Gratulálok a beszámolóhoz, amit írtak Rólad. Egy NŐ milyenségét nem csak a külsőségek határozzák meg.
Gratulálok a beszámolóhoz, amit írtak Rólad. Egy NŐ milyenségét nem csak a külsőségek határozzák meg.
sidney nem rossz csaj!bár a képek kicsit mást mutatnak de viszont a kedvessége potol mindent!10-bol 7 szerintem.
Üdv Makktársak.
Járt már valaki Sidney (29)-nél?
Élmények, tapasztalatok?
Sziasztok!
Hülye kérdést teszek fel, de értelmes választ várok.
White Lady 33-ról nem olvastam eddig csak annyit, hogy aranyos lány és semmi konkrét. Tehát szeretném, ha esetleg valaki megerősíte abban; érdemes felkeresni. A hülye kérdés: milyenek a lábújjai? Valaki emlékszik rá? Kértem, hogy tegyen fel képet erről a testrészéről, de sikertelen voltam. Nekem a normális, nem görbe, hanem egyenes lábújjak jönnek be és fontosak. Köszönöm a választ.
Ne is! Mostmár élőben is akarlak látni! :) És beszélgetni is, csak félek, hogy hosszúra nyúlik. Nem is tudom még, hol ünneplünk. Van valami ötleted? Nem ragaszkodom Debrecenhez, valahol félúton kéne, de úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
Szia Pircsi! Neked is szép napot! Már azt hittem, mindenki sztrájkol. :) Jaj, rengeteg a házimunka, takarítok, vasalok, aztán még valószínű hajat mosok, meg nem tudom még. A fürdő is rám vár, fiam kipucolta a klavlatúrát, olyan kosz van bent.
Holnap rohanhatok megint masszázskrémért, postára... Mindig viszik a pénzem, szörnyű!!
Megvolt a szombati vendéged?
Én is örülök Grófnak, tudta én, hogy visszatér, olyanok vagyunk mi itt, mint egy kis család. :)
Remélem, holnap Ilko és Bush is megjön! Ja, és papi, bár ő ritkán ír.
Üdv neked Gróf..Örülök, hogy itt vagy....
Kató neked is minden szépet ebben a napsütésben....
Helló Gróf
Az utóbbi néhány napban nagyon csendben voltál. Azt hittem, hogy le lettél moderálva + itt a fórumon sem volt túl nagy népszerűséged, azért besértődtél.
Igazából az a véleményem, hogy csakis lányokról nem lehet folyamatosan fórumozni, előbb-utóbb bedöglik vagy lapos lesz. De ha nem bántasz igazán népszerű és kedves lányokat, valamint nem megy el személyeskedésig a vita, akkor lehet itt másról is írni.
De neked, mint a szex istenének és Debrecen város lányai ismerőjének nem volt mostanában valami megosztani való élményed?
Persze szigorúan "normális" stílusban.
Na hát Marian... ő már régi motorosnak mondható. Egy jó ideig nem hirdetett, és mostanában tűnt fel ismét a színen. Korábban más néven hirdetett.
Egyébként tapasztalatom nincs róla, de engem annyira nem...
Talán lehet nem is érdekes, hogy a saját nevét sem tudja leírni... nem akarok párhuzamot vonni, de anno Gyula sem tudott egy névelőt sem helyesen leírni.
Ha elmész Marianhoz, légy nagyon körültekintő!
Minden jót!
Szia fustos!
Köszönjük, jól teszed, hogy újra feleleveníted a régi, gázos lányokat, akik még mindig nem léptek le innen. Én anno Gyulának neveztem el, miután sikerült néhány meddő mondatot idézni hozzá, amit az ő agyhoz nem hasonlítható, elkorcsosult szerve nem bírt felfogni. Na mindegy... Írd be a keresőbe: Gyula. Szerintem dobni fogja.
De mindenképp jó, hogy újra írtál róla, hogy akik most kezdik felfedezni a fórumot, azok se csússzanak bele Gyulába.
Hol leszel március közepén? És a szülinapi bulimmal mi lesz, kihagyod? :)
Szia! Na végre! :) Hiszed, vagy sem, hiányoztál. Az, hogy kimoderáltak, várható volt, hiszen válaszokat adtál a másik félnek és így nem tudják olvasni a népek a veszekedéseteket. Én nem tudom, ki kicsoda, de nem is azért vagyok itt, hogy kiderítsem.
Legfeljebb Debrecenben nem írsz, bár Bush is hiányolt, ha jól emlékszem. Maradj itt náunk! :)
Képzeld, csináltunk új képeket, majd meglátod, ha aktiválják a hirdetésemet. Nem volt időm lemenni a bankba, majd holnap, vagy kedden, lejárt a hirdetésem. Olyan fotók, hogy na! A szöveg is változni fog valószínű, majd még átgondolom. Utána várom szíves véleményedet! Az igazi Linda lesz fent, a kedvenc képeid maradnak természetesen. :)))
Igen, a mi kapcsolatunk különleges és mi legfeljebb vitatkozunk néha egy kicsit, de jól esik, nem? :)
Egy kis 21éves Marian nevü lányról tud vki infót?Nem túl rég hírdeti magát.Érdekes,hogy a saját nevét se tudja leírni!!! :-) Mariann 2 n-el ugye?Ő meg egyel írja.
Gróf, gyere vissza! Mindenki Téged vár! Itt szeretünk.
Kurvász társak!
Kezdőként megosztom mai tapasztalatom: Reggel úgy döntöttem meglátogatom Fanni (23)-t. Már régóta szemezgettem képeivel és hát döntöttem! Felkerestem és mitagadás nem okozott csalódást, felülmúlta várakozásaim. Igényes kis bige, szép arc, formás nagy cicik, finom puha bőr és frissen borotvált.
Nekem jó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Zsuzsi (20)-ról és Nyuszó (20)-ról van infótok?
Üdv
Szevasztok!
Van itt Nyházán egy csaj.Most Manóka néven fut.Nem értem miért kell váltogatni állandóan!
A mell bimbóiról akármikor megismerem.Egyszer már vagy fél éve voltam nála.Nem egy nagy észlény!Meg olyan kis kezdő még,de szerintem soha nem fogja megtanulni a szakmát.Láttam is már a városban,csak úgy nappal.Mitomén!Bóótba ment,vagy a gumishoz(óvszerért),vagy nőgyógyászhoz?Egy idősebb,nagydarab nővel láttam,aki annak idején ott lehetett a lakásban elbújva.Nem loptak meg,csak szerintem fél egyedül kuncsaftot fogadni.Akkor is leírtam,hogy szerintem arra mennek csak,hogy ugyan beengedik az embert a házba,meg mutat is vmit magából,de rendesen nem végzi el a dolgát.Nálam csörgött a telefonja és felvette.(eleve illik kikapcsolni,vagy lehallkitani ilyenkor)Jaj!Bocsi,de nekem most muszály elmenni!Fontos dolgom van.Majd legközelebb!Vissza a lóvét szivi akkor!Erre mocorgás a másik szobából!Felöltöztem.Próbáltam szétnézni.Egy 3szobás,nagy panellakás volt.Egybe mi,a másikba meg a konyhába sikerült,a harmadik meg be volt zárva.Szerintem belülről kulcsal.A kiscsaj közben folyamatosan visongott és próbált feltartóztatni.A harmadik szoba előtt látszott,hogy kész akár a szemem is kikaparni,ha nem megyek ki és hagyom abba.Ekkor vmi halk torok köszörülés meg köhintés a bezárt szobából.Vagy a nyanya volt,vagy még valami kan is volt bent.Jobbnak láttam távozni.
A lényeg figyeljétek a csajt!Nem ajánlom senkinek.Lefogadom jövő héten már megint köpenyeget vált!
Pál-Pusztai · Őstag · Igazi "vidámpark" melletti (hely) hangulata lett ennek a kifutónak.
..és még gondozó, etető is van hozzá!
Na persze. Messziről jött ember azt mond amit akar.
Nem jöttél be Melodinak ezért most kiírod a nevét azt állítva, hogy meglopott??? Gyenge...
Még jó, hogy nem a lányok fizetnek Neked azért, hogy látogasd meg őket.
üdv vadásztársaim!
tegnap masszázson jártam tündérkénél, keressétek fel, ha lazulni szeretnétek.három leányzó van egy helyen, helyesek, tiszták,lehet választani.
kellemes élményt mindenkinek!
Heineken és Thomika kössz a fogadtatást,hogy a késöbbiekben menyire leszek aktiv még magam sem tudom de majd kiderül.
Ginával kapcsolatban már többször megirtam hogy megér egy misét mert egy vadmacska,aki teljesen lefársztja az emberfiát.Végre Ti is megtapasztaltátok,igy egy ujjab bizonyiték van arra hogy nem beszélek a levegöbe. :D
Ha már a Letti ismét szóbakerült.A képei az utobbi idöben valóban profi minöségüek,de szerintem Ö van rajtuk igy nem kell attol félni hogy nem az a lány nyit majd ajtót akit a fotókon láttok.Az már mástészta hogy kinek menyire tetszik majd a látvány ami fogadja.A csaj a képeken szerintem jobban mutat mint a valóságban,és valóban a hátsója az elönyösebb fele.Hogy lopós lenne,nem tudom,engem nem próbált meglopni bár Nyíregyházán bármi elöfordulhat és Én már semmin nem lepödöm meg.A védekezése viszont egy kissé elgondolkodtató:"sok volt a töltet".Lehet hogy mégis csak tudja kiröl van szó? :D A Töltetröl meg amugy is megirtam már a tapasztalataimat vele kapcsolatban.