényeg azér asszem lejött: Anikó kézimunkázik és kész. Ha neki így is megy a bót, hadd csinájja. Megjegyzem nekem is nagyon teccik, és azér nem mentem el hozzá, mert frusztrálna, hogy beindulnék, de nem lehet, tisztára mint az iskolában anno dazu, na haggyatokmá....
Tudod kedves Gróf hogy tartja a mondás?:) Ki kiváncsi hamar megöregszik:)
KATÓÓ!! Mi az, hogy szerencsétlenkedünk?!?!?! Mennyé Jampechoz anemjóját! :))))) Kató, szted milyen az ázsiai szex, ill. mit szeretnek benne a pasik? Amúgy azt gondolom, hogy Grófnak igaza van, ha már eccerkéccer kipróbáltad uncsi lehet, de azér szeretnék személyesen csalódni :)
Grófom, nem írtad, Neked miért nem jött be? Vmi banyát fogtál ki? A filmeken kutyacsinos csajok nyafognak, imádom :)
Én sem pletykálkodom kedves Gróf:) Sosem vezet az sehová:) Azt kell elhinni amit a saját szemeddel látsz:)))
Azért az igazi csúszka-masszázs nem utolsó dolog!? :)
Nincs is több Anikó kedves Gróf:))
:))))