Köszi az infót. Úgyis van ma dolgom Pécsen 4 óra körül elgurulok arra körbenézek.
Köszi az infót. Úgyis van ma dolgom Pécsen 4 óra körül elgurulok arra körbenézek.
Igen, az imént láttam a Komlói úton, közel a Mol kúthoz, az egyik lehajtónál, ahol a kereszt van egy harmincas roma nőt.
Érdekelne, hogy milyen a furulyatudása és az árfekvése.
Nem igaz. Én voltam nála, kis aranyos, kezdő lány. Nem nyafog, kell neki egy kis irányítás, de majd belejön. A csoki is korrekt. A kanapé viszont az elég szűkös volt, ezért javasolt e tekintetben beruházni egy nagyobb hancúr alkalmatosságra...
kérdés: ez a Temináror ez Terminátor akart lenni? mert akkor értem a hozzászólást. 🤭
Alexan · Újonc · Igen!Mindhiába ha úgy is eltüntetik az írást.Vannak egérutak a jányoknak.A rendszer nem tökéletes.Így a silányabb hírdetőkis vígan szedhetik a gyanutlan áldozatokat.Hisz csak jó ertékelést lát a muksó.
Nándi · Őstag · Nekem mindegy hova megyek, az ízlésem akkor se változik! Van aki tetszik meg van olyan akire akkor se másznék fel ha vernének.
Nándi · Őstag · Vagy a telón lévő kamerával " dokomentáljuk" az eseményeket! :D Bár lehet egyess helyeken ezt megteszik helyetünk!
Hát most már fogunk!!:-))
üdv:
spray
Komlói út végén kora délután egy két lány szinte mindig van.
Alexan · Újonc · Jó napot mindenkinek!
Egy hölgy értékelését visszadobták avval az indokkal,hogy 1 hónapja történt az esemény,és biztosan rosszúl emlékszem az akcióra.
Az meglehet,hogy nem tüpontos a történet leírása,de a lényeg még nem változott.Így a "hölgy" azt állítja sosem voltam vele.
Aki 9 év deficittel hírdet két oldalon.
Hihetetlen. :)))
Akamionos · Újonc · Ezt meg tudom erősíteni. Nelly(33) nagyon ott van a szeren. Kicsi hiányérzetem volt,mivel nincs NF,de attól eltekintve tökéletes!
Egy valamire kíváncsi leszek. A rezsi ár megemelkedése,hogy fogja befolyásolni a szolgáltatások árát! Így se keveset kell már kicsengetni egy óráért. És biztos vagyok benne,hogy ránk terhelik az áremelést,ugyan úgy,mint a boltokban.
Nándi · Őstag · Nem ma kezdtem én ezt a "sportot" nincs itt semmi sértődés! Tapasztalat viszont annál több. :D
Sziasztok!
Nicol 28 valóban nagyon jó szolgáltató de a bejutás hozzá nem egyszerű.
Pont ezen gondolkodtam ma. Nekem is ismerős valahonnan. De hátha valaki rájön,és felvilágosít minket! :-)
Laura 29 csak nekem ismerős?
Várjuk a beszámolót, és jó szórakozást ;)
Én hozza írnám a Lilli 26,és a Bogit is.
Igen tudok. Tegnap beszéltem vele,minden oké volt, aztán letiltotta a számom.
Bella18 tud valaki róla valamit még nem találkoztam vele.
Valakinek velemeny rola? Tenyleg o van a kepeken?