Ja, nehogymá mindenki kikerüljön!: Kató, Pircsi, Ilkó, Geróf, PP, megy a privi! :))))
Ja, nehogymá mindenki kikerüljön!: Kató, Pircsi, Ilkó, Geróf, PP, megy a privi! :))))
Hali Geróf, van egy percem, reagálnék arra, amit írtál:
"A hűség és a 'szerelem csak azoknál kapcsolódik össze, akik igazából egyiket sem ismerik! A valódi szerelem már csak a hőfoka miatt sem ismer semmiféle kötődést és garanciát és a szerelem mindig a tényleges jelenben él a hűség pedig leginkább mindig a távoli jövőről nyilatkozna! Aki szerelmes azt nem érdekli a holnap és nem is akar tudni róla, míg a hűség csak egy kis biztosítási szerződés arról, hogy mit nem fogsz megtenni a jövőben! :-) Drámainak érzem, hogy az emberek mennyi mindennel nincsennek tisztában! A szerelem a legtisztább érzelmi kitörés és megtapasztalás is egyben, ami sokkal több Nálad és ott Te nem vagy képes irányítani semmit, de a hűséget csak Te Magad vezényled, az csak egy elhatározás, de évekre előre hogyan tudod Magadnak azt mondani most, hogy akkor majd mit érzel!?? Na ez itt az egyik bibi..és a többi és a többi..."
Nem mondom, hogy nincs igazad, de van egy másik vetülete is a dolognak: ha szerelmes vagy, 1. nem érdekel más és 2. nem akarod megbántani a szerelmed tárgyát, tehát automatikusan hűséges vagy. Az, hogy elvársz-e cserébe hűséget, a másik kérdés. Erre azt tudom mondani, hogy ha úgy is kell vki, hogy fél vállról vesz, az nem szerelem, hanem vagy extrém kefélhetnék, vagy birkabárgyú istenítés. A hozzáértők azt mondják, hogy a szerelem a testi vágy ÉS a szellemi közösség együttes jelenléte. Ez utóbbi pedig egyoldalú kapcsolatokban eleve nem valósul meg. Ezek alapján azt gondolom, hogy a szerelem és a hűség különösebb pszichológia nélkül is összetartozó fogalmak és a kölcsönös szerelem kölcsönös hűséget fog eredményezni... vagy pedig nincs szó kölcsönösségről, vagy igazi szerelemről.
Szeva Pircsi, először azt hittem, hogy már kocsiban is vállalod :)))))))) aztán megértettem, hogy mit kérdezel, aztán csodálkoztam, hogy ilyen problémák akasztják meg az életed? :)))))))) dehogy meg ne akadjon, a megoldás: a madárnak együtt kell felgyorsulnia az autóval az utazósebességre, utána már csak lebegnie kell. Minden lassításkor és gyorsításkor a madárnak is változtatnia kell a sebességét, de ha már egyszer felgyorsultak és állandó sebességgel haladnak, akkor elég egy helyben lebegnie.
Katokám ment egy privi.....
Sziasztok..
No azt mondjátok meg nekem.. ha egy autoban, van egy madár, ami nem leszállva van.. akkor neki is repülni kell ahogy az auto megy ,olyan sebességgel?? valoban nem tudom??Ki kellene probálni...
Sziasztok!
Elküldenétek nekem a számotokat?
Szevasztok, kisütött a nap, ömlenek a vendégek? Mieza nagy titkolózás Ilkóval?! Privátfotók áramlanak vágatlanul? :) Na így Ilko hamar kiüt engem a nyeregből, mondhatom!
Ment válasz, gondolom, este olvasod el.
Sziasztok! Kiéhezett Férfitársaim!
Lenne már végre valaki olyan tökös legény,hogy megosztja
velem tapasztalatait két dögös debreceni lányról,ALEXA(25),RÉKA(19)-ről.
Nagyon várom beszámolóitokat!
Üdv:tamasfabio
Sziasztok!
Szeretnénk felhívni minden régi és új vendégeink figyelmét, hogy a újra elérhetőek vagyunk Kingával a régi számunkon!
Szép napot! Köszi. :)
Látod Kriszta még mindig te vagy a legjobb, ez az újonnan beugrott Melissa is csak a te bemutatkozódat tudta lenyúlni :)
Jó reggelt! Nem Pierce Brosnan az esetem. Ha akarod, jössz, ha nem, nem. Puszi a távolból.
Szia,
köszi a tanácsot, a városban is új vagyok még, de képek alapján nekem a 19-es Melissa jön be, tetszik az a pár sor és telón is szimpi volt, de még átrágom, de biztos hogy ovatós leszek, vagy megvárom pár ember vélemyényét róla:)
Kitti (22) ? :)
Kató, ne ad fel..komolyan.. ha Bush. nem megy . csak megijjedt kicsit.... .
Küldök én olyan vendéget neked, hogy panasz nem lesz ,hogy nincs szex, az tuti...
Szia aias!
Gyanítom, hogy a 18 évesnek írt Melissa lesz az, a szilikon cicis. Abból gondolom, hogy figaro_85_ro írta, hogy hallotta amint a háttérben többen is lehetnek. Ismerem a helyet, a fotókról felismerem, ott valóban van több lány is. A Sarkantyún van a hely. Ha elmész ne lepődj meg, hogy felajánlják, hogy bármelyik lányt választhatod.
Egyébként nem egyformák ott sem a lányok, nekem szerencsém volt, egy normális lányt fogtam ki. Mindenesetre meglepő a szitu, ha úgy mész oda, hogy nem tudod mi vár rád, és ezzel a lányok kicsit vissza is élnek. Nem kell meglepődni, és nem érzed magad kellemetlenül.
Jótanács:
ha új helyre mész, ahol még nem voltál, inkább legyél bizalmatlan és óvatos!
Minden jót!
Hé, és le is vették ha jól látom! Lehet örülni!
Jóccakát Kató, nincs szívem azt írni, hogy "tk. voltam Nálad, de nem szerepeltem vmi jól, ezér tagadom le", pedig nagy csavar lenne, de így legalább még van egy dobásom, hogy kiengeszteljelek, rendben? Pircsi! Irjá má neki, hogy ne aggya fel, ha majd eccer Pierce Brosnan felcsönget, fel legyen rá készülve!