Na megállj!Ezért neked a pittyed ....szom szét!Ököllel! :-) Jó kis csaj,mi?Playboy nyuszis medál a nyakában volt?
Na megállj!Ezért neked a pittyed ....szom szét!Ököllel! :-) Jó kis csaj,mi?Playboy nyuszis medál a nyakában volt?
Na milyen volt az élőzene matektantónéni? ....ahogy elképzelem, amint szigorú szemüveggel, pálcával, miniben ledöntesz, mert nem tok fejben törtet szorozni, és büntetésből meg se moccanhatok, amíg a tantónéni 3x azt nem mondja: "ez most jó volt!" :)))))) húúúúúúúúú :))
Írd le dióhéjban mit álmodtál, hadd jöjjenek tűzbe a többiek! :))
Thomasnak: Réka19 valóban a képen szereplő,a megadott adatokkal rendelkező versenyző. A test oké, a cici valóban 100as, a kéró viszont pukkant picit...különösen nagy élményt ne várj,de egy hancurt megér:)
Később jövök, most élőzene lesz, aztán horgolok kicsit. :)
Drágám, a Szerkesztőség előléptetett, vedd megtiszteltetésnek! Aki sokat szól be, így jár. :)
Én megmodtam, hogy nem akárkivel van dolgod! XD Reggel elképzeltem,ahogy szexelünk, ha azt leírnám! Tényleg matek versenyeket nyertem, de ez már régen volt. :)
VAZZE!!!! Mióta lettem kvázitag?! Óriási, Kató, Pircsi, miccótok?! Mosmár bérletem is lehet a csajokhoz??? Anyáááááám......
Koordinátarendszer, koordinátarendszer, koordinátaaaaaaaaaaaarendszer !! Jó volt?! :)))))))) Te azér ezt nem hiszem el, hogy tucc deriválni meg integrálni, ilyen nincs, hogy valakinek az agya fijú, te a teste és a lelke lány, hát ne etessé, most lebuktál, ezt kihagytad az integrálszámításból: csaj a köbön deriválva = fijúú!! Puszállak!!!
Éva 47-ről tud valaki valamit? Telefonon nem elérhető,e-mail kamu.Tényleg spriccel?
Szia Drága....
Aludtam valamikor,, de tudod én még nem készülök a nyugdijas éveimre, nekem melozni kell..:))))))
No megyek főzni, most van csöpp szabadidőm, muszály a kölköket elátni rendesen...mert ők választják, ki a szociális otthont öregségemre:))))
Üdv a skacoknak .Puszillak téged...
Szindy kerülendő
Szia, Te nem aludtál? :) Igen, készülök nyugdíjas koromra, ahogy békésen horgolgatom a csipketerítőket, jönnek a külföldiek, mert ilyet még nem láttak és veszik,mint a cukrot. Olvasószemüvegem már van, kontyom még nincs, inkább fejkendőben,mint Katónéni (lehet,hogy felteszek egy ilyen képet is, az lesz a nyitókép :)) és horgolgatás közben emlékezem a régi szép időkre.
Sziasztok!
Tegnap jártam White Lady-nél, és nem csalódtam. Nagyon kedves és közvetlen volt már a telefonbeszélgetésünk során is. A lány abszolút rendben van, nagyon szép és rohadtúl jók a mellei.
Engem még kávéval és üditővel is kínált. A franciája szerintem tuti, a sex is teljesen rendben volt.
Ami nagyon pozitívum hogy közben szólt a telefonja és oda sem figyelt csinálta tovább a dolgát, ja és közben nem volt unott és nem látszott rajta hogy legyen minél hamerabb vége és húzzak el.
Biztos hogy még megyek hozzá!
Csajok valami pluszot nyujtsatok,, meghálálják.én tapasztalom...
Szia Kató!!
Nagy buli csipketeritő bolt, el is képzelek mint szemüvegben, öszes kontyban horgolgatsz...és közben meséled,, hogy is volt,mikor rudtáncoltál:)))))))
Puszi Szép napot neked!!
Szia Pircsi!
Én is belekezdek egy sikeres vállalkozásba. Mivel jól megy már a kézimunkázás, most két vendég között horgolni tanulok, csipketerítőket fogok gyártani. A láncszem már nagyon megy, kb. 150 métert horgoltam ma. Most a rövid és hosszúpálcát gyakorolom. Megyeget. Ráadásul nyugtatja az idegeket és mivel nagyon kell figyelni, nehogy mellébökjek, nincs időm gondolkodni. Amikor már gyorsan megy, nyitok egy csipketerítő boltot a Balaton partján és meggazdagszom, mert ilyen itt nincs. :)))
Bushba ma szerettem bele végzetesen, ebből már nincs kiút. Azt írta, koordinátarendszer. Istenem, ennél szebbet nem írhatott volna egy volt matekosnak!! Koordinátarendszer, s máris van libidóm. :) Még tudja fokozni, de az már feléregy orgazmussal!
Deriválás és kész vagyok! Integrál.... Többszörös orgazmus. Imádlak, Bush! Bár a fülembe búgnád ezeket a szavakat!
Hali! Ami késik, nem múlik. :)))
Hát érdekes...
Na kedves "Welcome! G K", megint elkezdted kapni az ívet.
Az a kérdés, hogy objektívnek vagy szubjektívnek érzed magad?
De biztos vagyok benne, hogy egy harmadik lehetőség is van, csak azt még nem ismerjük.
szia,
eléggé katasztrófa nálam is a helyzet.
voltam tegnap angelnél,és noé cicánál.mindkettőjükkel egyszerre. fantasztikusan jó csajok.az igaz,leszbi nincs náluk,de az élmény mindenért kárpótolt.nagyon kedvesek,és nem sürgettek.1 órát akartam maradni de annyira jól éreztem magam hogy még 1 órát maradtam.külön külön is meglátogatom mindkettőjüket,de biztosan hogy kettőjükhöz egyszerre is megyek.kellemes csalodásban volt részem..........