Jobban teszed haver... en csak jobol mondom legkozelebb szombathelyen van erdemes lany aki nem ver at huz le vagy hasonlo
Jobban teszed haver... en csak jobol mondom legkozelebb szombathelyen van erdemes lany aki nem ver at huz le vagy hasonlo
Na nehogy aztmondd hogy ez normalis....inkabb valogassa meg az ember kihez megy ...ha nincs megbizhato lany a varosban akinek legalabb par pozitiv ertekelese van inkabb ne is menjetek hozza... Ne vidd magaddal a telot se penzt se semmit... Vicc az egesz ezert is mondtam zalaegerszeg egy cibbany varos lett neha lehet talalni ertelmes lanyt havonta egyszer max ketszer de ok is ahogy beszeltem veluk atutazoban vannak es sajnos nagyon ritkan elerhetoek elkell csipni oket.
Elizabettel illik vigyazni .. folyamat valtogatja a nevet es a varosokat szinte semmit nem vallal abbol amit iger...lekezelo flegma stilusu majd kifizetsz neki 1 orat es 20perc mulva aztmondja itt a vege menj ... Csak egy tapasztalat aki nem akar belefutni egy lehuzasba, es jot akar maganak nem azt, hogy megfenyegessen hogy jon a pasija az kerulje el messzirol.. a kepei is atverosek ... Talan terhes is... Nagyon nem ajanlatos nem veletlenul valtogatja a profilokat es a neveket meg a varosokat
Csak úgy rémlett hogy nemrégiben Nicol néven hirdetett és a képek ott is hasonlóak voltak ezekhez és ott a telefonszáma az volt a régi....... De lehet, hogy tévedek, hülyeséget nem akarok mondani csak gondoltam leírom, de hétvégén elmegyek aztán kiderul😉
Ha érdekel a kontakt írj rám privátban.... Megmondom hol találod
Gyorsan el is költözött. 😁
Ő nem az, akire gondolsz, neki más arca van és tetkói.
Campus fesztivál, vagy a belváros este! Ezrével vannak a kikapós muffok! Ki sem kell feszülnöd! Az első 3 numerára felejtsd el az itt lévő csajokat. Garantált csalódás lesz, ami fatális lenne a nemi életed jövőjére. Talán azután...
Jó a Nándi-féle t.szám, egyébként egy társ honlapon még fenn van a hirdetése.
Nándi · Őstag · :D kifelejtettem a felsorolásból Becca t aki anno Zara volt! Na meg a Bellini kisasszonyt is!
Ha nem tévedek akkor ő más néven volt itt fennt sokáig, az egyik legjobb szolgáltató Pécsett.....
staffi · Őstag · Igen,beszeltem vele én is... ez a video jatek gyerekeknek valo meg olyamoknak akik vissza húzódó félenk emberek es nem mernek elmenni lanyokhoz hanem inkább videokra kiverik a bohócot. Én mindig is a személyes kontaktusnak voltam a hive, a guminős sztorik is ilyenek... semmire való..😁
Nándi · Őstag · Mikor Én jártam nálla a Görgey xx 6em lévő"irodában" Akkor ez volt a száma 30 686 1216
Nándi · Őstag · Ha már így bekérdezel!
Ajánlom figyelmedbe múlt hó végi e hó eleji bejezésem, amiben hat nevet megemlítettem!
Teszek hozzá némi kiegészítést, akik számomra igazán jók!
Az, hogy némelyik csajt ilyen vagy olyan ok miatt nem látogatom már, nem jelenti azt, hogy ne vágnák kenterbe az általad sztárolt Mature korosztályos Svájcban továbbképzett kedvencedet!!
A sorrend is véletlenszerű nem rangsor!
Viszont ha már itt tartok, akkor szívesen olvasnám azt a két nevet aki az általad megemlített három után van!!
Lássuk a teljes top öt listádat!!!
Részemről íme a kiegészítés: Lana, Lona, Lizi48, Dior,Eszter,MilfSheron, ÉkszerViki
Mielőtt megreklamálod, hogy nem járok húsznál az azért van mert a bakancslistán van még jó néhány lány akikhez mindenképpen menni fogok!
De nincs, ott a kedvenced ez tutira veheted! (hozzá akkor sem ha Ő fizetne!)
Hmm, nem szeretem ennyire túlgondolni a dolgokat! Túl realista, megöli a hangulatot...
De, az biztos, ha velem ezt közölné egy szolgáltató, inkább visszakoznék! Akkor inkább nem!
Nem is találkoztam még ilyennel!
Jó pár év alatt talán, ha kb. 3-4 alkalommal maradt el a találkozóm valami miatt. Azok közt is volt olyan ami akkor v. utólag megnyugtatóan tisztázódott.
Voltam néhány alkalommal Zalaegerszegen, semmi poblémám nem akadt. Utoljára áprilisban, a buszpályaudvar környékén...de ha most ez a helyzet, akkor inkább másik városba megyek.
Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy szűz srácnak, aki tényleg megbízható szolgáltató és vállal ilyet?
Na majd látjuk akkor hova is fog érkezni! Meg, hogy tényleg ő van a képeken. Biztos lesz aki rá próbál! :-)
staffi · Őstag · Haverom ,köszi az infót en mindig caak a jót akarom 😉
Nekem egy 70 280 0402 szám van meg, amit próbáltam hívni, de nem lehet.