Sziasztok!
Bella 27-ről van információtok?
Sziasztok!
Bella 27-ről van információtok?
Sofia 27ről tudja valaki, hogy miért ad ki időpontot, ha aztán eltűnik?:(
Nekem is gyanús...
Keményen kizárt. Én gyengéd vagyok 😁
Sziaztok!
Egy gyors kérdésem lenne! A most is hirdető Rebeka 27 VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Aki annó az angel earth square en rendelt?
Előre is köszönöm
Ez az! Adj neki 😆Sok sikert aztán csak keményen mert engem kicsavart rendesen 😆
Október első hetében a dolgok jelen állása szerint pont egy helyen leszek vele. 5 napban lehet tippelni majd az alkalmak számára :D
Egyszer hívtam és elértem
El sem lehet érni ,egé eg nap hivtam
Csilla 40=nagy 0!! De kinek a pap, kinek a papné.
Sziasztok! Valakinek Sissi 47rol esetleg tapasztalat? Johet privatban is! Elore is koszi!
Sziasztok!
Lehet veszett fejsze nyele de hátha tudna segíteni valaki.
Nem is olyan régen a Dózsa gy. - ön hirdetett egy alacsony barna hajú hölgy szép nagy cicikkel, de egy ideje nem látom a hírdetését. Tudom nem sok infó de hátha tud valaki valamit róla.
Ha jól emlékszem Panna(57)is abban a lakásban volt.
Jöhet privibe is.
Pacsi
Kedves makktársak tudnátok e ajánlani egy megbízható 40 + hölgyet. Ha lehet privátban, előre is megköszönöm.
Nyíregyházan
Kiadó szoba kulcsra zárható tiszta rendezett mindennel felszerelt igényes lakásban központ frekventált részén! korrekt igényes drog mentes lányoknak!!! További kérdésre illetve időpont foglallasra telefonon érdeklődhetsz
Telefonszám:06705567876
NYÍREGYHÁZÁN
Kiadó szoba kulcsra zárható tiszta igenyes rendezett mindennel felszerelt lakásban! korrekt igényes önmagunkra tiszta lányoknak/hölgyeknek! Csak a rudáidat kell hoznod magaddal! Időpont Termin foglalás telefonon 06705567876 számon
Szép napot
Nem jó az ágyban,csak tűri,hogy megcsináld...egyébként az én cuccaim között is turkált amíg zuhanyoztam,mert nem ugyan úgy voltak a dolgok a tárcámban ahogy lenni szoktak,csak rábaszott mert nem volt benne semmi értékes 😁visszatérve a csajra,egyálltalán nem nagy szám,sima átlagos minden tekintetben,a hozzáállása semmilyen,csak hagyja,hogy megdugd
Frankfurti hirdetésről adhatnál infót.
Voltam Mery27-nél ajánlani tudom csak mindenkinek, aranyos kedves oda figyelő lány igényes tiszta úgy nézz ki mint a képeken!!
üdv
Noémi 34 jelenleg Debrecenben hirdet, valaki járt nála? Vmi info?!?
Háááát.....
Ha utcai lányok és most.......
.....akkor....gondolom az utcán;-P
üdv:
spray