Pircsi, Bush, Papi! Hol vagytok már? Jaj, Grófot elfelejtettem, bocsi. :)
Pircsi, Bush, Papi! Hol vagytok már? Jaj, Grófot elfelejtettem, bocsi. :)
Szia!
Nem mindenki tűnt el, Katónéni itt van. :) A többiek sérvet kapnak a melótól ma, vagy kiakadtak a tegnapi hülyeségemen.:)
Nem velem jössz Debrecenbe? Tudom, hogy Anikó jön be neked is, de haverok lehetünk.
Hi!
Látom eltűnt mindenki ma, biztos jó sok meló van!:D
Én meg a változatosság kedvéért Anikóhoz is elígérkeztem valamikorra, hát a végén kénytelen leszek majd egy hetet Debrecenben tölteni!:DDD
Köszönöm, bár azt nem tudom, mikor fogok arra járni. De hidd el, nem fogom elfelejteni az ígéreted!:) Ráadásul arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet jó, amit csinálsz. Tudod, van összehasonlítási alapom...
Szia! Talán még nem késő! A város legjobbjai erotikus masszázsban Éva és Orsi. Szex nincs, a lakás tökéletes. Minden kedden együtt dolgoznak, négykezes. Évi: 06704112339 Orsi az eropolison hirdet szoszke néven. Évi mindent elmond, ha felhívod. Garanciát vállalok, hogy nagyon jók! Üdv.
Kedves LG!
Amit Edina nevű hölgyről írtál,annak nincs valóságtartalma.... És egyébként nem zavar,hogy mindenki látja,hogy hirdető vagy? Így próbálod bemocskolni a konkurenciát?
Nem tudom, hogy a feltartott kéznek mi a szimbóluma, de FELADOM! Bocs, hogy itt voltam, mostanában nem fog előfordulni.
:)
Tesztmagazin szintű élménybeszámoló helyett..:)
Egy nagyon csinos és kedves hölgynek :
Szia pitty ( Katalin)!
Azt hiszem most jubilálunk, mert elérted a 10. hozzászólásodat! ( és örvendtenek vala! ( idézet a Gyalogt galopp-ból !!!! )
Köszönjük, hogy primitív hozzászólásaiddal most már nem csak Heineken-t és engem kezdtél ki, hanem Kari-ka kollégánk lelkébe is beletiportál!
Azonban örömmel tapasztalom, hogy a helyesírásod javul. Nem nagyon, de egy hangyányit már jobb vagy, mint egy 4. ált. iskolás.
Tehát folytassuk a nyelvleckét:( sajnálom, hogy nem jelennek meg pirossal a javításaim, de hát ilyen a rendszer )
A legbrutálisabb a "makszimumot" szóhasználatod volt, ez már ált. isk. 2. osztályában is három aláhúzásos helyesírási hiba lenne!!!!!!!!!!!!
Most fiú vagy, vagy transzi? Mert azt utálom. Annyi nőt megkeféltem, hogy te annyi kilincset nem fogtál! Ez nem chat oldal. A Whitelady egy fantasztikus érzéki lény, üzenem Kari-ka-nak, nem próbálni kell mert azt a kiskutyák szokták, hanem meglátogatni és a maximumot adni, kicsavarni a lányból a vattot, hogy keze lába lógjon.
Na mára ennyit, ha akarsz még nyelvtanórát, akkor jelentkezz itt a honlapon!
A többieket ( Kari-ka és Heineken valamint az összes többi jóérzésű társamat Üdvözlöm! )
pitty (Katalin)! Te pedig legyél jó és tanulj sokat!
Thomika
Levente!
Itt aztán kánaán van Debrecenbe,csak birjuk ezt anyagilag is :D
Mi van itt Debrecenbe? itt van az összes q-va? van választék bőven :DDDD
Én vissza járosa vagyok a Chézinek(lányoknak) és haver állithatom,hogy nem úgy van az ahogy mondod....
imádom az illatát és a hosszú hajába túrni szo...-közben:P
Imádlak Te nőőőőő ;)
A csalódás után azért volt aki megvígasztalt, melynek a részleteivel szintén hamarosan jövök (ha lesz rá időm).
A napokban belefutottam két érdemtelen pofonba. Az elsőt az egyik párostól, a másodikat egy szóló lánytól kaptam. Ha lesz időm a részleteket is megírom, de részemről a triumvirátus átmenetileg nem kívánatos.
Nincs is annál szebb, mint amikor két zavarban lévő ember keresi a kivezető utat! :))
Pircsi, ha netán eljutok hozzád, beszállnék harmadiknak, a pasik úgyis azt szeretik jobban, akkor kell nekünk ollóznunk? :)))
Hello Sracok!
Jartam ma Chezi30 nal A Furedi uton,eleg nagy csalodas volt igenytelenul zsiros volt a haja,szaj szaga volt es a kis ruha ami rajta volt eleg reg lehetet ki mosva!Nem ajanlom!!!!
Szia Pircsi!
Kösz a segítséget. Az idő szép volt ma is, csak a szél fújt (nem szeretem), a kedvem jó, de nem tudom, minek örülök, csak egyszerűen vidám napom van. Az esti hancúr úgy néz ki, elmarad, de ezt se bánom, majd holnap megint egyszerre jönnének 5-en, de erre is kitaláltam valamit. Kettesével tudom őket fogadni, a többi leül a konyhában és vár a sorára. Addig ismerkednek. :)
Na azért! Meg ne csalj 1 nővel, 6-tal az nem komoly! :) Az analfabéta vendég csak a képeket nézegeti, azt kérdezi meg, amit leírtam, tehát szerepel hirdetésem szövegében, vagy az adatlapomon, pl. hány éves vagyok meg mikor lehet elérni... Aztán kiderül, hogy tulajdonképpen fingja nincs, mért pont engem hívott. Ja és olyan kellemes, bársonyos hangon érdeklődik, hogy a hátamon feláll a szőr. Na, az ilyentől szoktam hamar elköszönni, hogy eltévesztette a házszámot. :)