Nem írtál! Írj most, ha tudok, segítek.
Nem írtál! Írj most, ha tudok, segítek.
Gróf kurátor uram szertném veled a kapcsolatot felvenni ,nem fórumos témában, előre is köszönöm foximaxi111@frremail.hu
KATOKA.. no most fogok irni privát ,mert tanácstalamn avgyok, segits nekem... már a pezsgő sem segit
Kedves Smiley!
Köszönöm szépen a hozzászólásod,mert ebből legalább kiderül,hogy ellentétben sok lánnyal,én nem fiatalítom magam,valóban a napokban töltöttem be a 19-et.
Szerintem mondtam neked,hogy én most kezdtem a munkát,azt amit te gyerekheverőnek írtál,azt is lecseréltem franciaágyra.
Kedves drága Smiley!
Rajtam kivűl sok idősebb nőci van Sopronban,nekik a sok éves tapasztalatuknak,nekem a fiatalságomnak van *ra.
Sajnálom,hogy nem voltál velem megelégedve,mindenkinek én sem tudok 100%-an megfelelni,de igyekszem,hidd el!
Puszillak!
Ez nagyon is igaz január első hete ota nem igazán rakják fel a hirdetédeimet...érdekes dolog ez.pedig voltam már itt...ugy látszik valami kivételezés van itt pedig én is fizetnék a hirdetésért
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nem aktiválják a hirdetésem, de mindennap vagyok 10-től 22-ig elérhető vagyok! Barbycica19
Judit: nagyon rendben van... minden a megbeszéltek szerint történt. "Rendesen" felöltözve várt, tényleg mindent szeret, és minden féle módon. Egyáltalán nem siettet (voltam vagy 2órát), nagyon benne van mindnenben. Kinézetre teljesen rendben van. Nagyon aranyos. Kifejezetten ajánlott.
Tisztelt Szerkesztőség!
Mint oly sokan mások,én is nagyon nagyon sok levelet írtam Önöknek,ez úton is szeretném Önöket kérni arra,hogy aktiválják a hirdetésemet.
Köszönöm.
Csatlakoznék az előttem szóló hölgyhöz!
Szintén egy hónapja nem aktivál a rendszer de ettől függetlenül ugyanúgy elérhető vagyok.
Szép napot mindenkinek
Csá! Valaki cica27-ről tud infót? Köszi!
Szia ilko, igen, sejtem, hogy mitől nem alszom, de lehet,hogy csináltatok egy koponya CT-t, hátha belelátnak a fejembe. :)
Azért az jól esik, hogy kedveltek. Tudom, a legtöbben szétdolgozzátok Magatokat és nem értek rá mindig itt lenni.
Én ilyenkor, meg este vagyok itt, napközben fiam dolgozik a gépen, nem zavarhatom. Néha elmegy valahova, akkor esetleg ideférek, amúgyis dolgozom én is, ha ez munkának nevezhető, bár tegnap azt hittem, leszakad a karom, egymás után alig szünettel masszázs, de igazi, nem símogatás, ami persze jó, mert azért hirdetek, de mocskosul lefáradtam.
Legyen szép a napod, jó munkát!
Jó reggelt! Csak fáradt voltam tegnap,azért írtam mindenféle hülyeséget, nálam így jön ki. Tudom,hogy kedveltek és én is Titeket, egyszerűen csak beszélgetni szerettem volna, de nem nagyon ért rá senki. Azért az is elgondolkodtató, hogy itt beszélgetek. Tulajdonképpen az a jó, ha megy a szekér, de időnként eltűnnék egy időre és nem lehet. Csak kicsit valami mást!
Veled mi van? Átálltál már az új életedre?
Szia Heineken!
Elküldelek moderálásra, mert azt írtad, hogy "rövidnadrág"!
Ilyen kifejezéseket nem használunk a fórumon!!!! :-)))))))
Üdv: Thomika
így van!:D
Ugyan, szerintem azokat érdekli, hogy mi van veled, akik beírnak ide, különben messziről elkerülnék ezt a topikot!:)
De én pl nem igazán érek rá esténként iroganti ide, inkább ilyentájt picit, vagy koradélután.
Gondolkoztál azon, hogy mitől alszol rosszul? Merthogy általában oka szokott lenni, ami elég változatos lehet!?
Kellemes Napot mára (is):D
Jó éjt Drága,, de iganis engem érdekel, hogy mi van veled,, és veled örülök, ha jó napod van,, nem tudom mi miatt van, de én sem alszom tul jól mostanában..
Puszi Drága Kató!!és a többieknek is!!
Nyugodalmas jó éjszakát kedveskéim! Remélem, holnap élénkebbek lesztek, puszi a pocitokra meg ahova akarjátok.
Pircsinek nem a pocijára, hanem a pofijára. Nekem ma mozgalmas napom volt, egy joghurttal küzdöttem végig a napot estig. Aztán még jött volna egy vendég, de én már rendeltem pizzát, így nem tudtam fogadni, de rábeszéltem, hogy holnap jöjjön, amikor nem pizzázom. Nagyon sokat gyúrtam 20 perces szünetekkel,éhesen, de most boldog vagyok, mert holnap folytathatom. Minden nap egyformán kezdődik, fel kell kelni, de én örülök minden új napnak. Tudom, hogy ez a sok zagyvaság senkit nem érdekel rajtam kívül, de, ha nincs itt senki, magamnak írok. Több hülyeség most nem jut eszembe, még mindig egyesével jönnek a pasik, élménybeszámoló késik, de eskü megírom,ha megvolt. Jó lenne már egy igazán jót szexelni is, nem csak verbálisan. Most megyek az ágyikómba, még nézem a tv-t, aztán elalszom egyszer. Mostanában rosszul alszom, de ez se érdekel senkit. Álmodjatok szépeket helyettem is! Csók Katómami :)))
Iszonyat lassúak vagytok. Én szemüveg nélkül verem a klaviatúrát, azt se látom, mit írtam, jövök-megyek egyik szobából a másikba, hogy itt vagytok-e... Mi van ma veletek?
Az a helyzet, hogy Gróffal elég különleges a kapcsolatunk, de ez tényleg bók volt és szerintem jó lehet vele (csak tipp :)).
Engem is qurváztak már le így, jól esett. Beszélünk itt mindig a szexről!! Már szexelhetnékem van. :)
És te tudtad, hogy minden pasi hűséges k urvát keres? :)))