Te Kató, ez a bekínálta a feleségét masszázsra, ez óriási poén!!! De komolyan :))))) Mer az, hogy anyukám, átugrok sóért a szomszéd masszőrcsajhoz, az is jó sztori, de ez, hogy a feleségét küldi át, eeeeez teccik! a falfúró nem látogatott meg?
Te Kató, ez a bekínálta a feleségét masszázsra, ez óriási poén!!! De komolyan :))))) Mer az, hogy anyukám, átugrok sóért a szomszéd masszőrcsajhoz, az is jó sztori, de ez, hogy a feleségét küldi át, eeeeez teccik! a falfúró nem látogatott meg?
Szeva, most olvasom, hogy kétértelműen írtam: hüvelytablettára gondoltam, nem postinorra :))))) azért írtam, hogy senki sem szent :))) mert OK, egy fix csaj, megbízol benn, nincs gumi, aztán eccer csak hazahozza az áldást, és ha ne veszem észre a dobozt a fürdőszobában, akkor gondolom én is partiba kerültem volna, szóval jobb félni mint gumi nékül kef élni, megjeyzem, sztem gumiban egyáltalán nem rossz, nem kéne psihésen tartani tőle, meg tudni kell jól felvenni, stb.
Sziasztok lányok, mizújs, beütött a pasiundor? :) nyugi, foglalkozási ártalom :))) tényleg nem is kérdeztem, Ti totál privátban eveztek? Semmi nagytesó? Hogycsináltátok? Sokan irígyelnének sztem Titeket.
Kényes téma a nők kora.. egyszerüen el kell fogadjuk, hogy telik az idő,!!
Sziasztok....
No mi ujs,KATÓ?Megvan még a lovagod??Az enyém is bekattant ma,eszembe is jutottál....
Dóri21 ről infó?
Valaki.
Köszi.
Hát igen, Ginához én is szeretnék megint bejutni, most szombaton vagy 2 órán át kicsöngött, azóta sem, meg karácsony óta sem...
Kár, mert nagy kiesés ez neki (meg nekünk!), remélhetőleg amúgy jól van!
Hello Mindenki!
Ha igényes szuper szexet akartok keressétek meg Szandrát! Gyönyörű, kedves, készséges és teljesen korrekt. Vigyázzatok Rá mert Ajkán nem sok hasonlóval találkozhattok! Kedves Szandra hamarosan újra felkereslek!!!!!! Addig is Puszzz!!!!!!!!!!!!
Szia Pircsi!
Szerintem az idő múlásával egyre alacsonyabb az a mérce. Igaz, csak pár évvel vagy fiatalabb, de majd észreveszed, hogy így 45 körül már egy év is sok, belenézel a tükörbe és csak csodálkozol, hogy tavaly még... Aztán jön majd a tragédia, az 50! Ahogy látom magam körül, igazi trauma a nőknek, én se várom nagyon. Sokszor elgondolkodom, hogy meddig még és utána mi lesz? Agyalok, mert bizony eljön a záróra, amit Te még 42 évesen nem érzel, de rohannak az évek. Persze minden viszonyítás kérdése. 73 éves anyám örülne, ha 50 lenne. Akkor nem örült.
Én stabil kapcsolatról már nem is álmodom, esélye nincs, nem hogy magas mérce. Az a férfi nem született meg, akit el tudnék viselni tartósan magam mellett már, illetve az egyetlen a fiam, de az más :) Te hogy vagy ezzel? Később se szeretnél párkapcsolatot? Mert most emellett a meló mellett esélytelen, ezt értem. Kétféle férfi van, az egyik féltékeny, tehát ezt nem viselné el és ő lenne az igazi, a másik, akit nem zavar, sőt, de azt inkább nem jellemzem.
Sziasztok!
Gina(37)-nak tud valaki olyan teló számot, ami be is van kapcsolva, mert én mikor hívom, mindig ki van kapcsolva?
Akinek még érdekelne a száma az Maya(36) aki tudja, annak megköszönném ha leírná.
Nekem is ez van...mindennap nézem aktiválják-e a hirdetésem...nem tudom mi alapján tiltanak le és mások miért lehetnek fenn...ha megmondanák hogy hova kell utalni a pénzt hogy előfizető lehessek előfizetnék, de még erre se méltatnak...nagyon elegem van már:( Egyik napról a másikra tiltanak..hogy lehetséges ez?
Az enyém bekínálta a feleségét masszázsra, a felső meg örökké fúr, egy-egy oroszlánüvöltés elfér :)
Jó éjszakát, vagy jó munkát! :)
Most bucsuzom is mindenkitől, sajna hulla vagyok.. reggel meg korán meló:))))
Jó éjt nektek!!!
Szia, de megjöttek a srácok is. Igen, őrült nagy lehetőség! Eddig: kimehetnék az éjszakába riszálni magam, meg pezsgőzni úgy nagyjából szarért-hugyért, mellette csávó lenne a szeretőm, mert még nős, de majd miattam elválik, mert végzetesen belém szeretett cyber, meg telefonon, aztán már nem kéne dolgoznom, gondolom eltartana, most rám spórol, mert én vagyok a tuti, de inkább nem folytatom. Érted! Tök gáz az egész. Mikor felhívtam, én csakkíváncsi voltam, hogy mit akar és ez lett belőle.
Bush Üdv neked is...Valoszinü mindenki szeretne egy társat, öreg napjaira:))) de én azt hiszem mi magasra tesszük a mércét, bár én most nem vágyom komolyra, bár ebben a szakmában mindig megtalál egy pár érzelemdús ember...
Sziasztok!!
Micsoda esély,Katoka, a nagy lehetőség... majd priviban elmeséled ugye??
Láttom hirdetések a napi termés...
Most figyelek csak! Szerinted már le kéne porolnom a VL-ről? Szemtelen! XD
Ja, akartam írni, miccótok ehhez: panellakás, teljesen rendben, csaj OK, egyszercsak kopogtatnak a falon, hogy "halkabban, hé!" . Nem voltunk nagyon lármásak, de nyilván zavarhatta a szomszédokat, de elég lelohasztó volt, veletek volt már ilyen? Lányok, Ti hogy jöttök ki a falszomszédokkal?! De most komolyan, elviselik a szitut, vagy megy a veszekedés?