40+ korosztályhoz Debrecenben kit tudnátok ajánlani? Külsö nekem annyira nem lényeg, illetve Dzsuli és Szofi sem mert náluk már jártam. Köszönöm szépen. Privátban is szívesen fogadom
40+ korosztályhoz Debrecenben kit tudnátok ajánlani? Külsö nekem annyira nem lényeg, illetve Dzsuli és Szofi sem mert náluk már jártam. Köszönöm szépen. Privátban is szívesen fogadom
Lehet én vagyok gyakorlatlan, de valaki elmagyarázná nekem, hogy az "elrontott orgazmus" az pontosan mit is takar, jelent, hogyan kell elképzelni? Köszönöm szépen
Pamela 36
Autós tali, lehetne eldugottabb hely is, borvidék felé vezető úton. Fél óra rozsa jó. Képek és élőben ugyanaz bár élőben picit idösebb. Hely miatt csak francia volt, hát elég gyenge. Nem valószínű megyek még. Amúgy rendesnek tűnik. Akit érdekel részletesebben privátba írjon rám.
Sziasztok!
Akik jártak masszázson Kata, Kezes, Szöszi vagy Csilla hölgyeknél, privátba megírnátok, hogy mit nyújtanak, hogy épül fel náluk egy találka, mi fér be náluk a masszázsba. Köszi.
Sziasztok! Ani-ról van valakinek tapasztalata?
:-)))
ja ja ....újraindul a fórum:-))
üdv:
spray
Sziasztok, nem is annyira régen volt egy Amira nevű hirdető.
Valaki tud valamilyen infót róla? Jöhet privátba is, köszönöm.
Most hogy mondod tényleg! Legalább új a lépő! 😀
Dori masszazs, erdeklodtem nala: tenyleg csak egy masszazst szerettem volna: szoval egy ora csuszkamasszazs, a vegen kezi levezetes: 25 szal rozsa
Szoval ertem, hogy csak masszazs meg a francia hianyat is megertem. Na de ez az összeg tobb mint brutalis.
barmilyen az a masszazs, irrealis. Azert aki volt az meselhetne mi kerul ebbe ennyibe.
Nekem attól még bejön. Szeretnénk majd olyan 55 éves feleséget mint Szöszi. De miért bujkál??
Sziasztok Lányok!
Kiadó szobát keresek,napi fix...
Hello mindenkinek, a szoszi Kira21 nel volt mar valaki? esetleg velemeny,ajanlas?? elore is koszi!
Járt már valaki Vanesszánál ?
Deeeee :D
Sziasztok.
Tudom, hogy messze nem ez a lényeg, de
a kedves Melissa51 hirdetésén
a hátulról fotózott, az ágyon térdelő képen a bal lábán lévő - egyébként nagyon szexi-pántos - fekete szandál talpán lévő 'ragacsok' a kb. hat vonalkóddal (és a gondolom nem vízálló stb. felirattal:-P) nem zavaróak úgy képileg vagy esetleg használat közben....?:-) Bár ez legyen a legnagyobb bajunk....:-)
üdv:
spray
Sziasztok! Netti masszőzről valakinek tapasztalat? Ha lehet,néhány szóban írja már le legyen kedves,aki volt Nála...
Nem rossz, találkoztam vele a régi szép időkben. Igazából szerintem, ha ez nem jön be akkor sincs ok a panaszra masszázs fronton, mert Abi és Fanni is itt van a héten és én mindkettőjüket szeretem.
Sziasztok! Sissi 47-ről szeretnék infót kérni akár privátban is! Köszönöm
😁 De most látom, mégiscsak itt van Nyíregyházán. Ezt nem mondta.😎
Róla írtam én is amikor itt volt. Nagyon nem ajánlott!