Hali!
Ha ez segítség akkor társkeresö.ro. Sok rossz lány is hirdet.
De, hogy működik velük a kapcs felvét nem tudom.
ÜDV bacardi
Sok szerencsét
Hali!
Ha ez segítség akkor társkeresö.ro. Sok rossz lány is hirdet.
De, hogy működik velük a kapcs felvét nem tudom.
ÜDV bacardi
Sok szerencsét
Szia! Azt a levelet nem egy falusi buta liba írta, de még csak nem is Ilona10, szerintem. Persze ez csak az én véleményem. :)
Szia, Heineken star!
Köszönöm hogy reagáltál. Úgy látom hogy 1-2 fórumozó tényleg segítőkész (mint példáúl te) és fontos infókat ad. Olyan sok jót olvastam Krisztáról, hogy szerintem most őt fogom kipróbálni. Nekem jobban bejönnek a teltebb idomu lányok, de nem mindegy hogy lehúznak vagy sem.
Szia hatas!
Én még a múlthéten hívtam, és nekem elsőre felvette a telefont. Pontosabban csütörtökön.
Szevasztok!!!---Keresek egy hölgyet 40-es korosztáj--elsősorban masszőz--sziszi vagy szúzi pontosan nem tudom a nevét de eddig itt hírdetett Székesfehérvár VL-on. szeretném a teló számát!!!!!!!!!!!!----Köszönöm
Itt a vége a történetnek, nem hinném, hogy ezt lehetne tovább ragozni.
Egyetértek, de azért kíváncsian várom a fejleményeket.
Bush!!!Az anyádúristenit, hol vagy már???
Kösz, már azt hittem eltűntetek mind. Nem, nem homokos. :)))
Csak figyelj és várj! :)
Na te matakos :)
Nálam a homokvár = homokos
Megnéztem, semmi érdemlegeset nem láttam! Egy falusi toprongy-agyú bige ámokfutásának idézete olvasható, illetve a válasz a mosoni topicban.
Szia béci80!
Jennys(20) kapcsolatban ki kell ábrándítsalak, mert az öt képből négy nem az övé. Ez a lány korábban Dorcika meg még jónéhány néven hirdetett, és az utolsó pucsítós kép köztük volt. Részemről ez már eleve elvetendő, hogy így akarja magát eladhatóbbá tenni. Hallottam róla jót is, rosszat is... inkább rosszat. Én nem mennék el hozzá, de ez a te döntésed.
Gróf!! Esemény van! Hol vagy?
Ügyes!! XD
Szia! Ezt írtam, kimoderálják, ha másik oldalt beírsz. Azért írtam neki, hogy adjon e-mailt, valaki biztos segít neki.
Van egy oldal ahol vannak Erdélyi lányok lanyok. eu , megpróbálhatod ott , csak kicsit még gyenge az oldal !
Van egy web oldal ahol vannak Erdélyi lányok https://www.lanyok.eu
Kicsit gyenge az oldal , de megpróbálhatod !
A fenébe elrontottam,természetesen Alexa85 a neve helyesen!
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy mi van Alex85-tel? Nagyon csinos kis hölgy volt,sokáig hírdetett,de jó pár napja eltűnt! Remélem nem örökre!Ha olvasod kérlek válaszolj,vagy bárki aki infót tud róla,kérem írjon!