Üdv uraim!
Az alábbi csajokat próbálta már valaki?
Timea 21
vagy
Szabina 21
Szép napot!
Üdv uraim!
Az alábbi csajokat próbálta már valaki?
Timea 21
vagy
Szabina 21
Szép napot!
Sziasztok...
Gyerekek ez az idő egy t...ny, enyhén szólva is, vagy arra felétek Kató jobb?? Olvasom költözöl közelebb hozzám:)))dde jóóó személyesen is megismerkedhetünk:))
Hello! Anita cicáról tudtok valamit?
Szia!Nem felejtetem én el.Hívtam én 2szer is tavaly,csak mind a 2 szer 1 cigány nő vette fel és kérdezte,hogy honnan hívom,meg mit akarok aztán mondta,hogy küldi az urát.Mondta Niki,hogy volt egy kis zűr de helyreállt a rend.De még mindig reszketek(1 pohos kancigánnyal szexelni,fúújjj).
Nincs kedvem kisérletezni mostanság.
Sziasztok, valaki tud valamit Barby29-ről? merre található?
Most látom, hogy te is debreceni vagy. Odaköltözöm. Én szívesen elkísérnélek kirándulni, mehetnénk hegyet mászni is, de ott nem nagyon van. Másik lehetőség, te jössz Veszprémbe, itt még a városban is kell hegyet mászni. Lehetne laposabb.
Szia! Csipesszel húzkodnád te is? :)
Sziasztok :) Katónéni milyen kár hogy messze lax én segitenék mindenben nem szöröznék pussy
Szióka! Már azt hittem, valami rosszat írtam, azért nem válaszolsz.
Hamar végzek, ha így megy. 9 percen múlt egy jó vendégem :((( Most pihentetem a lábam, aztán folytatom.
Szia bélapapa,!!
Pótlom elmaradásom....
Sziasztok...
Kató nekifogtam neked irni, egy terjedelmes levelet, végéhez közeledvén kékhalálos lett a gép, komolyan megmarom magam... látva a kicsi fiam moslyát még jobban dühöngtem, neked és még egy másik kedves embernek is tartozom egy-két levéllel..Nem tudom lesz -e időm ma irni...pótlom esküszöm....
Ti hogy vagytok??
Szálanként? Az meddig fog tartani?
Sziasztok tudtok ajánlani debrecenben ,korrekt belevaló "nimfomániás" lányt kb 18-40 ig
akit esetleg néha kirándulásokra is eltudok csábitani ha ugy alakul de ha csak egy jó szex az se gond ja és ne az órát nézze hanem élvezze amit csinál
Sziasztok! Itt is eltűnt a nap, de langyos az idő. Most szálanként húzkodom a szőrt a lábamból (máshol nem merem :)), amíg nem jön vendég. Hasznos elfoglaltság, csak fáj egy kicsit.
Szép napot!
Ma még nem láttam a napot, itt eléggé ködös az idő. Nem tudom mikor jön divatba a dzsungel, de van aki szereti most is.
Csodás napot neked is Katónéni!
örülj ha ott süt a nap.Itt hatalmas a köd......
Szép napot mindenkinek! Vagy jó reggelt? Mi ez a csend itt, kérem? Eljött a hét utolsó munkanapja, gondolom, mindenki vidám, aki nem, annak javaslom, nézzen ki az ablakon! Hétágra süt a nap, tiszta tavasz. Ha még ez se elég, írja be a YouTubera a zsírdalt, hallgassa és nézze meg, főleg hallgassa, aki ismeri, az is! :)Garantált a jókedv utána. (A kakadalt nem merem ajánlani mindenkinek, csak erős gyomrúaknak :)))
Pircsi is csendben hallgat. Hol vagy, drága? Van valamiötleted számomra,hogy ne kelljen többet szőrtelenítenem? Te hogy csinálod, mert én már nagyon unom?! Mikor jön divatba úrja a dzsungel?
Jó éjszakát mindenkinek!
Azért remélem, Bush és Jampec is idetéved, tegnap jót beszélgettünk.
Pircsi, írtam Neked levelet. :) Már nem jössz vissza?