Katokám ment egy privi.....
Katokám ment egy privi.....
Sziasztok..
No azt mondjátok meg nekem.. ha egy autoban, van egy madár, ami nem leszállva van.. akkor neki is repülni kell ahogy az auto megy ,olyan sebességgel?? valoban nem tudom??Ki kellene probálni...
Sziasztok!
Elküldenétek nekem a számotokat?
Szevasztok, kisütött a nap, ömlenek a vendégek? Mieza nagy titkolózás Ilkóval?! Privátfotók áramlanak vágatlanul? :) Na így Ilko hamar kiüt engem a nyeregből, mondhatom!
Ment válasz, gondolom, este olvasod el.
Sziasztok! Kiéhezett Férfitársaim!
Lenne már végre valaki olyan tökös legény,hogy megosztja
velem tapasztalatait két dögös debreceni lányról,ALEXA(25),RÉKA(19)-ről.
Nagyon várom beszámolóitokat!
Üdv:tamasfabio
Sziasztok!
Szeretnénk felhívni minden régi és új vendégeink figyelmét, hogy a újra elérhetőek vagyunk Kingával a régi számunkon!
Szép napot! Köszi. :)
Látod Kriszta még mindig te vagy a legjobb, ez az újonnan beugrott Melissa is csak a te bemutatkozódat tudta lenyúlni :)
Jó reggelt! Nem Pierce Brosnan az esetem. Ha akarod, jössz, ha nem, nem. Puszi a távolból.
Szia,
köszi a tanácsot, a városban is új vagyok még, de képek alapján nekem a 19-es Melissa jön be, tetszik az a pár sor és telón is szimpi volt, de még átrágom, de biztos hogy ovatós leszek, vagy megvárom pár ember vélemyényét róla:)
Kitti (22) ? :)
Kató, ne ad fel..komolyan.. ha Bush. nem megy . csak megijjedt kicsit.... .
Küldök én olyan vendéget neked, hogy panasz nem lesz ,hogy nincs szex, az tuti...
Szia aias!
Gyanítom, hogy a 18 évesnek írt Melissa lesz az, a szilikon cicis. Abból gondolom, hogy figaro_85_ro írta, hogy hallotta amint a háttérben többen is lehetnek. Ismerem a helyet, a fotókról felismerem, ott valóban van több lány is. A Sarkantyún van a hely. Ha elmész ne lepődj meg, hogy felajánlják, hogy bármelyik lányt választhatod.
Egyébként nem egyformák ott sem a lányok, nekem szerencsém volt, egy normális lányt fogtam ki. Mindenesetre meglepő a szitu, ha úgy mész oda, hogy nem tudod mi vár rád, és ezzel a lányok kicsit vissza is élnek. Nem kell meglepődni, és nem érzed magad kellemetlenül.
Jótanács:
ha új helyre mész, ahol még nem voltál, inkább legyél bizalmatlan és óvatos!
Minden jót!
humm · Kvázi-tag ·
Hé, és le is vették ha jól látom! Lehet örülni!
Jóccakát Kató, nincs szívem azt írni, hogy "tk. voltam Nálad, de nem szerepeltem vmi jól, ezér tagadom le", pedig nagy csavar lenne, de így legalább még van egy dobásom, hogy kiengeszteljelek, rendben? Pircsi! Irjá má neki, hogy ne aggya fel, ha majd eccer Pierce Brosnan felcsönget, fel legyen rá készülve!
humm · Kvázi-tag · Oszt akkor mi van? Csak a moderátorokkal akar kicseszni valaki... Egyszerűen le kellene venni a "moderálásra küld" gombot és jónapot.
Jut eszembe az edzésről, GK! Daniella elég dögösen néz ki, PP-vel ellentétben én szavaznék rá! A Nauszika sem rossz bőr, jöhetnek a tippek, mondom edzeni kő :)) Ja, korábban írtad, hogy 2 újonc van, kire gondoltál, mosmá elárulod? Vagy csak írd meg, hogy hány évest nézzek!
Jó éjt mindenkinek! Mentem, holnap kelni kell. Tényleg kár, Bush, de ez van.