Szia! Adj egy emil címet, biztos lesz, aki segít. Innen kimoderálják, ha másik oldalt beír valaki.
Szia! Adj egy emil címet, biztos lesz, aki segít. Innen kimoderálják, ha másik oldalt beír valaki.
Álmodni csak szabad? :))) Tudom, érzem, hogy nem impo és kész. Szerintem ritka jó szerető lenne, csak messze van.
Helló
Biztosan bevállalnád idegen, és esetleg a magyarral nem is igazán szimpatizáló BN szolgáltatását?
Néha még a "hazai pálya" is gázos...
Meg mivel kicsit skizofRÉM vagy, még a benned élő többi személlyel is, akik között, ugyi, leledzik hímnemű is :)))))))))))))))
Márpedig ha ettől fél, akkor viszont nem homokvár :)
Az biztos, olyan is van, akit lezs@rnék, meg leköpnék...
Miből gondolod, hogy szereti?
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni , Erdélyben lesz üzleti utam egy pár alaklommal ,
milyen Erdélyi web oldalon találok Erdélyi lányokat , hasonló konkrét oldal érdekel mint VL .
Tudna valaki segíteni ?
Sziasztok !
milyen Erdélyi web oldalon találok Erdélyi lányokat , hasonló konkrét oldal érdekel mint VL .
Tudna valaki segíteni ?
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni ?
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni ?
Adok én neked mamókát!! Kató. Nahát! Bush nem impotens, ez tuti, sőt. Tehát ilyet nem mondok neki. Még az impotenseknek se mondanám, viszont egyszerre 3 nővel lehetne együtt: Linda+Andrea+Katónéni. Na, lehet, hogy ettől már megijed bárki. :)))
Szia drágám! Hogy állsz a pisiszexszel? :))) Én a helyedben simán bevállalnám, bárkit lehugyoznék, aki kéri, olcsón. Megiszol egy pohár teát, nesteát, 5 perc és mész pisilni. Sokan kérik? Tőlem sajnos még senki eddig.
Bush szereti a szexet, erre megesküdnék. :)
Helló Hs
Hát akkor én is megköszönném a dícséretedet ;)
Az azért kár, hogy Gyusziék hallagtnak, így nem adnak okot neked az írásra.
A hölgyekkel kapcsolatban túl sok mindenkit ajánlani nem nagyon tudok, akit ajánlanék, ő már egy ideje nincs fent a hírdetők között.
Igazából nem is nagyon szeretek írogatni se jót, se rosszat, néha rám jön, pl. nálatok írtam pár sort WhiteLadyről meg Dorcikáról.
Debrecenben Cleo hűvös, de csinos és fiatal; Lola kedves és orálisan 5*; Szendy is kedves; igazából még Elízről írtak elég jókat, tapasztalat nincs.
Van itt a fórumon egy Gróf Kurátor névre hallgató régi tag, állítólag ő minden titkok tudója...
Üdv
197 - különleges tudakozó
Helló Mamóka :)
Főnemest 4 év alatt lehetetlen kiismerni.
Nekem meg nem nagyon van mire vigyáznom, nem hiszem, hogy valaha is előkerül a gigantikus méretű tarsolyából olyan, amivel el tudná csavarni a fejem ;-)
A Bushsal kapcsolatos mondatodban valami megütötte a fülemet: "..fél a masszázsomtól IS."
Hát még mitől??????
Tippjeim: mondogasd neki, hogy szerinted impotens; hogy még nem született olyan ffi, aki téged beindított volna; hogy G K már 5-ször megvolt, míg ő egyszer sem; hogy van nálad kék pirula, ne izguljon; hogy egyszerre 2 nővel lehet együtt (Linda + Andrea) :)))))))))))))
Pál-Pusztai · Őstag · Bell feltalálta, pici pénzbe kerül használni és elmondja a menüt is!
Sziasztok!
Gloria(32)-ről tud valaki valami infót szolgálni? Képei alapján nem tűnik csalónak.
Vanda(20)-nál járt már valaki? Ha igen, akkor mesélne róla?
köszi!
Minden jót!
Sziasztok.
Én még új vagyok itt ezért a segítségeteket szeretném kérni, kikhez érdemes menni. Én Klaudia (25), Dóri (22), Sarafina (24), Kitti Cica (21), Edina (nagy cicis) és Virágszál (21) érdekelne, így a képek alapján. Tudnátok róluk adni egy kis infót, érdemes-e hozzájuk elmenni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szia Katóka...
Probáld meg egy kis pezsgővel kábitani, vagy házi pálesz... ki tudja mit szeret:)szexet nem igen:)))))))
Üdv!
Ahogy látom, remekül érezted magad!:) Itt vagyok ám, de csak olvasgatok!:D
Grófot nehéz 4 nap alatt kiismerni, biztos van még a tarsolyában ez-az. :))) Úgyhogy csak vigyázz!
A vármegyékről nem hallottam, de azt tudom, hogy Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett és Viktorunk most kíváncsi, hogy hogyan hat ez a nép közérzetére. Az enyémre sehogy, amíg nem kell az okmányirodában sorba állnom, mert ki kell cserélni a személyimet, lakcímkártyámat stb.
Sajnos ma van az utolsó együtt töltött napunk, Bush még mindig nem volt meg, fél a masszázsomtól is. Nem tudok vele mit kezdeni. Tipped? :)