Tudom, hogy masszőz :)
Arra lennék kíváncsi, valakinek van-e tapasztalata vele? Franciatudása milyen, hogy masszíroz, ilyesmik.
Tudom, hogy masszőz :)
Arra lennék kíváncsi, valakinek van-e tapasztalata vele? Franciatudása milyen, hogy masszíroz, ilyesmik.
Dobd el a kaszát, a kapát, és ami csak a kezed ügyében van, és rohanj hozzá egy nagyot b@szni, amíg a városban van!!!
Aki Hanna 26 hoz megy Debiben tusolasnal vigyázzon a pénzére mert megfogyatkozik.
Sziasztok!
Zita 28 hirdetőről van tapasztalata valakinek? Köszönöm!
bbbs · Újonc · Illetve a kamu konkurencia nem lesz ott, te pedig tudod hogy mehetsz kicsit hamarabb, bejelentkezhetsz kicsit hamarabb.
Szia!
Ő igazából masszőz. :)
Maszír mellé lehet ki tudsz tőle csalni egy kis franciát, nagy fröccsel :)
És tapsot vársz?
Úgy hangzik olvasva mintha "hú, de menő lennék ". Holott semmi kunszt mivel fizetsz érte...
Röhejes ez inkább egy 35+ os valakitől.
Kiara 23
Pozitívum: Fiatal, jó testű, szép arcú lány. Kedvező rózsákkal.
Negatívum: Logisztika nehézkes, házszámon kívül nem tudta elmondani, hogy mégis merre található. Telefonban a háttérben a manager behallatszik. Francia nagyon gyenge. Aktusban totál fadarab. Viselkedése , beszéde zavaros. Valahogy úgy tűnt, hogy nagyon nem akarja ő ezt csinálni, de nagyon muszáj.
Csak video szexet vállal.
Engem Diana (24) érdekel. A képein nagyon jól néz ki.
Irreleváns, nrkünk látogatóknak viszont arra jó, hogy általa tudod, hogy milyen lehet a mutatvány minősége!
Ez akkor és azért van így mert csoportosan szerkesztik az adatlapjukat, tehát nem ő szerkeszti és neki a művésznevén kívül fogalma nincs ezekről, mellesleg nem is érdekli. A név is mindig más! Mindig ilyen a tempó, ha a személyi edző a hunyó. Válassz valaki mást...
Petya_001 · Tag · Igen ez tényleg furcsa. Csak tudja hágy éves? :D
157 strigula alig több, mint 22 év alatt.
Nem vagyok motoros, se kőgazdag. Ennyi jött össze az évek alatt..
Az utolsó pont tegnap, anyám születésnapján!!!
Elkeserítő!:))))
Niki 2019-től csak régi vendégeketfogad! Akinek telójában nincs számhoz név? Nemtudom nincseséj!
Kedvencemvolt! Nála nemvolt NFVSZ!
69-nél mindig kaptam fejemre! Miértnemszóltál! Ja ! Elfoglaltvoltál! Mondta pihenésután!
Vendégfogadása és vendéglátása? Kezdés konyhában üditővel!
Közös zuhany tabumentesen! Lezuhanyoztat! Nincsellenére ha viszonzod! Előjáték?
Szobában ?Partner mindenben! Ami normális!
Sziasztok!
Bella (18)-ról tudna valaki infót írni? Privátba se gond.
köszi
Nem mindenkinek a véleménye mérvadó, de Berthier kollégában vakon lehet bízni. Pár napja értékelte, csak jót írt róla.
Sziasztok!
Petra 25-nél járt már valaki?
Anno nekem is feltűnt, vicc és még meg is köszönhetjük a lányoknak, hogy akik alibizve akarnak játszani és csak a megúszásra mennek, azok így önleleplezik magukat.
Jól látod! Bár szerintem nem sokáig áll meg az emelés, lehet, hogy a hosszútávú tervezés egy rövidebb időtartamra képes benyelni egy kisebb emelést. Nyilván lesz ahol rögtön emelnek, de ott megnézhetik, hogy ki fog és hogyan elmenni. ...egyszóval nem kell irigyellni a csajokat sem, amit eddig sem tettem...