Neked sikerült a legjobban megröhögtetni, pedig azt hiszem, nem ezt akartad! "Egyetemista lányok" az útszélen!? 😂
Neked sikerült a legjobban megröhögtetni, pedig azt hiszem, nem ezt akartad! "Egyetemista lányok" az útszélen!? 😂
Nagyon gáz, "árokparty" lányokat szoktak állni a klinikai buszmegállóban a sarkon. Rövid ideig, mert a Police rendszerszinten csekkolja őket! A lányok strigolettója bent szokott ücsörögni az Ortopéd Klinika előtt a padon. Egy alacsony 50-es C vitamin a forma. Vidéki a tag, szerintem a lányok is. A temető és a hadházy út egy másik "céghez" tartozik. Ott még drámaibb a helyzet a minőség fronton. 😂 Itt a "minőség" lett volna a poén! ...és nem sértődöm meg, ha csak én röhögtem rajta!?
Egyetemista lányok..... jó is volna......
Amúgy a céltudatos, határozott fellépés megszokta őket zavarni, Strigóval 22 éve volt utoljára bajom a Csengery utcában, akkor megvertek ketten, 13 éve meg egy Madame zárta rám a baszoba ajtót a 13. Ker.-ben, amit meg berúgtam a talpammal, mert a cipőm kint volt. A jómodorom és a kamu hivatalnoki imidzsem miatt úgy gondolták, hogy le tudnak venni könnyen, amíg nem jön nekik meg a segítség egy sittes strigolettó személyében.
Nem mindig vannak a lakásban és ha valóban gáz van, akkor nem jönnek ki. Egyébként egyszerre 2 embert nem szoktak beengedni, éppen ezért.
Azért mert ilyenkor már a nőben sem bíznak és érdekli, hogy lehet e ebből a tempóból rendszerszint. Egy profilt egyébként többen is használnak! Ugyanis a városonkénti cserekereskedés nem egyszemélyes story.
Cindynél voltam a héten. Sajnos megint csak pár napra jött, meg eléggé sűrűn csöng a telefon, de aki türelmes talán még betud jutni hozzá mielőtt költözik
En is kivancsi lennek ☺️
Barby23-nál járt mostanában valaki? Pici kis helyes lánynak tűnik, de érdekelne milyen a hozzáállása
Egyszer el kéne menni hozzá két izmos cimborával, csak a poén kedvéért. Meglátjuk akkor is merne-e szájalni... 😄
Hali! Pamela36 ról valaki némi infóval tud szolgálni? Köszönöm előre is, jöhet privátba is.
Nándi · Őstag · Egye fene húzzad felfele irányba a pennát, sokat nem vesztünk akkor sem ha eggyel több megy mosogatni vagy árútpakolni! :D
Elena26 nál járt valaki?! Van valakinek tapasztalata??
staffi · Őstag · Nem is az a nevetseges hanem aki itt 20 kavicsot beszel fel orara 30 kavicsot egy oraba az elmegy Miskolcra , Pécsre ,Szombathelyre stb... es akkor is hivjatok fel majd nézzetek meg ,hogy mennyivel kevesebb kavicsot mondanak... sokan ugy gondoljak itt a keleti végeken idioták laknak..... :D én nem szoktam csöveskedni,alkudozni de néha már elvböl elnevetem magam a teloba amikor hallom az étlapot és a viragszálakat... jol van hülyék a túloldalon vannak..... :(
Azt hitte, hogy a kérdező privátozni akart a nőjével! 😂 Egyértelmű C vitamin származású személyi edző mentalitás, betámadta a kérdezőt ügybuzgóságában. Vicc!
Helló Pécs érkezem! 😊
Augusztus 15-19 Egy randi velem? 😉😘
Sziasztok! Hétfőn reggelt 8-tól várok minden olyan úriembert, aki kivancsi egy hús vér viagrára.
Tuti sikert garantálók. 😊😜
Jöttek itt nagy kincs vadászok is Nyiregyházára. Fél óra 20 kavics az igen Itt azért valaki 3 napot dolgozik vagy 2. Egyre nevetségesebb ez a város. Oke hogy válság jön de ennyire . Itt aztán fel kellesz kötni a gatyát a hirdetőknek hogy legalább vendéget tudjanak fogadni normális szolgáltatással.
Sziasztok
Öcsém milyen csajszikák, Barbibabák és Playboycicák jöttek nálunk. 😂😂
Milf Csilla reggel 8-tól dolgozik elvileg… elvileg😂😂