Egy masszásra én is befizetnék nálad.. de jó is lenne..csak masszás...:))))Képzeld holnap egy vendéggel megyek Egerszalokra,,a termálvölgybe,
Egy masszásra én is befizetnék nálad.. de jó is lenne..csak masszás...:))))Képzeld holnap egy vendéggel megyek Egerszalokra,,a termálvölgybe,
És neked? Tudom, lesz esti vendéged. De hogy vagy amúgy?
Eddig volt egy vendég, nem új, meg hívogatnak. Remélem, még nincs vége mára! Gyúrnom kell!!! :)
De édes vagy.....Nagyon jó irányba jön, nagyon várom, neked milyen napod van??
Nem jó irányba megy, erre nincs köd :)
Most beszéltem az esti vendégemmel, necces az idő, Pest mellöl jön,remélem, nem lesz köd...
Eztmondom én is, szinte mindig bök!! Katasztrófa, ennyit vacakolni szőrrel! Lehet, hogy meghagyom szép hosszúra, mint a hajam és befonom. :)))
Az enyém már este bök:)) ha reggel borotválom, az a jó ha a vendég is borostás:)))és bök:))))
Az idő meg szomorú, ugyan köd itt nincs, de szürke minden.
De még milyen izgis téma a végleges szőrtelenítés. Van rá lehetőség, de sokszor kell menni és elég drága. A másik lehetőség, hogy megvárjuk, míg magától kihullik az összes, de addigra megvénülünk és már a kutyát se érdekli. Én próbálkoztam a szálankénti kitépkedésse, fáj. A borotvától csak erősödik. A krémek semmit se érnek, másnap ugyanúgy bök. Marad a gyanta, de ahhoz meg kell várni egy bizonyos hosszúságot és addig bök. Szóval?
SZIA KATÓ!!
Nálatok milyen az idő??Itt nálunk az állandosult köd,A
Azt mond meg ,hogy szörtelenitsük magunkat, tartosan::))??Ez izgis téma ugye skacok??:)))
Tisztelt Szerkesztőség!
Minden kritériumnak eleget tettem amikt Önök e-mailben kértek,és mégis folyamatosan tiltják a hirdetésem.
Írtam ezzel kapcsolatban e-mailt Önöknek de semmilyen választ nemkaptam.
Hiányzik esetleg még valami a hirdetésem jóváhagyásához?
Mihamarabbi válaszukat és segítségüket előre is köszönöm.
Nem lehet, hogy a gyűjtő keze van a barátod eltűnésében? Ki tudja, ki ez a fickó?
Sziasztok!
Az tény,hogy vannak megmagyarázhatattlan dolgok, bár én sem hiszek a varázslatokban, sámánkodásban:))átokszorásban:))Ám elgondolkoztattó amit Ilko irt, Tények birtokában valoszinü még jobban...Mond a rendőrség kideritett valamit? és az a gyüjtő akinél van egy példány,nem kerestéttek,hogy jutott hozzá??Milyen tapasztalata van vele kapcsolatban??
Nagyon szépen köszönöm a szerkesztőségnek a segítséget!
Üdvözlet: Ildikó
De jó helyen jársz! Légy üdvözölve! :)
Lehet, hogy a srác előkerül, élve és semmi baja, csak elvonult egy kicsit a világtól. Nem? A véletlenekben én sem hiszek, de filmeken látok hasonló történeteket, én csak magamról írtam, attól még igaz lehet. A hit nem iskolai végzettségtől függ,bár magamtól is észrevettem, hogy értelmiségi vagy. A wuduban se hiszek, de ez az én bajom, viccelődök csak vele.
Sziasztok
Infót szeretnék kérni tőletek Alexandra (35), Emese (36) ill. Irina (21)-ről.
Ha tudtok róluk valamit, kérlek osszátok meg velem.
Köszi a segítséget.
Lehet nem jó helyen járok?
Hát igen. Itt a sok szép szolgáltató lány és mégis néhányunknak Mandy miatt van hiányérzete.:) De hát ez már csak így szokott lenni... Mindig az kellene ami nincs. :) Viszont ha Mandy újra megtisztelne minket, akkor azonnal nyúlnék a telefonhoz az biztos!
De addig is, legyen akárhol, csináljon bármit, minden jót, sok sikert kívánok neki. És Boldog 2011-es évet!!