Verem is :)
Verem is :)
Tisztelt szerkesztőség!
Legyenek szívesek tartsák magukat a saját szabályzatuk betartásához, 1 hete várom hogy aktiválják hírdetésemet de semmi reakció,a szabályokat nem szegtem meg semilyen formában! Ezért nem értem miért nem teszik ki hirdetésemet?! Kérem ha nem látnak rá esélyt hogy hirdetésem aktiválják, irjonak részletes választ arra melyik szabályukat mivel szegtem meg.Amennyiben nem tudják ,kérem tartsák magukat a SAJÁT SZABÁLYZATUKHOZ!!!
Minden hirdetés (ingyenes, képes, apró) a feladást követően aktiválásra kerül. Ennek az átfutási ideje problémamentes esetben ingyenes hirdetési felület esetében 3 munkanap, fizetett hirdetési felület esetében 1 munkanap. A hirdetés csak a jóváhagyás után válik láthatóvá oldalunkon.
Köszönöm!
Szias Kató!!
Igen itt vagyok, mér pillanatig:))!
Hogy vagy Drága??
Sziasztok! Van itt valaki? Ne hagyjatok magamra, please! :)
Megírták emailben...sok a visszaélés és ezért fokozottan ellenőriznek mindent.
Türelem.......ha pattogunk,vádaskodunk,azzal nem lesz hamarabb éles a hirdetésünk!
Akkor verjed a filmekre
Nem kell beszarni, vannak pár csaj akiket meglehet gumi nélkül is dugni.........
Háát igeeen.....máár elég durva amit csinálnak....nemtudommiremegyki!!
Gróf Kurátor
Én nem most jöttem le a falvédöröl!
Esökabátban zuhanyozini? Ugyanmár!
Rengeteg amatör szexvideom van itthon és eggyikben sincs gumi,ez hogy lehet?
Szóval leszarom hogy ki mit gondol,gumiba nem érzek semmit akkor még jóhogy nem fogok dugni igy senkivel! üdv
Én voltam nála régebben.
Van jó és rossz oldala is a dolognak.
A jó: Nagyon kedves,beszédes,barátnő feeling.
A rossz: Az időt szigorúan nézi, engem még idő előtt kidobott pár percel.Elég magas kb 184cm (én az alacsonyabbakra bukom)
A franciája harmat gyenge és nekem úgy tünt mint ha a sexet se élvezné,inkább csak munkának tekinti.
Nem fogad szexi ruhába és ez megint csak negatív.
Összeségében barátnőnek jó lenne,de szexpartnernek nem az igazi. (szerintem)
Na igen erről beszélek,meg beszélünk sokan és egyre többen.
Szerintem gondolkozz el ezen a gumi nélküli dolgon, mivel az én meglátásom az, hogy a tényleg igényes lányok nem vállalnak gumi nélküli akciót, és ez szerintem ebben a szakmában így is van rendjén.
Linett és Dorcika egy és ugyanaz a személy, nagyon nem ajánlatos elég rendesen megloptak nálla, és még az aktus sem volt egy nagy szám folyamatosan csak az időt húzta, mellé beszélt, és 2-szer telefonált fél óra alatt velem semmit sem törődve. Extraként kértem a csókot, de erről inkább letettem, mert nem igazán volt friss a lehelete ( büdös volt a szája). Ja és vigyázat mert, nincs egyedül a lakásban, azt nem tudom, hogy fickó vagy nő, de valaki el van bújva és amíg zuhanyoztok addig ő szépen kiüríti a tárcátokat! Ez nem kamu, kérem kedves férfitársaimat, hogy ne essetek bele abba a csapdába, amibe nekem már sikerült!
sziasztok!
győrben szeretnék lakást búvóhelyet havonta egy-két alkalommal bérelni ha tudtok segíteni nekem ebben a kovereger@gmail.com címre várom az infokat.
segítségeteket előre is köszönöm.
Kedves szerkesztő/ők
Legyenek szivesek aktiválni a hirdetésem ,mert ismét nem aktiválják már 3 napja.
Minden nap ráfrissitek,de semmi reakció.
Kérem tegyék fel,legyenek oly kedvesek.
Elöre is köszönöm
Adél
miután ma sem vette fel sok lány a telefont meglátogattam katicabogarat.
Lakás: 5 ből 4 et adok. nincs vele senki
zuhany kádban de a legtöbb helyen ilyen
Katicabogár szerintem magyar
a franciája ezméletlen volt végig remegett a lábam ahogy csinálta
kökemény popsi, jó cicik
jó illata volt nem pacsuli de mivel nem zuhanyzott mikor ott voltam én nem nyaltam, az újjazzást nem szereti és anált nem vállal
visítani sem szokott ezt mondjuk bántam
a hozzáállással nem volt baj de nem barátnőfiling van inkább legyünk túl rajta.
összességében biztos fel fogom még keresni ...
Szia!
Hallod!
Azt sem tudom már mennyi levelet írtam a mélyen tisztelt szerkesztő úrnak/hölgynek,de egyszerűen semmi reakció.
De úgy látom nem csak nekem vannak ilyen gondjaim...........
És érdekes ez is amit olvasok hogy van olyan hirdetés ami hónapok óta fent van és egyszerre csak tiltásra kerül.
Mindenképpen érdekes,de ha meg sem indokolják hogy mi a gond akkor mit gondolnak hogy lesz javítva???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :@
TP= Time Pressure, azaz folyton az órát nézi, vagy még rosszabb, és szólongat, hogy lejárt az időd. Az ilyen csaj utálja a melóját, kerülendő. B.
Tapasztalat, a szimpatikus új csajokat fel szoktam keresni. Persze én is futok kamuba, meg borzasztóba. A képek és a hangja alapján döntök, hogy elmegyek-e. Egyébként menj el és nézd meg a csajt, nem több mint 20 éves.
Szia Nagykandúr, Évi 24 egy teljesen átlagos, se hideg, se meleg. A képei jóval jobbak a valóságnál, ja, fényképezni is tudni kell. Magyarul sokkal tömörebb (ducibb) a leányzó, mint a képek alapján várnád. A franciája harmatos, viszont hátulról van bőven mibe kapaszkodnod, úgyhogy megrakható. Nem nyavalygós, nincs TP. Egy patront megér, ha úgy gondolod.