Sziasztok.
Tudna valaki beszámolót írni Vanda 20 és Katicabogár-ról? A képeik és a hozzászólások alapján rendben vannak, bár volt negatív vélemény is. Szivesen meglátogatnám Katicab.-t csak nem tudom eldönteni hogy ő van-e a képeken.
Előre is köszi
Sziasztok.
Tudna valaki beszámolót írni Vanda 20 és Katicabogár-ról? A képeik és a hozzászólások alapján rendben vannak, bár volt negatív vélemény is. Szivesen meglátogatnám Katicab.-t csak nem tudom eldönteni hogy ő van-e a képeken.
Előre is köszi
Sziasztok!
Évi 24-ről szeretnék információt kérni, fontos lenne!
Tapasztalatok, egyedül dolgozik, házhoz jön?
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!
Gyönyörű vagy Anita!
Tévedtem. Gróf tegnap este Nyíregyen volt. Most érthetően írt. :)
Szia QCp! Mit csinálsz? Csak nem meló van? Szegény ember! Te, én nem tudok egy órával korábban elaludni, hiába akartam tegnap is, reggel meg be vannak gyógyulva a szemeim. Te könnyen vagy, neked nem kell sminkelni.
Új bizniszbe kezdek mellékkeresetként, úgy loptam az ötletet, de jó. Online birkashopot nyitok, készül az oldal gőzerővel.
schönebirkashop.com. Az emberek nem tenyésztőtől veszik birkát, hanem online. Interweb. :)
Szép napot! Mindenkinek! Igen, Grófnak érdekes írásai voltak, én se mindig értettem, de ez engem nem zavart. Ennyi erővel kínaiul is írhatott volna. Azért azt valljuk be, jött belőle a hülyeség is időnként, mikor agybajt kapsz tőle, mintha nem a földön járna. Azért olvasgatnám, de most sztrájkol, vagy pénzszagot érez valahol és nagyon dolgozik. :)
Voltam a minap a VL-en hirdető Nóra 19-nél. Ha valaki szereti a flegma,beképzelt kis picsákat annak ajánlott :D !
Idő lejárta előtt szól mint egy pontos svájci óra,hogy : "csak 10 perced van, biztos ,h végzel?" . Hozzátenném ,az egész úgy indult ,hogy a franciát is gumival kértem, erre megkérdi,h "miért ? most voltam vizsgálaton meg vérvételen ,nincs semmi bajom.."mondom ok ha tényleg így van akkor legyen gumi nélkül. Erre még ő sértődik meg,hogy én minek nézem őt ,leprásnak? Ő mostmár gumival se franciázik le stb. LOL meg húzzak a kezemre is gumit! LOL . Legszívesebben átmentem volna a másik szobába a Madammehoz és kivertem volna a balhét,h még le se szop a kis beképzelt ribi de a kess az jól jön neki... inkább kerültem a konfliktust és leléptem, de azért itt megírom ,hogy így álljon hozzá más is. A telót is a Madamme kezeli ,erre mikor megkérdem a kis picsát ,h "de tuti nem veled beszéltem telón" erre ő ,á dehogynem mit gondolok ? :D Imádom amikor hülyének nézik az embert! Ennyit erről pedig még csinos is lenne, de az a flegma feje meg sugárzó beképzeltsége teljesen kiábrándító! Abszolút NEM AJÁNLOTT!!
Most biztos,majd a kedves Madammetól vagy a "szimpatizánsoktól" majd jönnek a támadó kommentek ,de lesz@rom! Ezek a tények....
Kedves Fórumozók !
Tegnap beszéltem a "ZSUZSA MASSZÁZS" nevű hirdetővel és én még ilyen flegma nővel nem beszéltem ! Megkérdeztem tőle , hogy mit lehet nála és mi mennyi normálisan ahogy kell ! Ő csak annyit közölt velem , hogy mindent érthetően és normálisan leírt és ha én szexre vágyok akkor keresgéljek tovább ő nem olyan !!! Kérdezem én akkor minek hírdetsz itt CSILLAGOM és miért vagy flegma !!!!!!!!!!!!!! Nyílván aki téged felhív az egy szexhírdetős oldalon talált meg és nem másért !!! A fotókból ítélve "DÓRI MASSZÁZZSAL " van együtt az a hölgy sem a legszebb , de normális kedves és mindenről lehet vele beszélgetni és aki hozzá jár az tudja miért megy oda !!! De ha valaki már az első beszélgetésnél ilyen hát..............! Még nem voltam nála csak tetszettek a fotói de ezek után NEM AJÁNLOM !!!!!!!!!
Hi!
A baj csak az, hogy járok másokhoz, akik jobb áron nyújtanak igencsak kellemes szolgáltatást. Ettől még lehet, hogy kipróbálom, mert figyelemreméltó amiket irtál róla, de az á*ai Pécs viszonylatában magasak ettől még. De beírom ide, hogy mit tapasztaltam ha úgy döntöm, mégis felkeresem. És kösz az infókat!:)
Csak tudod nekem annyira nem egyszerű eljutnom Debrecenbe több dolog miatt sem!:( De majd idővel!:)
Hi!
Igen én voltam, meg itt is reagáltam a nyíregyházi topikban Gróf hszára. Mert eltűnt a hirdetése, de örömmel olvasom, hogy ez csak átmeneti!:) Nekem ő a kedvencem hiába na!:D
Hi!
Bocs, hogy bepofátlankodok, csak írtál olyanról aki érdekel:) Mi van Elízzel? Nekem ő a legjobb minden szempontból, de sajna még nem jutottam el Debrecenbe, de remélem
a nem elérhetőség a részéről csak átmeneti!:( Mert ha nem azt nagyon sajnálnám...
Értem én,de az mégiscsak gyanus ha 100 azonos IP-címmel megáldott felhasználóbol többtucat regisztrál ugyanarra a fórumra(Tavaris) vagy a 100ból 10 regel itt hirdetöként és fórumozóként is.Ez az egybeesés több mint elgondolkodtató.
Látod,szépen belejössz abba hogyan csinálj magadból nevetségtárgyát :) Ha a barátnöddel ketten hirdettek,még akkor is sok az 5 telószám és a 10 reg,na meg a tucatnyi név!!! És nem csak a Melissa tartozik hozzád,hanem mondjuk a Vivike is. És nyitvamaradt egy téma amit Én dobtam fel,vagyis kinek a kutyája Daisy??? Ha megpróbálod magad kidumálni,és kitalálni egy állitólagos pesti lányt,akkor legalább ne a kutyád nevét használd ehez mert ez egy igen amatör dolog.Legyen már annyi fantáziád hogy legalább kitalálsz egy nevet!! :P
Szerintem nem maradt nyitva semmi,arra gondolt hogy ne féjünk beszólni azoknak akiok ugytesznek mintha érdeklödnének egy lányról vagy mintha beszámolót irnának róluk,csak azért hogy a lány neve köztudatban legyen,vagyis burkolt reklámokat irogatnak nekünk.Elég rákeresni valakire,és máris láthatjuk hogy hányszor és miket irt,és ebböl sokmindent le lehet szürni. tibior és pitty például csak kötekszik bunkózik,de nem irt senkiröl egy épkézláb beszámolót,vagy nem adott egy hasznos tippet senkinek,és pittynek a stilusa is elég érdekes.Én is javarészt a kötekedésben élem ki magamat,de azért irtam néhány hasznos dolgot is,és éppen emiatt nem lettem elkönyvelve konkurens managgernek.
Gróf Úr,örülök hogy segithettem! :)
Gróf Kurátor!
Elárulnád nekünk, hogy kire/kikre gondolsz a kétértelmű beszámolók szerzői alatt?
Furcsa mód nyitva hagyod a mondataid, nem adsz kerek, egyértelmű választ.
Ha már itt vagyok, akkor megkérdezlek téged is, hogy te kit/kiket ajánlanál Debrecenben? QCpassed múltkor nekem azt mondta, hogy te vagy a titkok tudója. Lehet ellátogatok Debrecenbe, ezért érdekelne a dolog.
Gróf valoban itt hagyott bennünek, most is irt egy rövid hozzászolást, az egyik oldalon,, ide nem jön, én sajnálom... érdekes irásai voltak, csak nem mindig érettem, de ugy tettem,:)))
Nevethetsz, a női tantrát is ismerem. :)))
Csók drágáim!