Sziasztok, érdekelne, hogy a szolgáltatást azaz a szolgáltatókat tekintve egyáltalán különbözik-e egymástól a Vl és a Vlextra?
Sziasztok, érdekelne, hogy a szolgáltatást azaz a szolgáltatókat tekintve egyáltalán különbözik-e egymástól a Vl és a Vlextra?
Helló mindenki
Most írok először, de már nagyon régóta olvasom a fórumot. Az elmúlt néhány nap történt pengeváltás bennem is felébresztett néhány gondolatot. H S és T valóban nagyon elegánsan kezeli a felmerült "problémát", gratula. Pittynek meg azt javaslom, hogy a mennyiség helyett egyszer próbáljon rámenni a minőségre, még ha "csak" OLYAN lányokról is van szó, ne csak b*szni menjen, hanem vigyen bele többet, mert én ezt az utat járom, és ha nőként és egyáltalán emberként kezeled azt az 1-2 lányt, aki neked bejött (és nem csak lyukról lyukra jársz), akkor a szimpla k*rvázásból sokkal nagyobb élmény lehet.
Üdv
SZIASZTOK !!!
Előkerültem már én is.. tudjátoka melo melo....Te jampec ezt nem értem kinek az ablaka alatt huztál el??Az enyém?? Mmert ha igy van engem ne is keress ablakba.. tudod olyan hatalmas ablakot nem gyártanak amiben én tudnám népies rudtáncom láttatni.....:)))
nos akkor most elakadtam.......Jampec=Gróf??:))Andi=Linda???:))Szerintem ez után az következik hogy Pircsi=Istennő:))))
Visszatérve a hangra teloban..én imádoma mélyenbugóhangu pasikat... nekem férfias.. bár nem ettől lesz alfahim valaki:)) de a nyekergő tökeszorult pasikat nem szeretem...Gyerekek ma hiztam megint...:)) tejszinhabot nem nagyon szeretem, de van egy kis fillingje ,ha bizonyos helyről nyalogatom:)))
Időjárásjelentés: Keleten az idő szép,a madarak csicseregnek...Puszi neketek...
Köszi! Vettem a kódolt üzenetet :D
Sinclair · Tag · hello mindenkinek!ugyebar tobben is eszrevettuk mar hogy szabina24 nincs a hirdetok kozott.kyra-val dolgozott,ot 2napja egyfeszt probalom elerni,sikertelenul.de viszont az egykori hirdetonel megtalalhato telefonszamon a mostani aktualis viki hirdeto valaszol,tud valaki valami esszeru valaszt adni erre dologra?:D
Persze, hogy veled megyek Debrecenbe, hiszen megbeszéltük!:) De ha már egyszer kedvesen meginvitált egy masszázsra, nem mondhattam nemet!:D
Különben is, egy szóval sem mondtam, hogy akkor megyek hozzá, mikor veled leszek, hiszen (állítólag) te is kiváló masszőz vagy!:D
Katókám, ne izélj már, mért nem szereted a mélyen búgó hangú fickókat? Ha akarok én is tudok karádys lenni... :))
Egyébként kicsit furi, hogy összesen 5-6 ember írogat, hol van a többi csajszi, meg nagykandúr?!
Ja, Geróf, ez nem érvényes, hogy a benkós kb. 5-6 jelzővel szinomim, bakker, így bármit jelenthet :)))))) Jut eszembe, az tod mit jelent, ha egy csaj olyan misz?
Namosttisztázzunk valamit! Vannak hülyék, akik egész nap dolgoznak. És vannak akik röhögnek rajtuk és otthon dőzsőlnek, meg neteznek, meg néha hancúroznak egyet pl. masszázs ürügye alatt:))) Nna én vagyok az egyes csoport. Hülye. Ti vagytok a kettes csoport. EZÉR NEMTOK EGÉSZ NAP LEVELEZNI, pedig szeretnék! :) Annyi mencségem van, hogy szeretem a melóm ha sok is, meg nem is vagyok rossz benne, csak nem kéne idő előtt kipurcanni.
Pircsi, Bush, Papi! Hol vagytok már? Jaj, Grófot elfelejtettem, bocsi. :)
Szia!
Nem mindenki tűnt el, Katónéni itt van. :) A többiek sérvet kapnak a melótól ma, vagy kiakadtak a tegnapi hülyeségemen.:)
Nem velem jössz Debrecenbe? Tudom, hogy Anikó jön be neked is, de haverok lehetünk.
Hi!
Látom eltűnt mindenki ma, biztos jó sok meló van!:D
Én meg a változatosság kedvéért Anikóhoz is elígérkeztem valamikorra, hát a végén kénytelen leszek majd egy hetet Debrecenben tölteni!:DDD
Köszönöm, bár azt nem tudom, mikor fogok arra járni. De hidd el, nem fogom elfelejteni az ígéreted!:) Ráadásul arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet jó, amit csinálsz. Tudod, van összehasonlítási alapom...
Szia! Talán még nem késő! A város legjobbjai erotikus masszázsban Éva és Orsi. Szex nincs, a lakás tökéletes. Minden kedden együtt dolgoznak, négykezes. Évi: 06704112339 Orsi az eropolison hirdet szoszke néven. Évi mindent elmond, ha felhívod. Garanciát vállalok, hogy nagyon jók! Üdv.
Kedves LG!
Amit Edina nevű hölgyről írtál,annak nincs valóságtartalma.... És egyébként nem zavar,hogy mindenki látja,hogy hirdető vagy? Így próbálod bemocskolni a konkurenciát?
Nem tudom, hogy a feltartott kéznek mi a szimbóluma, de FELADOM! Bocs, hogy itt voltam, mostanában nem fog előfordulni.
:)
Tesztmagazin szintű élménybeszámoló helyett..:)
Egy nagyon csinos és kedves hölgynek :
Szia pitty ( Katalin)!
Azt hiszem most jubilálunk, mert elérted a 10. hozzászólásodat! ( és örvendtenek vala! ( idézet a Gyalogt galopp-ból !!!! )
Köszönjük, hogy primitív hozzászólásaiddal most már nem csak Heineken-t és engem kezdtél ki, hanem Kari-ka kollégánk lelkébe is beletiportál!
Azonban örömmel tapasztalom, hogy a helyesírásod javul. Nem nagyon, de egy hangyányit már jobb vagy, mint egy 4. ált. iskolás.
Tehát folytassuk a nyelvleckét:( sajnálom, hogy nem jelennek meg pirossal a javításaim, de hát ilyen a rendszer )
A legbrutálisabb a "makszimumot" szóhasználatod volt, ez már ált. isk. 2. osztályában is három aláhúzásos helyesírási hiba lenne!!!!!!!!!!!!
Most fiú vagy, vagy transzi? Mert azt utálom. Annyi nőt megkeféltem, hogy te annyi kilincset nem fogtál! Ez nem chat oldal. A Whitelady egy fantasztikus érzéki lény, üzenem Kari-ka-nak, nem próbálni kell mert azt a kiskutyák szokták, hanem meglátogatni és a maximumot adni, kicsavarni a lányból a vattot, hogy keze lába lógjon.
Na mára ennyit, ha akarsz még nyelvtanórát, akkor jelentkezz itt a honlapon!
A többieket ( Kari-ka és Heineken valamint az összes többi jóérzésű társamat Üdvözlöm! )
pitty (Katalin)! Te pedig legyél jó és tanulj sokat!
Thomika
Levente!
Itt aztán kánaán van Debrecenbe,csak birjuk ezt anyagilag is :D