kriszta 25 tényleg fiatalos,tinilányos..
szia, attól függ, kinél, mindenhol más árak vannak.
Helló kasza! Nekem jobban indult ez az év, mint a tavalyi. Most is hulla vagyok, de örülök, jobb, mint a semmire, vagy aligra várni.
Még mindig iszol, kedvesem? Ejjaj, nem szabad, csak mértékkel! :) (vödör)
Na énis így voltam megbeszéltem au extrába egy hölgyeménnyel 1 vidéki lány másfél órát mondott,nemvette fel majd kivolt kapcsolva.Lehet,hogy havija van.
Szervusz puma,
nekem eddig semmi gondom nem volt a hirdetésemmel. Valószinű, hogy elfelejtetted az azonosító számodat és emiatt nem tudták beazonosítani a hirdetésedet. Egyszer volt nekem is ilyen de gyorsan tudtuk korrigálni. Kérlek nézz utána. Hidd el ez az egyik legjobb oldal. Nekem a vendégeim nagy része erről az oldalról jön és itt csak regisztráltak írhatnak a fórumba ami szintén nem megvetendő dolog. Tudok olyan oldalt ahol bárki, bármilyen link néven írhat bárkiről bármit. Nahát az gáz. Kérlek légy türelmes és vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel. Minden jót és sok vendéget kívánok Neked.
Miért nem válaszolnak? miért nem teszik fel a hirdetést???? mi történt mááár?
Csókolom Kató mamó,régen dumcsiztunk ,mi van magával?
Nálam a helyzet változtlan ,mint az orosz fronton.
Az uj év sem hozott semi extrát minden a régi ,csak a bor lett ó,vagyis tavaji.
Puszi kasza!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Voltam Katicabogárnál! Sztem nem roma, egy nagyon fiatal, kis alacsony, csinos lány! Külsőre karakterben hasonlít a már nem dolgozó Virágra, bár neki nagyobb, formásabb mellei vannak. Külsőre nekem mindenképpen bejön! Lakás rendezett!
Nincs Vele baj, de meg kell találni a hangot nála. Nem Ő találja meg veled, hanem neked kell! Szóval nem a barátnőfeeling van, hanem essünk túl rajta! De lehet ez személyfüggő! Lehet többedjére már bizalmasabb, nem tudom, de nem negatív!
Üdv
Üdv !
Egészen kellemes "megtáltosodott" ez a fórum a sok személyes élmény után :-))
A bőség zavarában ( Mi partnerek) már nem is tudjuk kiválasztani a befutó hölgyet, és hogy melyik számot is tárcsázzuk a felejthetettlen élmény reményében !!!
Üdv! Barbara 26-nál járt-e mostában valaki, aki meg is osztaná a tapasztalatait velünk?
Szia,kifejtenéd bovebben?Hogy néz ki arcra?Hogy áll a dolgokhoz? Koszi!
Tisztelt szerkesztőség!
Többször próbáltam már a hírdetésemet aktiválni de mindig letiltják!
Mi az oka mivel semmi olyan tartalom nincs benne ami a többi hírdetésben ne lenne benne!
mail:kriszta82@gportal.hu
Várom válaszukat!
Szia!
nekünk is hasonló problémánk van ha esetleg te kapnál választ ird már meg légyszi hogy mi volt a baj!
Köszi
Sziasztok.....
Évi(24)ről van valakinek valami infója?
A képei elég jók....
Hát azért a képeken lehet látni, hogy az előző nem stimmel