Szia!
Azt tudod, hogyan hívják azokat a tutajosokat, akik faanyagot szállítanak
Szia!
Azt tudod, hogyan hívják azokat a tutajosokat, akik faanyagot szállítanak
Gyere, várunk szeretettel!! Csinálunk egy Kató dayt.
Az én írásomat már 1 órája nem küldték moderálásra!! Semmi más lehetőségetek nincs kibogozni a szálakat?
Erre van ideje a Tisztelt Szerkesztőségnek hogy moderálja az ú.n. önreklámot,de az senkinek nem jut eszébe,hogy nem írtunk ide addig amíg minden rendesen működött a hirdetések körül?!
Mint ahogy azt az előttem író "Babuci" is írta,minden ami adatot kért a Kedves Szerkesztőség,időben és pontosan el lett küldve és minden pontosítva lett,még sincs semmi változás!
Gondolom ez a hozzászólás is moderáslásra fog kerülni.........további szépp napot mindenkinek.
Ilko! Merre vagy? Ennyire nem dolgozhatsz! Vár a kis család. Mi újság Pécsen? Én itt Vp-ben várom a tavaszt, de nagyon nem akar kisütni a nap. Ellátogatunk majd Debrecenbe? Azt mondják, jó hely.
Jó reggelt papi!
Nem beszélni, csinálni. Mostmár tényleg elugrok Debrecenbe, ott vagytok, szerintemjól járnék,de lehet,hogy megvárom a tavaszt. Te, Gróf, Bush, ez már 3, nem is 2!! :D Ott vannak a Férfiak.
Látom, már mindent moderálásra küldtek!!
Szia!
Nem hiszem, hogy felfújod, sejtem,mi a baj. Tényleg Neked kell rendet tenni, de ha kibeszéled magadból, sokszor az is segít.
A szexről inkább nem beszélek most. El is felejtettem, mi az :)
Sokunknak van gondja.Nekem lassan 4 hete.Mindent elküldtem,amikor kérték.Nem reklamáltam.Emailt írtam,normális hangvételben.Még választ sem kaptam.Lassú?A hirdetések száma nem emelkedik.Ez inkább a munka hiányát jelenti,mint a sebességét....
De mint látom, nem csak neked van próblémád evvel, valami oka csak van. Vagy nem küldtetek el valamit, vagy a rendszer ennyore lassú.
Nem tudom....arra gondolok,hogy kell lenni valami nyomós indoknak a háttérben.Összeesküvés elmélet....lehet paranoiás leszek????
Ok, akkor beszéljünk!!
Sziasztok!!
Ebben senki nem tud segiteni, magamnak kell megoldanom, de lehet csak felfujom az egészet!!
Beszéljünk a szexről inkább!
Nekem nincs bajom evvel, mert legalább lehet látni, olvasni róla. Csak ezezket hamar törlik innen a fórumról. Ezért írtam, hol lehet a hiba?
Eddig is itt voltunk és vártunk türelmesen.....de már hetek óta nincs aktiválás.Ellenőrzés van.Eredmény nélkül......Ezért írtunk ide.
Szép napot Mindenkinek!
Jó reggelt! Segíthetek?
Vajon hol lehet a hiba? Hirtelen öten ugrottak be, mert nem látható a hirdetésük.
Voltam a pl-en (apró)hirdető Tina és Szandinál (Tó u.6 70/5619628). Wááá, bekopogtam, kinyitották az ajtót, és a látványtól majd' szívinfarktust kaptam :D No nem az elbűvölő szépség láttán... Szóval inkább megköszöntem a lehetőséget, és eljöttem... Aki nem hiszi, járjon maga utána :D
Hoppá! Egy hiba...
A rendszer automatikusan moderálja azt a szót, amiben nincs semmi csúnya! Csak az egyik szótag. Szóközökkel elválasztva írom le, hátha így nem veszi észre:
s z a r v a s h i b a
Köszi Thomika!
Igazad van, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, ígérem leközelebb nem vétek ekkor szarvashibát! :-)
Mélységes bocsánatot kérek mindenkitől!
És (tudom, hogy nem kezdünk így mondatot, de az írónak van joga hozzá) most vezeklésképp megostoroztatom magam... valamelyik lánnyal! :)))