Drága ilkom, én nem versenyzek senkivel. Errefelé nincs jobb, mint én és kész. :)
Drága ilkom, én nem versenyzek senkivel. Errefelé nincs jobb, mint én és kész. :)
Katokám a prossztata masszázst bevállalod??
Nem vagyok ma valami szexuális. :(((
SZIA...Kató!!
Mi mindenben jók lennénk, és kiegészitenénk egymást.. ebben biztos vagyok...
Szia Pircsi! A búgó hangra én teljesen begerjedek, de nem is arról írtam. A legszebb, mikor affektál, szinte látom, ahogy folyik a nyál a szájából. :)) Csak óvatosan a tejszínhabbal, még elhízol, kenj rá mustárt! :)))
Most akkor ollózunk, vagy nem? Nem válaszoltál.
Az Extra a VL-ről szedte össze a hirdetőit, koppintás, aztán, hogy mégse legyen ugyanaz, imitt-amott változtattak, de a hirdetők, szolgáltatások ugyanazok. Engem is megkerestek onnan, mikor indult.
Na most képzeld el, én hány vagyok! Katónéni, Andrea, Linda, sőt voltam egy időben Nikita is :))) Nem tudom, min rágott be.
Gróf/Jampec :)
Szerintem semmi különbség....
Szia Gróf! Én is tudom, meg néha érzem is, pl. ma. :) Olyan nyűgös, frontos, vagy nemtommi vagyok ma! Szóval misz.
Hívj már fel, hadd halljam a hangod! Légyszi! :) Ha búg, csak a tiéd vagyok. :)))
XD kicsillagozta. F a s z i t akart lenni, na jó, legyen pasit! :)
Tiszteletem Bush!
Szerinted mi a seggünket vakarjuk? A hétszázát! Dőzsölünk, netezünk, meg hancúrozunk egész nap jó pézért. Hogy próbálnád ki csak egy hétig!! Mikor egymás után 3 ajtó nagyságú, kigyúrt faszit kell legyúrni, aztán még a sallang hozzá, hogy a bokámat lefosom utána, meg má közbe is. Nahát!! :)
Helló
Szerinted hányan fognak Anikónál bejelentkezni mostanában, hogy :"Szia, Ilkó vagyok Pécsről, jöttem a beígért masszázsért?" :))))))
Üdv
Sziasztok, érdekelne, hogy a szolgáltatást azaz a szolgáltatókat tekintve egyáltalán különbözik-e egymástól a Vl és a Vlextra?
Helló mindenki
Most írok először, de már nagyon régóta olvasom a fórumot. Az elmúlt néhány nap történt pengeváltás bennem is felébresztett néhány gondolatot. H S és T valóban nagyon elegánsan kezeli a felmerült "problémát", gratula. Pittynek meg azt javaslom, hogy a mennyiség helyett egyszer próbáljon rámenni a minőségre, még ha "csak" OLYAN lányokról is van szó, ne csak b*szni menjen, hanem vigyen bele többet, mert én ezt az utat járom, és ha nőként és egyáltalán emberként kezeled azt az 1-2 lányt, aki neked bejött (és nem csak lyukról lyukra jársz), akkor a szimpla k*rvázásból sokkal nagyobb élmény lehet.
Üdv
SZIASZTOK !!!
Előkerültem már én is.. tudjátoka melo melo....Te jampec ezt nem értem kinek az ablaka alatt huztál el??Az enyém?? Mmert ha igy van engem ne is keress ablakba.. tudod olyan hatalmas ablakot nem gyártanak amiben én tudnám népies rudtáncom láttatni.....:)))
nos akkor most elakadtam.......Jampec=Gróf??:))Andi=Linda???:))Szerintem ez után az következik hogy Pircsi=Istennő:))))
Visszatérve a hangra teloban..én imádoma mélyenbugóhangu pasikat... nekem férfias.. bár nem ettől lesz alfahim valaki:)) de a nyekergő tökeszorult pasikat nem szeretem...Gyerekek ma hiztam megint...:)) tejszinhabot nem nagyon szeretem, de van egy kis fillingje ,ha bizonyos helyről nyalogatom:)))
Időjárásjelentés: Keleten az idő szép,a madarak csicseregnek...Puszi neketek...
Köszi! Vettem a kódolt üzenetet :D
hello mindenkinek!ugyebar tobben is eszrevettuk mar hogy szabina24 nincs a hirdetok kozott.kyra-val dolgozott,ot 2napja egyfeszt probalom elerni,sikertelenul.de viszont az egykori hirdetonel megtalalhato telefonszamon a mostani aktualis viki hirdeto valaszol,tud valaki valami esszeru valaszt adni erre dologra?:D
Persze, hogy veled megyek Debrecenbe, hiszen megbeszéltük!:) De ha már egyszer kedvesen meginvitált egy masszázsra, nem mondhattam nemet!:D
Különben is, egy szóval sem mondtam, hogy akkor megyek hozzá, mikor veled leszek, hiszen (állítólag) te is kiváló masszőz vagy!:D
Katókám, ne izélj már, mért nem szereted a mélyen búgó hangú fickókat? Ha akarok én is tudok karádys lenni... :))