Hali!
Nicolbabyt mindenképp, Nina is igen jó és nekem Mercedesz is bejött, nála többször is voltam és sosem csalódtam, bár voltak akik lehúzták, de az ízlések nem egyformák.
Hajrá!
Hali!
Nicolbabyt mindenképp, Nina is igen jó és nekem Mercedesz is bejött, nála többször is voltam és sosem csalódtam, bár voltak akik lehúzták, de az ízlések nem egyformák.
Hajrá!
Doc · Tag · Nemrégiben voltam az itt hírdető Liánál, akiről ugyan a képei alapján sejtettem, de élőben beigazolódott, hogy nem más, mint a régebben Viviennként hírdető leányzó. A helyszín új, de szerintem jó és igényes helyszín (egy hotel), a telefonos egyezkedés során azonban kiderült, hogy ez semmi extra költséggel nem jár. Igényes, szép lány, csinos és szép mellei vannak, szóval szerintem ár/érték arányos. 8/10
Sziasztok makktársaim! Laráról, ha valaki tud vmit, írhatna. Kösz
Komolyan nem szoktam reagálni ,olyan véleményre, ami nem közöm,, de erre.. nem lehet nem reagállni.. 8 ösztály megvan?? Vajon ???
Vannnak lányok akinek, ha szárnya volna, nem angyal. de tökéletes liba lenne...
Most már én is lefekszem.... Puszi nektek...
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék a debreceni viszonyokat ismerőktől. Alapvetően egy jó és csinos masszőz lányt keresek, aki tényleg tud is masszírozni, nem csak simogatni. Kiszúrtam az Enikő/enemy-t, de email-re nem válaszolt, hirdetése pedig eltűnt. Anikót említettétek néhányan, esetleg rajta kívül még valaki aki szóba jöhet ? Előre is kösz az infót.
Siklós környékén is rendelnek csinos hölgyek?
Lara36rol info? ki járt nála mostanság?
infot köszi elöre is!!!
Helló Hs
Látod már itt is fel kell térképezni a konkurenciát.
Szegény djroyal nyílván nem mehet el egy álszakállat felragasztva...
De ami nagyon fontos, hogy ezeknek a piackutatásoknak esetleg csak mi, fogyasztók lehetünk a nyertesei :-)
Üdv
Néked is :)))
'cakát mindenkinek
Szia! köszi az infot, megnézem az eron...és te kit ajánlanál?
üdv.
Jó élvezkedést! Én Dr Házat nézek ma, már dolgoztam eleget.Pusza
Csá
Holnapra kérem a megfejtést. és elárulom a nyereményt.... Most meló van..Szép álmokat neketek....
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?:))))))
Tegnap 21.46-kor