Sziasztok! Infót kérnék néhány hölgyről. IVETT20 ALEXA25
KIS SEllő.Köszi!
Sziasztok! Infót kérnék néhány hölgyről. IVETT20 ALEXA25
KIS SEllő.Köszi!
Sziasztok!
Megfogadtam a tanácsot és elmentem Eszterhez. Tényleg "vérprofi" és közvetlen. Lehetett vele beszélgetni és értette a dolgát. A lakás egy kicsit lepusztult volt bár a célnak megfelelt.Egy kicsit meglepödtem mikor ajtót nyitott mert a nem sokat mutató képei alapján rosszabbra számítottam. Egy kicsit zavart hogy csend volt, és nem szólt semmilyen zene a szobában. Összességében rendben volt minden, bár én a vadabb lányokat szeretem jobban.
A most hírdető Jennys-ről van infója valakinek? A képei nagyon bejönnek nekem, de nem olvastam róla semmit, kivéve hogy az egyik kép nem az övé. Ez szerintem is igaz mert már én is láttam azt a képet másik hírdetőnél.
Helló patinho!
Az említett hölgyek közül csak Klaudia (25)-ről van infóm, szerintem csinos, kedves és teljesíti a kívánságokat. A kéró kicsit lepukkant. Ha olyan helyet keresel, ahol nem a túl igényes hely dominál, akkor próbáld ki. Viszont, ha Dóri (22) mellett döntenél, akkor kérlek oszd meg velem a tapasztalatokat, ha lesznek.
Virágszál-ról lehet még + infókat olvasni, a többi hölgyről nincs igazán hozzászólás itt a fórumon.
'google' ..mindenre megoldás, beírod mit szeretnél.
Akkor aludjá!! Én is alszom, holnap dolog lesz. (Remélem) Jóccak!
Nem homokvár? Légvár, vagy mire gondoltál? Hülye matakos agyam nem érti. :)
'cakát.
Jóccak mindenkinek! Holnap talizunk.
Ne álmodj, ha ébren vagy:)
Amúgy meg nem mondtam, hogy impo, csak hogy nem homokvár.
Szia! Adj egy emil címet, biztos lesz, aki segít. Innen kimoderálják, ha másik oldalt beír valaki.
Álmodni csak szabad? :))) Tudom, érzem, hogy nem impo és kész. Szerintem ritka jó szerető lenne, csak messze van.
Helló
Biztosan bevállalnád idegen, és esetleg a magyarral nem is igazán szimpatizáló BN szolgáltatását?
Néha még a "hazai pálya" is gázos...
Meg mivel kicsit skizofRÉM vagy, még a benned élő többi személlyel is, akik között, ugyi, leledzik hímnemű is :)))))))))))))))
Márpedig ha ettől fél, akkor viszont nem homokvár :)
Az biztos, olyan is van, akit lezs@rnék, meg leköpnék...
Miből gondolod, hogy szereti?
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni , Erdélyben lesz üzleti utam egy pár alaklommal ,
milyen Erdélyi web oldalon találok Erdélyi lányokat , hasonló konkrét oldal érdekel mint VL .
Tudna valaki segíteni ?
Sziasztok !
milyen Erdélyi web oldalon találok Erdélyi lányokat , hasonló konkrét oldal érdekel mint VL .
Tudna valaki segíteni ?
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni ?
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni ?
Adok én neked mamókát!! Kató. Nahát! Bush nem impotens, ez tuti, sőt. Tehát ilyet nem mondok neki. Még az impotenseknek se mondanám, viszont egyszerre 3 nővel lehetne együtt: Linda+Andrea+Katónéni. Na, lehet, hogy ettől már megijed bárki. :)))
Szia drágám! Hogy állsz a pisiszexszel? :))) Én a helyedben simán bevállalnám, bárkit lehugyoznék, aki kéri, olcsón. Megiszol egy pohár teát, nesteát, 5 perc és mész pisilni. Sokan kérik? Tőlem sajnos még senki eddig.
Bush szereti a szexet, erre megesküdnék. :)