Mit ittál korán reggel,édes? :) Ég a telód?
Mit ittál korán reggel,édes? :) Ég a telód?
:) Majd próbálkozom értelmes dolgok beírásával is!:D
Igazából nekem más fajta dologról van tapasztalatom. Mint az effajta dolgokhoz laikus, ugyanakkor valamilyen szinten hívő ember, elhatároztam (ez cirka fél éve volt), hogy szerzek egy eredeti Necronomicont. Itt a hangsúly az eredetin van. Ami meglepő volt, hogy előre nem látott komoly akadályokba ütköztem. Aki tudja, hogy mi az a Necronomicon, az talán nem csodálkozik ezen. Nagy nehézségek árán sikerült rájönni, hogy van egy példány egy észak-skóciai templomban, míg egy másikról azt az infót kaptam, hogy Párizsban van egy gyűjtőnél. A gáz az, hogy akinél vannak ezek a könyvek letagadja a létezésüket, mert állítólag nagyon veszélyesek. Nos a helyzet az, hogy nem egyedül vágtam ebbe bele, de a haverom jóval fanatikusabb nálam. Ő (bármennyire is igyekeztem lebeszélni) elutazott Skóciába, ennek lassan már 4 hónapja, de azóta nem tudok róla semmit. Ami tekintve, hogy manapság már van net, meg telefon, nagyon furcsa. Természetesen a családja már rég bejelentette a rendőrségen az eltűnését, de eddig semmi!:(
De ami engem igazán ledöbbentett az az, hogy amikor kicsit mélyebben beleástuk magunkat ebbe a dologba, számtalanl olyan ismeretlen eredetű mailt kaptunk (magyart és külföldit egyaránt), ami mind figyelmeztetés volt, hogy nem kéne ezt a témát erőltetni. Ha a haverom nem tűnik el talán vehettem volna viccnek ezeket, de azt hiszem ahhoz túl komoly volt a jelentős részük, ráadásul manapság már egy kis info tudás segítségével meg lehet állapítani kb honnan jött egy mail, és valóban a világ különböző tájairól küldték őket...
Lám a szeme,láma szeme sötétkék....... lehet becsiptem:))))))
Szia Pircsi! Gondolom Bush nem pisi/kaki szexet akart :))) Én szeretem, ha egy pasi nem csak elfekszik,mint egy liszteszsák, hanem vannak ötletei, nem beszél, csinálja, majd elhúzodok, ha nem tetszik valami, de ami jó, az jó! Bush szerintem nem aberrált, biztos normális dolgokra gondolt.
Amúgy jól vagyok, kicsit lustán, még pizsamában, pedig össze kéne rántanom magam, csak ez a borotválkozás naponta!!
Szia! De, nagyon érdekel,csak buta vagyok hozzá meg műveletlen.:))) Írj csak, kedves Gróf a keleti kultúráról, meg a woodooról is, szívesen olvasom, legalább tanulok belőle. Szerintem Pircsi a Dalai Lámára gondolt.
Üdv Brian! Elíz nincs kiégve szerintem, csak nem lett felpörgetve.
Kinek a pap kinek a papné...:)
Halli!
Jártam Én is a Lola és Chazi párosnál....Tudom őket ajánlani technikájuk jó és szét szedtek szó szerint...
Köszi csajok még találkozunk...
SZIA..
Üdvözlünk itt, csak nyugodtan irkálj, szivesen olvasunk, ill vitatkozunk vagy egyetértünk veled...
Bár nekem ez a vudu téma gáz ,inkább a szexben végzek ki valakit:)))))
Hi!
Először is bocsi a topiknyitótól, hogy bepofátlankodok ide (is), gondoltam miért ne?:) Meg aztán úgy látom, Pécsről nem túl sűrűn írkálnak ide, ez a hely az ország egy másik szegletében van!:D
Azért az, hogy valaki "igazi vudus" nem azt jelenti, hogy soha nem használja amit tud...
SZIASZTOK...
Látom itt csak este van élet, én akor általában dolgozom..
Olvaslak Bush, van egy-kettő dolog amit én sem szeretek szex közben,az egy-kettőnél nálam ez ki is merül,...Mindenkinek, van általában mit jobban szeret mit kevésbé, itt inkább az előadásmódal van a probléma,nem mindegy hogy.. ,és melyik pillanatban mmondjuk,vagy eleve ugy alakitom,hogy azt a helyzetett kikerüljem...Talán én ennyit tudok hozzáfüzni..
Katónéni, mi ujs veled?,neked véleményed erről??
Sziasztok!
Voltam Szandy es a Lola parosnal,nagyon szepek csinosak es tunderiek a lanyok!Kivegeztek pillanatok alatt,nagyon tudom ajanlani oket!Jartam visszont a Chezinel is igaz,hogy jo a technikaja,de teste az nagyon gusztustalan!Tovabbi sok sikert sracok!
Judithoz megyek pénteken, 50év feletti, ha valaki járt nála az kérem mesélje el. Nagyon fontos!!!
(Júlia néven és Zsuzsa néven is megtaláltam. Valahol az Ifjuság krt.-n. Sajnos ezen az oldalon nem hirdet.)
Hi!
23 évesen kiégve? Kicsit furcsán hangzik, de persze ettől még akár igaz is lehet...
sziasztok p*ncivadaszok!
meg uj vagyok a varosban, tudna valaki lola(30) es chezi(30) munkajarol egy kis updated feedback-et szorni?
valaki esetleg volt mar oly szerencses, hogy szimultan jatszadozhasson eme kivanatosan telt nostenyekkel?
ertekelnem az infomegosztast
szerintem ez egy remek lehetoseg, hogy e forum keretein beluli elmenybeszamolokat tarthatunk egymasnak az ejjeli pillango vadaszatunk eredmenyeirol..
meseljetek!
bacchus
Szabina (24): A legjobb csaj, akivel életemben voltam. Jobb, mint a képeken, csinos feszes test, helyes arc, tutajos szemek, huncut mosoly, kedvesség. Őrült jó a szexben, teljes barátnő feeling. Úgy éreztem, itt a csúcson kéne abbahagynom az örömlányozást. Ennél jobb nem lehet. Csak másabb...
Ajánlom, csak ő vigyázzon magára.
Anikó (32): 1x voltam nála régen, nem ma kezdte. Csinos, aranyos, jó volt a kézimunkája.
Liza (33): Tuti profi, nagyon jól csinálja.
Kitti (24): Csak jót mondhatok , nagyon csinos, mint a képeken, barátnő feeling mikor először voltam, de később már a fáradtság jelei mutatkoztak. Na ja, nem könnyű ....
Léna (29): akkor még nem ezen a néven volt, csinos, kicsit laza testalkat. Élvezi a dolgot, neki nem kell sikosító! Korrekt.
Szia!
Igazad van, az orális szex is szex, de nálam, ha már szex, akkor aktus :) A lányok nyafogását én sem értem, van egy bölcs mondás, biztos ismered: "Aki k-nak áll, ne sírjon, ha..." XD Nekem csinálhatnád Bush, én szeretem! :)
Regina (25): lehet egy éve is, hogy jártam nála, akkor fantasztikusan jó volt, barátnő feeling, roppant csinos, kedves, isteni francia, élvezetes aktus. Nemrég azt is írta valaki, hogy stri.., pardon, felvigyázója van. Az nem lenne jó.
Eliz (23): Szép, természetes adottságokkal rendelkező leányzó, aki akár jó szolgáltató is lehetne... Ha nem lenne kiégve. Enyhe unottságot tapasztaltam, mikor lesz már vége, stb. Nem éreztem jól magam. Neki már abba kéne hagynia, nem minden a **törölve**.
Sziasztok, nem vesztem el, csak külf. vagyok és nyűgös a net, meg ha hozzájutok, egy csomó dolgom van. Nagyon élvezem Kató, ahogy kommentáljátok a vendégeket, egy kicsit mintha átlátnánk a paraván túloldalára! Írjatok olyan sztorikat amiket esetleg meg tudunk magyarázni, de lehet rajta szórakozni is. Pl. a "sexbe belefér egy aktus?" nem olyan hüje kérdés, sok helyen csak pettinget, ill. kézimunkát, max cumit jelent, de NAGYON pozitív, hogy Nálad a pakolás természetesen benne van :) Egyébként meg akartam kérdezni Tőletek (hello Pircsi), hogy miért lombozza le sok lány a vendéget az ilyen (ne csináld ezt ne csináld azt dumával és persze nem extrém dolgokra gondolok). Aki nyafog, minek hirdet?
Grófom, nem reagáltál arra, hogy az igazi vudus sosem vuduzik, így aztán nincs is vudu?-féle kérdésre!
A Zarathustra téma sem rossz, de ilyen mélységben csak az fog tudni hozzászólni, aki foglalkozik vele, tehát a tanulmányaihoz kellett, mert privát hobbiként kevesen veszik elő... pláne annak ismeretében, hogy a "saját" vallásunkat (értsd kereszténység) sem értjük egészen. Visszaevezve érdekesebb vizekre: azt írtad, sok esetet tudsz, amikor a mágia visszaütött. Na ez érdekelne!
Minerva ! Kriszta (25) lehet hivatalosan már nem tinilány, de kedves és fiatal, barátnő feelingben pedig verhetetlen. De belegondolva mégiscsak tinilány teste van, ha nem hiszed nézd meg :)