Hát azért a képeken lehet látni, hogy az előző nem stimmel
Szia! Szerintem a Te és a lány érdeke is, hogy gumival csináld. Azért gondolj az egészségedre!
Üdv!
Gondolhatod, hogy amit lehet, már beszereztem. És persze nyilván az sem véletlen, hogy tagadják a könyvek létezését.
ehhez a témához én nme tudok hozzászólni, de érdeklődve olvasom amiket írtok!:)
Nem hinném, mert ahogy írtam is ő Párizsban van, a haverom viszont Skóciába ment. Hogy megtalálta-e azt a templomot, ahol őriznek egy ilyet, és nekik lehet-e közük az eltűnéséhez, hát gőzöm sincs...
Ezt nem hiszem, mert nem olyan. És mindjárt összekapcsolva egy másik dologgal mit mond a rendőrség? Mit mondana? Amit szokott, fogalmuk sincs, hogy hol van...
Jó éjt, kedveskéim! Holnap találkozunk.
Túl messze vagytok, az a baj. Bár az enyém nem éppen pihe, inkább sárkefe :)))
Hello! Az a helyzet, hogy én ezekben nem hiszek, nem tehetek róla.
kedves ilko
tudod a sotet oldal utjat ha elkezded, vegig rajta fogsz haladni
a pokolba nem vehetsz returjegyet
szerintem elobb szerezz egy nec.icon masolatot, olvass bele, ha mar ennyire kivancsi vagy
vagy keresss ra a neten
tudod, ez nem olyan mint egy film, amely ha nem tetszik akkor tobbet nem nezed meg
ez sokkal tobb hatassal van rad
az eltunt baratod most vagy nagy atalakulason megy keresztul, vagy mar halott
persze a halal is egy fajta atalakulas, ujjaszuletes
nezopont kerdese, mint minden
udv a gyonyorok kertjebol
bacchus
Tisztelt szerkesztőség! Szeretném megtudni hogy a hónapok óta elfogadott hírdetésem , miért lett egyik napról a másikra tiltott? És szeretném megtudni ha előfizető lennék ugyanilyen akadályokba ütköznék-e? Másodsorban teljesitettem mindent amit e-mailben irtak, milyen akadálya van még a hírdetésem jóváhagyásának?
Szia! Egyszerűen lüktet a puncija, remeg a lába, ha elélvez egy nő. A többi csak megjátszás. LÜKTET!!! Szerintem a popó se perverz ma már, van aki szereti, van aki nem, ennyi, de sokan művelik :) A gond itt azzal van, visszatérve az élvezésre, hogy gondolj csak bele! Adott egy lány/nő, aki naponta több idegen pasival lefekszik. Nem várható el, hogy orgazmusa legyen. Egy normális párkapcsolatban is van egy összeszokási időszak és ott ráadásul érzelmek is vannak normális esetben. A nőnek általában érzelmi orgazmusa van. Persze vannak kivételek, amikor két egymáshoz szexuálisan nagyon passzoló ember bújik össze, akkor akár többször is elélvezhet egy nő. Azért ezt egy szolgáltatótól, főleg több év, több ezer kuncsaft után nem lehet elvárni, az üzlet, slussz.
Sziasztok!
Igen anno zita néven szerepeltem ezen oldalakon, de most Edit 38 vagyok.
Írhatnám, hogy nem akarom fényezni magam,de ha ezt írnám hazudnék, mert az a lány aki itt is hirdeti magát, bizony fényezi. Édes . érett hölgy vagyok aki képes a vad és a szelid érzelmi kapcsolatra. a visszajárósaim nem a véletlen művei, de kérlek téged még ismeretlen, gyere érints meg, kóstold meg milyen érett és édes a 38-as nő. Nem bizti, hogy a fiatalok mindent tudnak, ez egy kis huncutság volt tőlem, de várlak, ismerj meg. Sok édes élmény, élvezet vár rád.
Puszi Edit.
sziasztok qrvászok'
zoli79 köszi az infókat, alig várom már hogy engem is szétszedjen az a 2 szuka...
bobby34 meglep amiket cheziröl irtál,
a minap volt hozza szerencsém szandival párban és én meg voltam elegedve vele,lehet hogy hozzád túl nagy, vagy te vagy túl kicsi hozzá, nem?
szandi keblei egyebkent nekem valodinak tüntek,bár mint a hölgy maga, a keblek is kicsik
persze lehet hogy csak számomra
végülis arányosnak mondható teste, valszeg hülyén mutatna 1OOas mell 158cm magassághoz...
azt viszont magam is megerősithetem, hogy kedves és ápolt lány és a pecó is tiszta
kivánok mindenkinek további sok szép kiürités gyönyört
B.
Ilcsi(21):Csak ajállani tudom, profi csaj,nagyon jól csinálja!A képeken ö van,nagyon jól éreztem magam:)
Szia Bush!!
Azok akik igy nyafognak, egyértelmüen a pénzért teszik, én személy szerint tudom élvezni, de én sem vagyok Terézanya én is a pénzért teszem, viszont megprobálom ugy tenni,hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a dologból,,ezt is lehet tiszteségessen csinálni....
Hogy honnan tudod elélvezet, azt érezned kell,a teste remegéséből, a punci szoritásából,és a nedveségből....Az nem igaz ,hogy beesik egy idegen, és élvezünk,(bár velem megtörtént) de van olyan visszatérő akivek valoban lehet élvezni...
lehet, volt mar ra pelda.
vedd fel az oldal uzemeltetoivel a kapcsolatot!
Sziasztok, na így már működik a dolog, ha nincs minden beírás moderálásra küldve. És kösz Brian, meg többiek az infókat, sokan örülnek neki. Megjegyzem egyébként, hogy a negatív vélemények is hasznosak, mert annyit elárulnak, hogy a csaj van a képen, korrekt a kéró, nincs zaklatás, csak nem tetszett vmiért a happening, ami pedig szubjektív, így megsértődni sem kell érte, a többieknek meg qrva hasznos, nemigaz?!
sziasztok,
van vki aki lopja accountokat???
mert az enyémet használta vki, és szeretném kideríteni h ki!!!
ugyanis azon szerencsések közé tartozok, akik megtalálták életük szerelmét, akivel mellesleg teljes az összhang minden téren!
De most, vmi szemét bekevart, és tuti kicsinálom ha megtalálom!
Üdv.