Kinek áll a répácska??:))Vagy mi is van most??:)))
Kinek áll a répácska??:))Vagy mi is van most??:)))
Sziasztok!
Mi ujság gyerekek??
Nem egy nap, Teeee! :)))
Ej, de nem érted Te ezt a masszázst. :) Hát persze, hogy ellazulás, de aztán úgy játszom én a kis kezeimmel, mint egy zenész a hangszerén. Ha akarom, a lepedőt tépi utána, áll a répácska!
Ali baba és a 40 rabló? XD
Hali Gróf! Mit kezdenél 40 új lánnyal? Nem sok sok az egy kicsit még Neked is? :)))
Írtam, kb. 10-7=3 :) Össze-vissza, érezzük azt masszázs közben, hogy mi lesz, de úgy 30% a szexes, a többi kézimunkás.
Nati!
Nagyon kedves voltál velem..Igazi érzéki szeretkezés volt.
Sok sikert a további melóhoz.:))
Még egy szösszenet tőlem.
Sokan leírták már itt Sz**királynő-Böbikét. Én még személy szerint nem voltam nála(sajnos), de mindig megdicsértem amiért tud fejlődni a képeivel. Lehet, hogy tényleg jó fotósa van, de Én úgy látom hogy "Ő" meri az arcát is hozzátenni a dolgokhoz. Szerintem ezzel eléggé pozítívvá teszi magát !
Üdv !
Na most aztán van bőven választék :-))) Már annyira is hogy Cica = Kyra Baby-vel. Csak el kell döntened hogy melyikkel szeretnél találkozni !!!!
Szia Heineken!
Igen, így hó vége-eleje felé, amikor nincs még fizu, nagyon nehéz a megélhetés. Ilyenkor marad az írosgatás és a fantáziálás! :-)))
Üdv: Thomika
Szia pitty (Katalin)!
Eddig nem volt magyaróra, de most figyelj kis barátom:
Mi ez thomika? Magyaróra vagy óvoda? Ha nem áll a farkad vegyél be egy viagrát ,vagy menj vissza az óvodába ,vagy töröld magad innen. Ez szánalmas, ha nem tudod ez egy sexuális oldal fóruma és itt beszéljük meg a lányok mikéntjét. De te szerintem az óvodába való vagy, kopj le innen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi hibával nem valószínű, hogy 5-ös voltál nyelvtanból.
A másik az, hogy ha jól láttam már 6 egész hozzászólásod volt a fórumon. Ebből egyet nekem szántál ( lásd fent ) a másikkal Heineken star-t örvendeztetted meg.
Kettőt töröltek, mert gondolom szépen fejezted ki magad.
Kettőben pedig szerintem nem sok mindent mondtál az adott leányzóról.
Ezzel szemben Heineken star barátunk 49 hozzászólással bír, bár igaz én a magam részéről "csak" 22 hozzászólást tudhatok magam mögött. ( azonban ezek közül egyet sem kellett törölni a mosatlan szám miatt )
Na legyél jó és tanulj sokat!
Üdv: Thomika
És ez mennyire gyakori?:)
Sziasztok!!!!
Elíz 23 ról tud valaki vmit mert már régóta fel akarom keresni de nem veszi fel a telefont!!!!!
Aki tud vmit az irjon léccic!!!!!!
Helló
Heineken Star!
Jól bírod, le a kalappal!
Sokáig azt hittem naívan, hogy ilyen mértékű butaság csak a Mónika Showban létezik, de tévedtem!
Nagyon sok 80 alatti IQ negatív ember létezik!
Üdv
Ha mindketten. :)
hello! shelliről tud valaki valamit?( 28)Dankó Pistán lakik, csak mert nincs már kint a képe és egy telefonszám jól jönne előre is köszi
Mit jelent, hogy ha nagyon izzik a levegő? Mármint ha a vendég akar szexelni, vagy ha te akarsz szexelni, esetleg ha mindkettő egyszerre?
OK.
Szia.
Ha olvastad volna a másik fórumot a P.....net-et akkor nem mentél volna hozzá.
Sajnos már többen jártak így, és a másik fórumon kezd szerveződni a póruljártakból egy csapat, akik visszamennének egy "beszélgetésre"
Ha gondolod csatlakozz.
Megérdemelné a "C" csapat a kérdőre vonást.