Tisztelt szerkesztőség! Köszönöm a gyors intézkedést. Szöszi
Tisztelt szerkesztőség! Köszönöm a gyors intézkedést. Szöszi
Verőfényes szép reggelt!!
Sakkoztam az este..mindig egy lépéssel előre,vagy vissza,... és aztán sakk és matt:))))
Milyen sokáig fenn voltál, vajon mit csináltál eddig?
Újra itthon!! Üdvözlet!
Sziasztok!Letelt a németországi kiküldetésem és hétfőtől szeretettel várlak benneteket.Időpont egyeztetés miatt már ma is hívhattok.puszi Mindenkinek!Zsuzska
Igen működnek, de ez tegnap történt, és hirtelen 40 hirdetéssel több lett.
Most térek nyugovora...Szép álmokat nektek,, és sok ogazmust, meg locsolót... huu de szuper volt az estém....
Azt azért nem mondanám, hogy nem működnek a szerkesztők. Múlt héten, vagy előtte kb. 87 hírdető volt. Most pedig 127...
Bocs pitty, de ki kell javítsalak:
Nekem nem áll fel, és Thomikának nincs pénze lányokra!
:)))
Mi van? Megint eltűnt mindenki, Te is? Azért azt elmesélhetnéd, hogy hogy bírod szusszal. Tényleg érdekel. Egész nap fullon, aztán még éjszaka is, azért ez húzós. Nem? Vagy én öregedtem meg? Mert nekem muszáj eleget aludnom, különben egész nap használhatatlan vagyok. A hangulatomról nem is beszélve.
Nem szóltál bele a nagyok beszélgetésébe, Te is nagy vagy és tapasztalt, azt hiszem.
Kösz, csak ne lennétek olyan messze, egy napig utaznék!
A szülinapod nálam is megünnepelhetjük...
Ritkán de valoban előfordul,hogy semmi meló, de nekünk is van kikor ügyet kell intézni, de én pl ma fullosan tele voltam és még most kezdődik az éjszaka,érdekes dolog ez,én szeretem a maxot adni, ha fáradt vagyok nem megy, a kedves vendéget ,megkérem, nem -e lehetne holnapra áttenni, persze ,hogy nem hisz ha áll a f... akkor akár a konektort is, aztán ha nem azt kapja amit várt, akkor csak a gond van...ha nem vállalom meg megsértődik,,, Most ugy érzem kicsit beleszoltam a nagyok beszélgetésébe..bocsi...
Heineken star vagy szar te is kopj le innen ez nem magyar óra fóruma óvodások csorog a nyálatok szeretnétek valameik leányzót,de nincs lóvé akkor meg mi a francot kerestek itt, Carton network az kell nekte. meg mese meg a csillagok háborúja.
Sziasztok!
Ma Nagykanizsán jártam a következő hölgynél:
Mindenki nagy ívben kerülje el!!!
A képen nem ő van, de lejjebb vitte az***moderálva***, így gondoltam maradok.
Már vetkőztem le, amikor az egyik helyiségből kirontott egy sittestetkós kancigány ***moderálva***és elkezdett hőbölögni, hogy "mi folyik itt?". Hát eléggé meglepődtem és gondoltam akkor távozok. A ***moderálva***beállt az ajtóba, hogy innen aztán el nem megyek. Szépen felöltöztem, elindultam az ajtó felé és mivel nem állt félre, nekinyomtam a mellkasomat a mellkasának és két centiről belemondtam a pofájába, hogy már pedig én elmegyek. Na ekkor félreállt és kiengedett. Csak az autóban jutott eszembe, hogy az ***moderálva*** meg otthagytam. Még gondolkoztam egy sort, hogy visszamenjek-e érte, de úgy döntöttem inkább továbbállok.
Azért ki van ez találva! Mit tudtam volna csinálni az adott szituációban? Megfordult a fejemben, hogy leverem mint a szart a nőjével együtt, de mi van akkor, ha kinn vár még 20 cigány? És ha rámhívják a rendőrséget mit mondok? Miért csaptam szét őket a saját lakásukban?
Ezt az ***moderálva***buktam. De szerintem ennek a brigádnak azért vissza is tud rúgni a ló, mert hogy én többet egész Zala megyébe nem ***moderálva***az biztos! És ha ezekért a dolgaikért a konkurenciánál is csökken a bevétel, akkor viszont kérdőre vonják őket...
Biztos nem én vagyok az első aki így járt náluk. Szerintem másnak aki nem így lépett fel, még a gatyáját is elvették.
Egy biztos: ha legközelebb találkozok ezzel a büdös sittestetkós kancigány ***moderálva***és egyezik a létszám, akkor rárombolok és tolószékbe rakom.
Mi ez thomika magyaróra vagy óvoda ha nem áll a farkad vegyél be egy viagrát ,vagy menny vissza az óvodába ,vagy töröld magad innen .Ez szánalmas ha nem tudod ez egy sexuálil oldal fóruma és itt beszéljük meg a lányok mikéntjét.De te szerintem az óvodába való vagy kopj le innen.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Ma Nagykanizsán jártam a következő hölgynél:
Mindenki nagy ívben kerülje el!!!
A képen nem ő van, de lejjebb vitte az árat 8-ról 5-re, így gondoltam maradok.
Már vetkőztem le, amikor az egyik helyiségből kirontott egy sittestetkós kancigány strici és elkezdett hőbölögni, hogy "mi folyik itt?". Hát eléggé meglepődtem és gondoltam akkor távozok. A strici beállt az ajtóba, hogy innen aztán el nem megyek. Szépen felöltöztem, elindultam az ajtó felé és mivel nem állt félre, nekinyomtam a mellkasomat a mellkasának és két centiről belemondtam a pofájába, hogy már pedig én elmegyek. Na ekkor félreállt és kiengedett. Csak az autóban jutott eszembe, hogy az 5ezremet meg otthagytam. Még gondolkoztam egy sort, hogy visszamenjek-e érte, de úgy döntöttem inkább továbbállok.
Azért ki van ez találva! Mit tudtam volna csinálni az adott szituációban? Megfordult a fejemben, hogy leverem mint a szart a nőjével együtt, de mi van akkor, ha kinn vár még 20 cigány? És ha rámhívják a rendőrséget mit mondok? Miért csaptam szét őket a saját lakásukban?
Ezt az 5ezret buktam. De szerintem ennek a brigádnak azért vissza is tud rúgni a ló, mert hogy én többet egész Zala megyébe nem kurvázok az biztos! És ha ezekért a dolgaikért a konkurenciánál is csökken a bevétel, akkor viszont kérdőre vonják őket...
Biztos nem én vagyok az első aki így járt náluk. Szerintem másnak aki nem így lépett fel, még a gatyáját is elvették.
Egy biztos: ha legközelebb találkozok ezzel a büdös sittestetkós kancigány stricivel és egyezik a létszám, akkor rárombolok és tolószékbe rakom.
Helló, ma tényleg semmi meló nem volt, ilyen nap is van, ezért se hiszem el a napi 10 vendéget, van amikor tolakodás és vannak néha totál üres napok. Ma pihenőt tartottam, úgyis fiam névnapja van. Amikor munkáról írok, az a masszázs, csinálni kell, hogy valaki megtudja, mennyire fizikai meló, a legtöbb vendég el se hiszi, hogy ekkora erő lehet egy törékenynek látszó nőben. Csak akkor veszem le a kezem a vendégről, amikor krémezni kell. Mentálisan is adsz, az meg az agyad szívja, amíg meg nem tanulod átadni magad teljesen. A masszázs egy csodálatos dolog, de fárasztó, a kézizületek mindenképp kikészülnek egy idő után. Én már 7 éve csinálom, de nem kell sajnálni, jobban élvezem, mint idegennel dugni. Nálam a műsor úgy néz ki, hogy kap először a kedves vendég egy igazi egész test masszázst, aztán vagy kézimunka (tantra intim része, hatalmas orgazmussal jár), ez a masszázságyon (kb.10-ből 7 ezt választja), vagy, ha nagyon ízzik a levegő, csak akkor van szex, de akkor tényleg élvezet.
Fiam okos és megtanulta lezárni magát, mást nem tehet. Amúgy egyetlen dolog zavarja, bántja, ha én érzem soknak, amit csinálok. Mindent tud és vigyáz is rám, ha szükség van rá. Sose titkolóztam előtte és ez így jó.